ממליץ על הקורס eBay

asitsur

New member
ממליץ על הקורס eBay

סיימתי קורס בפתיחת חנות eBay וכיום אני מוכר יודאיקה ואומנות למי שמחפש עבודה מהבית של כמה שעות ביום זה פתרון מעולה והכי מגניב זה שלא צריך להשקיע כספים, בלי התחייבויות או אפילו אין קטע של מלאי אבל כמסיים קורס אני יכול לומר שהקורס חובה על מנת לעשות מכירות ולהצליח באמת . אני מגמגם לשעבר וזו הסיבה שאני ממליץ כאן בפורום זה. פשוט סוג של עבודה כזו לא מצריכה תקשורת מילולית עם לקוחות. רעיון למחשבה ומי שרוצה אני יפנה אותו למרכז הדרכה שלהם

asitsur

New member
כן, למה זה מפתיע אותך ? עברתי

קורס שנקרא speech therapy , עברתי אותו כשהייתי בן 13 (ליפני 17 שנה), והיום אינני מגמגם יותר תודות להדרכה המעולה שקיבלתי בקורס, למדתי לדבר מחדש החל מלינשום כמו שצריך ועד לבטא עיצורים נכון עם טונות של תרגול. אחרי שלושה שבועות אינטנסיביות אפשר לומר שנולדתי מחדש. אבל עדיין מידי פעם נתקעת לי מילה אבל זה לא רציני. ותמיד הייתה ותהיה לי הבעיה לעבוד עם קהל בקטע מילולי, זו הסיבה שאני בא וממליץ על קורס eBay שמאפשר בסופו של דבר להרוויח כסף מבלי לדבר עם לקוחות בהצלחה

asitsur

New member
הייתי ילד בן 13 ואני לא זוכר יותר מ

מידי, אבל זה קורס שהביאו מחו"ל בזמנו והתחילו להריץ אותו בארץ בהצלחה רבה. 3 שבועות של לימוד אינטנסיבי איך לדבר מההתחלה ועד לדיבור שוטף היה להם שם מיכשורים מיוחדים כדי לתרגל היגוי של הברות נכון וזה היה דיי עמוס אבל התוצאות מדבות (תרתי משמע) בעד עצמן, למעלה מ - 95% הצלחה לכל המשתתפים, 10 בכל קורס חוץ מיזה אני לא יודע/זוכר שמות של חברות או אירגונים או מוסד שתומך בזה

למעלה