מממממממממממ.........

MommyHug

New member
מממממממממממ.........

אולי הגיע הזמן לשנות סקר?! הוא כאן מהתחלה, לא? וכבר די ברור שהרוב כאן בטיפול. אז... יאללה

L L B

New member
מממממממממממ.........

באיזה סקר מדובר? ומה שלומך מאמי

MommyHug

New member
מה ז"א? איזה סקר?

הסקר של הפורום (למעלה ב"סקר") כרגע הוא "האם גם את/ה מבקר על ספת המטפל בקביעות?" או משהו כזה, והוא אותו סקר מתחילת הסדרה/הפורום. מאז אני מחכה שישתנה... אבל הוא לא... אני בסדר (אהיה יותר טוב כשהשבת תיגמר כבר!!! ס-י-ו-ט
) ומה איתך?

L L B

New member
חחח..., השבת כבר נגמרה בובה ../images/Emo8.gif.

עכשיו צאת השבת... ואולי צריך להוסיף קצת הודעות מיוחדות לטאגליינס, הא
אני מרגישה קצת קקה... תרתי משמע, כי כל השבת אני רק משלשלת
. שבוע טוסט שיהיה וחג אורים שמח,
L.L.B

MommyHug

New member
it ain't over till it's over

מבחינתי הסיוט נגמר רק ביום ראשון בבוקר. אוף! מצטערת על עניין הקיבה שלך... ידעתי מה זה שבוע שעבר...
לא נעים! (ככה זה כשעובדים בגן) שבוע טוב!

L L B

New member
מקווה שהשבוע החדש

יחד עם השנה החדשה יעשו לך רק טוב
.

MommyHug

New member
רק שיתחיל השבוע

כל סוף שבוע עושה לי רע לא סתם רע אלא רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כזה רע:
ויותר מזה ממש רע בקיצור, אין מלים לתאר. זה מתחיל ביום שישי ב16:00 ונגמר ברגע שאני הולכת לישון ביום שבת בלילה... ואני כן אוהבת חופש, אבל פשוט לא אוהבת שהעולם 'סגור'.... זה לא מובן, אני יודעת... אפילו אני לא מצליחה להבין את זה...

L L B

New member
מותר לשאול

מה בשבת עושה לך רע? האווירה? הזכרונות? הלבד? (???)

MommyHug

New member
הלוואי וידעתי מה בדיוק...

כרגע אני יכולה רק לנחש. יכול להיות שהבדידות- יום שבת הוא יום לכל המשפחה להיות יחד ולי אף פעם לא היה את זה. ביום שבת כל אחד עסוק עם המשפחות שלו ואני נשארת לבד... אפילו לצאת אני לא יכולה כי הכל סגור...
ביום שבת אני מחוסרת מעשה ואז אני חושבת יותר, מחשבות הופכות למחשבות מטרידות מהר מאד, מה שמעלה אצלי את החרדה....
זהו בערך, כל אלו הם ניחושים, כי אני מרגישה שזה משהו מעבר... אולי גם שאני לא יכולה לקבוע טיפול גם אם אני ארגיש ממש רע...
לא יודעת מתי יום שבת הפך לכזה- מפלצתי, מפחיד, הורג... זה משתפר עם הזמן אבל רק לאט לאט. בעיקרון סופי שבוע הם כמו מוות בשבילי... מוות זמני
עכשיו יצאתי מהחרדה, כי הבית מסודר והשבוע החדש מתחיל. שלא לדבר על השנה החדשה

L L B

New member
מאוד יכולה להבין את זה מאמי יקרה:(

את לא הראשונה שאני שומעת שלא מחבבת את הסופ"ש... ויתרה מכך - את ממש סובלת בו!!! מה עם חברים? חברות? הליכה ברגל? מותר לשאול עם מי את גרה? "לא טוב היות האדם לבדו".

MommyHug

New member
באמת???

שיואו, איזו התרגשות! אני אחשוב... מה שלומך, דיווה'לה?

באמת!!

ואני בסדר קצת עייפה אוטוטו מתארגנים לצאת <מודה, לא ממש בא לי> מסיימת שנה אזרחית אחת ומקווה ל2006 טובה יותר :) מה תכנונייך??

למעלה