ממליץ בחום!

punk223

New member
ממליץ בחום!

להקה בשם 71 GAPS. שלושה בחורים בני 16 שהתחילו לנגן שירים של בלינק, ואז כתבו בעצמם 10 שירים והקליטו אותם. ממש ניגנבתי עליהם, במיוחד כשראיתי תמונה שלהם, הגיטריסט עומד עם סקוייר כמו שלי ועם פוסטר של בלינק מאחורה...כמה רחוק אפשר להגיע כחובבנים! מחר אני מתחיל להקליט שירים!

HuRLeY GiRLY

New member
?! הייתי בטוחה שהם להקה של

אנשים יותר מבוגרים! איזה מגניב גם אני בלהקה ואנחנו מנגנים שירים של בלינק.. ועכשיו אנחנו ממציאים שירים משלנו שיהיה שיר אני אקליט ואתן לכם לשמוע אותו

t o m 1 8 2

New member
אני שומעת את הלהקה הזאת

באמת להקה טובה אני אוהבת במיוחד את השירים: kingsmere forever forget about me בהתחלה הורדתי את השיר forget about me בגלל שחשבתי שזה של בוקס קאר רייסר, שמתי לב שזה לא הקול של טום ורציתי למחוק את השיר ואז חשבתי לעצמי, מה אני מפגרת זה שיר יפה, למה למחוק?!? אז הורדתי עוד כמה שירים ועכשיו אני שומעת אותם כל הזמן.

hen182

New member
../images/Emo70.gifאחי הם שרים גרוע ביותר

בכלל לא דומים לבלינק!!! בושה שבכלל אתה חושב על זה וגם אם אתה אוהב אותם הם לא בני 16! יש להם כבר ´כמעט אלבום´ שעוד חודש בערך יצא אני משער אבל הם גרועים

punk223

New member
סליחה.

הם לא דומים לבלינק- סימן שהם גרועים. איך לא חשבתי על זה. המתופף בן 16, הבאסיסט והגיטריסט בני 17. הם הקליטו כבר אלבום שאי אפשר לרכוש אותו בשום מקום אז הם ממליצים פשוט להוריד את השירים שלהם.

blinknetta

New member
יש לי את השיר שלהם

a year ago והנגינה נחמדה אבל הקול של הזמר?!?!?! מה זה?!!?!? לא קול גרוע נורא אבל בכל זאת!!

למעלה