ממליצה בחום

morinol

New member
ממליצה בחום

שלום לכן נשים אמיצות אחיותיי למסע המתיש
אני רוצה לשתף אתכן במסע שאני עוברת משנת 2000 אחרי טיפולים קשים ורבים גיליתי בגיל 39 שאין לי ביציות ואני בעצם נמצאת בגיל הבלות ולמעשה הדרך היחידה היא תרומת ביצית בחו"ל.
נרשמתי לבית חולים הדסה וטסתי באמצעותם לצכייה. המלווה שלנו מטעם בית החולים נתנה תחושה של עוד מוטפלת בקבוצה ולא יותר. הרגשתי נורא בודדה.
לאחר שהטיפול לא צלח החלטתי לא לחזור להדסה יותר ובעקבות מה שחוותי שם החלטתי להפסיק את הטיפול לחלוטין.
באופן אקראי לחלוטין הגעתי דרך הפייס לחב' אמבריון בניהולו של מר איציק, גיליתי איש חם לבבי אדיב שהשירות עומד לנגד עניו.
מדובר בשיטה שונה ממה שאנו מכירות ובעיני היא מחוללת פלאים, שיטה שאולי יכולה לחסוך לנו כסף ומפחי נפש מיותרים.
על אף שאני באמצע הדרך (לפני החזרת עוברים) כמובן שבעיני חשובה התוצאה אך חשוב לא פחות מזה היחס החום והשירות. היום אני לא מרגישה עוד סתם מטופלת או שטר כסף שניתן לנפנף בו.
חברותי היקרות, לכן אני מרגישה צורך להמליץ לכן על חב' אמבריון לפני שאתן מחליטת למסור את כספכן ואת לבכן תבדקו, תתקשרו אולי זה יכול להתאים לכם
מאחלת לכן הצלחה ושתחזרו בידים מלאות

שלום מורינול

את יכולה לפרט מה השיטה המיוחדת? אין פה הרבה מידע של בנות שהתנסו במסלול.

למי בדיוק את מתייחסת בהדסה- בארץ, בברנו? באופן אישי טסתי לבד ולא יכולה לחשוב על אדם בודד שהיה מלווה ועיצב לי את החוויה, גם לא בארץ.

בהצלחה! ותמשיכי לעדכן. מטופלות אמבריון לא נשארות לעדכן מעבר להודעה/שרשור בודד וחבל...

morinol

New member
תגובה

היי ערב טוב,
על מנת שלא יהיו אי הבנות מעדיפה להעביר טלפון של איציק אם את רוצה
נא השאירי לי הודעה בפרטי

עוגי555

New member
אמיצות , אבל ממש לא אחיותייך.

מכיוון שזוהי הודעה מפוברקת לחלוטין שנועדה לרומם את אמבריון.
אם כבר לפברק, תחסכי מאיתנו את הביקורת על הדסה. זה קול חלוש בין כל הקולות הרמים בו שיצאו מרוצים.
התלונות על הדסה מגוחכות.
אם היית אמיתית, ולא גבר שכותב כאן כדי לפרסם, היה מעניין אותי מדוע התאכזבת.
לא מעניין אותי, וגם ה"שיטה" לא מעניינת.
ה"שיטה הסודית", סליחה.
בהצלחה בשיטות העלובות שלכם לייחצן את עצמיכם.

מילי7777

New member
מריח רע

השחלות שלנו אולי לא משהו אבל המוח עובד מצוין. בושה לפרסם הודעה מזויפת שכזו ולדעתי אף גובל בהונאה.
בסופו של דבר השגת את התוצאה ההפוכה וגרמת לפרסום שלילי מאד לאמביריון

רומי105

New member
כל כך שקוף וזול

morinol

New member
מסתבר שכל המגיבות שלי למעט אחת הפכו להיות טיפשות מההורמונים

שלום ולא להתראות

rabbitm

New member
נו באמת?!

אנחנו אולי מאותגרות פיריון, אבל ממש לא מטומטמות!

למעלה