ממממממממצב?!

dilan angel

New member
ממממממממצב?!

אמממ הרבה הרבה זמן לא הייתי כאן...בטח אתם לא זוכרים
חפיף..
אתמול הייתי בהאני וזה פשוט סרט מהמם!!
אמממממממ רציתי לדעת (כי אני לא הכי מעודכנת בזמן האחרון) מה הסרט הבא של ג'ס ?ואם אפשר אז תתנו לי קצת מידע עליו...
im back!!

moran14h

New member
אממ זה איזה סרט אם פול ווקר

על צוללנים. הנה 2 קישורים להודעות הודעה

moran14h

New member
טו..לא הצליח לי עם הקישור אז

אני יעתיק את ההודעות..(הם מאת זקן השבט) אז ככה. העלילה של הסרט היא כזו: חבורה של צוללנים מסתבכת עם ברון סמים, כאשר באחת הצלילות הם מוצאים מטוס שהתרסק לתוך הים ובו מטען של סמים, אותו הברון רוצה. בין השחקנים: פול ווקר, ג'סיקה אלבה, ג'וש ברולין, סקוט קאן ("אושן "11, "עקיצה בששים שניות"), וגם אשלי סקוט (הלוא היא אשה מ"מלאך שחור"). הבמאי הוא ג'ון סטוקוול, שחקן בד"כ, שזהו סרטו החמישי בבימויו. שנים מסרטיו האחרונים הם BLUE CRASH ו"את משוגעת/אתה חתיך". הסרט נמצא עכשיו בצילומים (נכון לחודש דצמבר 2003). אתרי הצילום הם בבהמס, איי קיימן ופלורידה. הסרט הוא עשייה מחודשת של הסרט THE DEEP משנת 1977. הסרט מופק על ידי "סרטי מנדליי" ומופץ על ידי חברת MGM. *אכן, מצב ההפקה הוא כרגע בצילומי הסרט. *הסרט מיועד לצאת בארה"ב בספטמבר 2004, כך שיש הרבה זמן לחכות... *הסרט אם עדיין לא הבנתם הוא אקשן-הרפתקאות תת מימי (לג'סיקה אין כנראה ואין בעיה עם זה מאחר והיא למדה צלילה בעבר ). פול ווקר וג'סיקה אלבה הם בתפקידים הראשיים בתור זוג צוללנים מחפשי אוצרות שמוצא מטען של קוקאין שנמצא כאמרור, במטוס שהתרסק מתחת למים.

dilan angel

New member
אוצי רוצי!../images/Emo60.gif

זה אחד הסרטים השווים! לא כבד מדי..
לא מטומטם מדי...
וג'סיקה שם! זה פשוט שווה לראות אותה משחקת משהו חדש...לא מקס...היא פשוט מתוקה

למעלה