ממממממחר שביתה ! =)

sapirosh92

New member
אבל המיצ"ב זה לבדוק מה את יודעת.

לא מה המורים יודעים ללמד אותך שעה לפני.. או מה כמה את יודעת לשנן ת'חומר בבית.. זה לרמות אותם ואת עצמך.

einatit4

New member
אני לא חושבת שזה ניקרא לרמות

זה בסה"כ כמו שנותנים דפי תרגול לקראת מבחנים רגילים.

sapirosh92

New member
גמאותם אני לא עושה ../images/Emo122.gif

יש לי חשיבה מיוחדת. יותר בכיוון של עקומה.

orxxx

New member
חחחחח...

גמלנו יש תדפים האילוו... לאדעת אם זה נקרא לרמות.. את לא תגשי למבחן בלי לדעת כלוום אפילו מה יהיה או באיזה סגנון יופיעו השאלו.. נ.ב:היה לי היום מיצ"ב במדעים... תשאלו שאלות חופשי...

einatit4

New member
איך היה.??../images/Emo199.gif

זה קשה?? את זוכרת שאלות?
יש שאלות על כמות המים בצמח ועל איך המים מגיעים וזה? תודה מראש

orxxx

New member
ככה:

המיצ"ב ממש לא קשה אבל לגמרי מתיש הוא כל כך ארוך 28 ע"מ!!!! אני זוכרת שאלות פה ושם.. וכן היה על משק המים ביצורים חיים אבל את עונה על זה רק אם למדת את זה יש שני נושאים משק המים ביצורים חיים ורבייה ביצורים חיים את בוחרת את מה שלמדת.. ואני למדתי על רבייה :p נראלי יותר קל חחח... הנושאים הם: חשמל, מן הצורך אל המוצר, אינטראקציה, חומרים וכימיה (המודל החלקיקי של הגז הנוזל והמוצק, חומצות, בסיסים, יונים בעעעעעעעע), רבייה ביצורים חיים/משק המים ביצורים חיים וזהו בעיקר.. נ.ב:רוב השאלות אמריקאיות והפתוחות ממש קלות... אם את רוצה לשאול שאלות יותר ספציפיות אני אשמח לענות :)

orxxx

New member
שטויות..

תחרשי :/ חוץ מזה כולה מיצ"ב לא נכנס לתעודה אפילו... [ברוב בתי הספר]

liavii

New member
מהה?!

מה 28 דפים?!!? ואי חחחחח כמה זמן הוא היה? ווואי היה הרבה על החומר של הרבייה והתפתחות? רק התחלנו ללמוד אותו עם המורה המעפנה שלנו

orxxx

New member
אמממ...

אכן 28 דפים.. דפוקים... זה היה שעתיים בערך... ולא היה כל כך הרבה על הרבייה וההתפתחות בערך 3-4 ע"מ אבל את צריכה לדעת את החומר הזה... רצוי גם להתמקד ברבייה זוויגית וברבייה אל זוויגית... נ.C: יש טור א' וטור ב'... אז אל תנסי להעתיק חחח..

liavii

New member
חח

חחחח ממי אני ייעתיק? אני בלי להגזים הכי חכמה בקבוצה הוצאתי במבחן האחרון 73 שזה הכי גבוה בקבוצה.. תביני איזה קבוצה אנחנו ועוד הקבצה א' חחחחח וואי אני רוצחת את המורה שלי או שהיא תאכל אותי לפני.. מזה לא למדנו ת'חומר:S באמצע המבחן אני ארדם..:S

sapirosh92

New member
עשיתי מתכונת של 30 ומשהו עמודים

וסיימתי ברבע שעה והיה ממש קל!!.. וכאילו אם ככה יהיה המיצ"ב חופשי אני עוברת.. ולנו יש מיצ"ב פנימי
זה נכנס לתעודה.

למעלה