ממלכות נשכחות...

AAAgency

New member
ממלכות נשכחות...

מה הטרילוגיה הבאה שבאה אחרי טרילוגיית מונשיי?

python 4

New member
אין כזה דבר..

בממלכות הנשכחות אין סדר כמו ברוה"ד - טרילוגיית מונשיי לא קשורה ליתר הטרילוגיות ואחריה אתה יכול לקרוא מה שאתה רוצה. בכל זאת, מבחינת סדר הוצאת הספרים, אחרי הספר הראשון של מונשיי יצא "רסיס הבדולח" שהוא הספר הראשון בטרילוגיית "בקעת רוח-קרח", אחריו "קשרי התכלת" שהוא הספר הראשון בטרילוגיית "אבן המוצא", ו- "קסם אש" שהינו הספר הראשון של "סאגת שאנדריל". אחרי כל אלה יצאה טרילוגיית "ההתגשמות" (Avatar) - שהיא הטרילוגיה הגלובל-ממלכות הראשונה.

strahd

New member
בכל מקרה

יש סדרת המשך למונשיי המתרחשת 20 שנה לאחר באר האופל הנקראת בית הדרואידים, המספרת על הבנות של טריסטאן ורובין.

AAAgency

New member
תודה רבה לכם

אבל נראה לי שיש בספרייה שלי רק איזה משהו על אלף אפל ועוד משהו על נוודים...

1984alive

New member
סידרה גרועה לעומת המקור

באאל לא מופיע שם בכל אופן תוכל למצוא גם את ההרפרים שיצאו בהוצאת מיצוב הישנה אבל לדעתי זו סידרה גרועה מדי בעולם הממלכות הנשכחות. האלף האפל מומלץ מאוד

1984alive

New member
סידרה גרועה לעומת המקור

באאל לא מופיע שם בכל אופן תוכל למצוא גם את ההרפרים שיצאו בהוצאת מיצוב הישנה אבל לדעתי זו סידרה גרועה מדי בעולם הממלכות הנשכחות. האלף האפל מומלץ מאוד

1984alive

New member
סידרה גרועה לעומת המקור

AAAgency

New member
אז אני אלך על

טרילוגיית האלף האפל... ומה זה הטרילוגיה על הנוודים?

strahd

New member
ההרפרים היא לא סדרה גרועה

הספר השני "צלל אלף" הוא אחד מהספרים הטובים ביותר של הסדרה כולה, וגם הספרים שיצאו לאחר השלושה שלא תורגמו הם לא רעים בכלל.

למעלה