ממליצה בחום...

ממליצה בחום... ../images/Emo6.gif

לפני כשעה חזרתי מהופעתו של לני רביץ פשוט מדהים, שעה וחצי של צחוק שאי אפשר לעצור נותן על קצה המזלג קצת איך לחיות את החיים בהומור ותקשורת בין אישית. ממליצה בחוםםםםםם... איש המערות ממליצה בחום לצרף את הקישור של האתר לקישורים של הפורום. לילה טוב
בוקר טוב
ושתהיה לכולם שבת נפלאה ושקטה

שכחתי להוסיף... סדנאות

סדנאות... סדנאות צחוק והומור ... לא מוסיפה כלום, רק תכנסו לאתר תקראו ותתרשמו ושוב ממליצה בחום, מצטרפת לסדנא הבאה...

תודה לך על הקישור

הוספתי אותו לקישורים בסעיף "סדנאות". אגב, לפני כשנה הייתי בהרצאה שלו, שניתנה במסגרת אירוע במקום העבודה שלי. האם גם אצלכם הוא הציע עותק של ספר שלו למישהו מהקהל? באותה הרצאה הוא הציע ואני זכיתי בספר. האיש מציג חכמת חיים פשוטה ומומלצת.

לאיש המערות שלום...

אכן חכמת חיים פשוטה וכל כך נכונה... לא, הוא לא נתן לאף אחד בקהל ספר מתנה, אך בחוץ היו ספרים למכירה וקניתי לעצמי את סיפרו האחרון "בנימה אופטימית זו..."

blue4u2

New member
גם אני הייתי עם בעלי לפני שנה......

בהרצאה שלו במסגרת מקום עבודתי והוא באמת מעולהההההההההה!!!!!!!! אתם מן הסתם יודעים שהוא האבא של....
ו...כן....."נידב" מישהו מהקהל ונתן לו את הספר מתנה....ואח"כ ניסה למכור את כל מרכולתו האחרת (קלטות/ספרים/דיסקים וכיו"ב...) איש המערות, בסוף יסתבר שאנחנו עובדים יחד.....

למעלה