ממממממממממ..............

shoshyyy

New member
ממממממממממ..............

אני מבואסת. היום הייתה לי משמרת מאפנה !!! באתי עם אנרגיות חלשות לעבודה וגמגמתי הרבה. הייתי צריכה להדריך שתי מלצריות וגמגמתי הרבה והרגשתי רע עם עצמי מאוד. ואז היה לי שולחן של 10 אנשים ושוב גמגמתי הרבה. אז בא החוס הבטחון העמוק ומחשבות כמו "לא ייצא ממני כלום" ... "אף אחד לא ירצה עובדת מגמגמת" וכאלו , למרות שנתנו לי להדריך את הבנות האלו כי אני מלצרית ממש ממש טובה ! הלוואי שהמחשבות האלו יילכו. הלוואי שאני אשנה את דפוס המחשבות שלי ולא יהיה שלילית כל כך!!! אני מרגישה רע.....

שושי אני איתך!!

אני מכיר את המחשבות האלה ממש טוב. פשוט תנסי לעשות דברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב עד שהמחשבות האלה תעלמנה. ותמיד תזכרי שאלו סתם מחשבות מתוך תסכול ועייפות וזה באמת הכל שטויות. זה מצב רוח רע שעובר ולא יותר. חיבוק זאת התרופה הכי טובה שאני מכיר לכל מצב רוח רע. מקווה שיעבור מהר... שלך בהזדהות... עט ונייר

shoshyyy

New member
תודה על העידוד

לפעמים יש לך את ההרגשה - שהמחשבות האלו הם האמת ? כאילו שזה מה שייקרה וזה מה שיהיה ? זה מפחיד אותי. אני יודעת איך המוח עובד - רק מבצע מה שאני אומרת לעצמי.

המחשבות האלה הן אמת

ברגע שאת חושבת אותן. וברגע שאת חושבת את המחשבות ההפוכות הן הופכות לאמת. אין "אמת" לגבי מה שיקרה. ה"אמת" הזאת היא רק מה שקורה עכשיו. מי שאת עכשיו זאת מי שאת. כמו הגורל שלך, זה דינאמי ורק את מנווטת את זה. במקום לדאוג על מה יקרה, תשקיעי במה שקורה עכשיו; זה מה שחשוב... סנטר למעלה..

stkachov

New member
ועל זה נאמר...

"הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני נופל וקם נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני עומד איתן עם ראש מורם"

shoshyyy

New member
מממממממ

אני עייפה מליפול .... הלוואי שהייתי עומדת איתנה עם ראש מורם.

stkachov

New member
זה סך הכל בחירה שלנו

זה שכולנו נופלים זו עובדה מוגמרת ומוכרת לכולנו. השאלה מה עושים לאחר מכן. אין הרבה ברירות כן... זה או שקמים או שנשארים למטה. אין משהו יותר טוב.

למעלה