ממליצה על דיסק מעולה לילדים

shiranShik

New member
ממליצה על דיסק מעולה לילדים

קניתי אותה בעשרה ש"ח בסופר. בייבי-ברייט שמה. הצבעים על הקופסא, מאוד מזכירים את אלה של בייבי מוצרט. אבל אין שום קשר. לא במקרה זה דומה,אני מניחה. שיטת שיווק מעולה. יש שם קולות של חיות, של תינוק וכד´, שמשולבים במוזיקה מדליקה. הבת שלי מתה על זה. בפעם הראשונה שהשמעתי לה את הדיסק, היא דיברה עם החיות והקולות, וצחקה. הפעם הראשונה שהשמיעה קול (מלבד קולות בכי). בקיצור, מומלץ מאוד. זה דיסק שגם להורים כיף לשמוע. לא פחות חשוב. דיסק כייפי כזה. משרה אווירה של מסיבה. בקיצור, מומלץ בחוםםםם...

"גוזל שלי" דיסק וקלטת

ממליצה להתחיל עם הדיסק, וכך הילד יכיר את השירים. רכשתי לשגיא לפני כחודש את קלטת הוידאו ולתדהמתי הרבה (כי עד עכשיו רק ביבי ואן-גוך/שיקספיר/באך/דוליטול "עשו" לו את זה) הוא מרותק לקלטת. הוא מכיר את השירים, ופתאום הוא "שומע" אותם בעיניים/"רואה" אותם באוזניים. טקסטיים שמתאימים לגיל הרך, שירה נעימה ומוזיקה נהדרת.

ריטה1

New member
אתן מוכרחות לאמר לאיזה גיל הקלטות

ובכלל כדאי אולי שנעשה שירשור של קלטות/דיסקים מומלצים ולאיזה גיל שזה נורא חשוב כי הרבה פעמים על הקלטות זה לא כתוב

הדיסק מומלץ מגיל הלידה. הקלטת

לוידאו מומלצת החל מגיל 8 חודשים. זה הכל לפי ראות עיניי, ולא לפי מה שכתוב עליהם.

מישהי אולי ראתה/קנתה את הקלטת

בייבי-ניוטון ויכולה לחוות את דעתה? בשילב אין קלטת בדגמה ואני לא רוצה סתם לקנות...

ראינו את הקלטת אצל מיכל. גיא (וגם

אמא שלו) לא התלהבו. הפשושים של מיכל, לעומת זאת, היו מרותקים. הקלטת מלווה צורות שוות בגדלים שונים ויש בה גם דיבור בעברית. המנחה של הקלטת הוא מיסטר קו (זוכרת אותו?).

המלצה על קלטות

קודם כל באיזה סופר אפשר לרכוש את בייבי ברייט? אני ממליצה בחום על הקלטות של ברייני בייבי. אלה שתי קלטות שמיועדות לקטנטנים בהתאם לגיל ההתפתחות שלהם. ברייני בייבי הראשון מיועד למוח הימני ועוסק בכל מה שקשור ביצירתיות (צורות, צבעים וכו´). הקלטת השניה מכוונת למוח השמאלי ועוסקת בהתפתחות השפה, המספרים וכו´. הכל מלווה במוסיקה נעימה ולעיתים גם הסבר מתווך בעברית. מקסים. עומר בן 7 חודשים וכבר קרוב לחודשיים רואה את הקלטות כל יום. הילד מכור. את הקלטות רכשתי בשילב (במחיר מופקע) ומיותר לציין שהאיכות שלהם לא משהו. ואחרי זמן לא רב הן נשחקות.

כל הקלטות נשחקות ../images/Emo46.gif

אחרי שימוש יחסית מועט. נורא מעצבן. אנחנו פיתחנו שיטה - כל קלטת חדשה שמגיעה הביתה מוקלטת מיד לפחות לקלטת נוספת אחת. אנחנו יוצרים גיבויים ומשתמשים בהם כשהקלטות המקוריות מתחילות לקפוץ.

shiranShik

New member
אני קניתי ביוניברס-קלאב

בנתניה את בייבי-ברייט. הטלפון של המשווקים/מפיצים: 03-5586935. אני מניחה שאפשר לברר אצלם איפה אפשר לקנות.

למעלה