ממליצה בחום

bambabs

New member
ממליצה בחום

שלום לכולם. מעל חצי שנה בעלי ואני עוברים מחברה לחברה לפונדקאות, נפגשנו עם הרבה פונדקאיות פוטנציאליות וניסינו איכשהו להסתדר בכל הבלאגן. לפני שבועיים נפגשנו עם סיגל ותמר מ"חיים חדשים", ולראשונה סוף סוף מצאנו חברה אמינה, ישרה ושניתן לחתום איתה בעיניים סגורות ובלב שלם. אני ממליצה בחום לכם לפנות לסיגל ותמר, הן שתי בחורות מקסימות שפשוט מסדרות לכם ומזיזות את התהליך הקשה בצורה הרבה יותר קלה ומהירה. לנו הן מצאו פונדקאית תוך שלושה ימים !!!! בסופו של דבר לא הסתדר לנו מסיבות טכניות, אך הן בקשר רציף איתנו ופשוט נותנות לנו אחר חודשים רבים וקשים תקווה להליך טוב ולהצלחה מהירה!

VNRN

New member
אנחנו חושבים ההפך

אנחנו דווקא מאוד לא התרשמנו מהן - נהפוך הוא. בנוסף, אני לא יודעת מי את אך נתקלתי כבר בניסיונות לא אתיים שלהן, לכאורה, לגייס פונדקאיות. ולי דווקא יש המלצה על אחרים אבל כאן לא נהוג לכתוב שמות.

עוד משהו בנוסף...

השיטה שלהם לשים בהמון מקומות ברשת הודעה מרגשת כזוג שמחפש פונדקאית בלי להודות שהם עסק שמחפשים פונדקאית היא מכוערת! הן סוחטות רגשות בכח מאנשים שלא יודעים שהם עסק. ואני כן אתן שם- ממליצה בחום על מירב פונדקאות חובקת!

hope4good

New member
מסכימה עם רינה וVNRN

בהתחלה חשדתי שמדובר בטרול אבל אז שמתי לב למשפט הזה: "לנו הן מצאו פונדקאית תוך שלושה ימים !!!! בסופו של דבר לא הסתדר לנו מסיבות טכניות," אז במבבס היקרים, מקווה שאנחנו פה טועות ושתהיו מרוצים עד הגג מהמרכז שלכם אבל לי אישית זה נשמע קצת מחשיד. למצוא תוך כמה ימים מישהי שאינה באמת מתאימה זו חוכמה קטנה. היו מאוד זהירים ואתם מוזמנים לשתף פה ולעדכן איך הולך. המון בהצלחה ושבוע טוב!

למעלה