ממי שלמד בטכניון!!!

מצב
הנושא נעול.

*GormE*

New member
ממי שלמד בטכניון!!!

ממי שלמד בטכניון!!!
אני מחפשת דירות וקשה לי להתמקד על איזור. אני רוצה או רמת אלון /רמז /נווה שאנן אבל אני מתלבטת על מרכז הכרמל/ מוריה וכו'. אני כנראה הולכת להיות מנויידת, אז איזה איזור עדיף לסטודנטים למי שהתנסה בכך?

gewitter

New member
מעולם לא היה לי רכב, אבל

ממי שלמד בטכניון!!!
אני מחפשת דירות וקשה לי להתמקד על איזור. אני רוצה או רמת אלון /רמז /נווה שאנן אבל אני מתלבטת על מרכז הכרמל/ מוריה וכו'. אני כנראה הולכת להיות מנויידת, אז איזה איזור עדיף לסטודנטים למי שהתנסה בכך?
מעולם לא היה לי רכב, אבל
היתה לי דירה ברמז. 20-30 דקות הליכה. נוראי בקיץ, נוראי בבוקר מבחן, אבל איזור שקט עם נוף מגניב ביותר בחלק מהדירות. נניח רחוב זלמן שניאור לא רחוק מדי מהטכניון ויש נוף למי שתופס את הצד הטוב של הבניין. דירה בנווה שאנן יכולה להיות מאוד רחוקה מהטכניון (הליכה), אך יש קרובות. כמובן, תהיה מנויידת אז זו לא בעיה. המון סטודנטים באיזור, חנויות. אם יש לך מכונית אולי כדאי שתתני לגודל החדר והשקט באיזור יותר משקל.

*GormE*

New member
הממ, אוקי

מעולם לא היה לי רכב, אבל
היתה לי דירה ברמז. 20-30 דקות הליכה. נוראי בקיץ, נוראי בבוקר מבחן, אבל איזור שקט עם נוף מגניב ביותר בחלק מהדירות. נניח רחוב זלמן שניאור לא רחוק מדי מהטכניון ויש נוף למי שתופס את הצד הטוב של הבניין. דירה בנווה שאנן יכולה להיות מאוד רחוקה מהטכניון (הליכה), אך יש קרובות. כמובן, תהיה מנויידת אז זו לא בעיה. המון סטודנטים באיזור, חנויות. אם יש לך מכונית אולי כדאי שתתני לגודל החדר והשקט באיזור יותר משקל.
הממ, אוקי
במקרה הגעתי לשתי דירות עם סטודנטים אחרים לאדריכלות בשנים שונות... מעין מזל שכזה... ראיתי רק 3 דירות ואני מותשת כבר (כל פעם אני באה מאיזור השרון, כבר יומיים ברציפות) ואני לא יודעת אם זו הסיבה שבגללה אני מתלהבת מכל דירה... אני מתלבטת בין שתיים כרגע שהן אחת מול השניה ברחוב בורלא, אחת בצד של הנוף והאחרת נורא מושקעת.. כרגע אני נוטה להחליט לפי השותפים והאווירה בדירה למרות שכבר שמעתי הרבה מאוד שאני לא אזכה לראות את הדירה יותר מדי בשנה הקרובה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה