ממממממ בבעיה.....

europe1990

New member
ממממממ בבעיה.....

שלום, אני חדש פה בפורם.... טוב אני לומד נהיגה-אני בשיעור מספר 10, אני יודע לנהוד מצוין והכול, הבעיה היא, שאני לא יודע מתי צריך להחליף הילוך!!!.....המורה תמיד אומר לי מתי להחליף. למשל שאני שומע את המונע עושה את הרעש הזה-זה אומר שאני צריך להחליץ הילוך, אבל איך אני יודע מתי להוריד הילוך????? ואיך ההילוכים מסתדרים בעיר???? הכוונה, איזה הילוך צריך ללשים כדי לנהוג בעיר???-(זה נשמע די אידיוטי) הכוונה בעיר צריך להיות בסביבות 50 קמ"ש-נכון אז ההילוך אני צריך להיות..... אמרו לי שאחרי כול 20 קמ"ש-כנראה מחוץ לעיר, אני צריך להחליףהילוך???-איך אני יודע שעברתי 20 קמ"ש????? אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל בבקשה תעזרו לי...

rpg2003

New member
הילוכים

במישור (פחות או יותר) כשאתה נדרש לתת הרבה גז כדי לנסוע במהירות המתאימה - תעלה הילוך כשאתה נדרש לתת יותר מדי ברקס - רד הילוך בעלייה: כשאתה נדרש לתת הרבה גז - תעלה הילוך אבל רק אחרי שצברת מספיק תנופה רד הילוך מתי שהאוטו לא סוחב (תרגיש שהוא לא מואץ) ירידה: סע בהילוך הגבוה ביותר שבו אתה צריך להשתמש במינימום ברקס

rpg2003

New member
מהירות - בלמים

ראשון זה להתחלת נסיעה או לנסיעה איטית מאוד שני לנסיעה איטית-רגילה שלישי מומלץ לעיר רביעי זה לכבישים שמותר 50 אבל מותר זו רק המלצה... כשתהיה נהג תבין

europe1990

New member
הדברים קצת יותר מסתדרים לי אבל...

הקטע שלעלות הילוך זה אני חושב שהבנתי, אבל הקטע שלהוריד הילוך ממש לא, איך אני יודע שהאוטו מואץ...מאיץ. ותוכל להסביר לי מה המהירות של כול הילוך??? למשל עד איזה קמ"ש ניתן להגיע בהילוך 1 ושני וכדומה...

be_roo

New member
זה משתנה מרכב לרכב ולכן אין טעם

לציין מהירויות, כי אחרי שתוציא רשיון ותעבור לנהוג על רכב אחר לא תדע מה לעשות. צריך להבין שהרבה דברים בנהיגה מצריכים נסיון ותרגול. בגלל זה לא מגישים לטסט אחרי 10 שיעורים גם אם אתה נוהג מצויין, אלא נותנים לך זמן ללמוד להכיר את הרכב. עם הזמן אתה תרגיש מתי הרכב אינו מאיץ למרות שאתה לוחץ על הגז, וזה העיתוי להורדת הילוך. את כל השאלות הללו עליך להפנות למורה שלך, מדובר בנהיגה יישומית שקשה מאוד להסביר בתיאוריה. בשביל זה יש מורה שאתה משלם לו.

למעלה