ממי לקחת משכנתא?

נראה לי שאינך מוסר את כל הפרטים

שכן הבנק אינו יכול "לפתוח" תיק הוצל"פ בלא לנהל לפני כן הליך של תביעה כספית. זאת, למעט אם מדובר בשיק שחזר או במימוש משכנתא. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

isaacf

New member
משה אתה יושן - יש הליך של תביעה

משה יש הליך של תביעה תתעורר. מתי ההליך. אתה צריך עורך דין שיטפל בתהליך כמה שיותר מהר. להערכת אין חוב לבנק אתה צריך לתת לעורך דין שלך חוות דעת מומחה שיעריך את החוב האמיתי. במידה שאתה זקוק מידית לחוות דעת חברת אפיקי משכנתא תוכל לקבל לפרטיים. יצחק פיירשטיין -- [email protected] או להתקשר אפיקי משכנתא טל 03/6884999

יעל11כהן

New member
ממי לקחת משכנתא?

יש לי 3 הצעות ריאליות למשכנתא - שלושתם בערך באותה ריבית ואותם תנאים. בנק לאומי, בנק טפחות ובנק הבינלאומי. אחד מהפקידים באחד הבנקים זרק הערה ש"אצלם הכי כדאי. כי הם יותר הולכים לקראת הלקוח במידה והוא מתקשה בהחזרים". מה דעתכם? מי מבין 3 הבנקים הנ"ל יותר "נחמד" אל הלקוח? מאיזה בנק לקחת משכנתא?

רואי32

New member
אפיקי משכנתא - איפה הוא??

לא, ברצינות, הייתי ממליץ לך ללכת דווקא לבנקים הקטנים שם הריביות שיוצעו לך יהיו יותר טובות ובקשר ההליכה לקראת הלקוח - רובם בסדר אם אתה בסדר, אתה מפקיד כל חודש, אחרי כמה שנים חס וחלילה נתקל בקשיים, יעזרו לך- יורידו לך את הסכום החודשי בצורה ניכרת (פה אפיקי משכנתא ודומיו נכנסים לתפקיד), יש פה גם איזה יועץ1- ניסים, מאוד נחמד, שיעזור לך - הוא פשוט בתחום, תכף הוא יגיע בהצלחה רואי

אמיר72

New member
אני לא יודע מי יותר נחמד

אבל עוד פרמטר שיכול להשפיע - אם יש לך חשבון ו/או נכסים באחד הבנקים זה תמיד טוב שיש גיבוי למקרה צרה.

isaacf

New member
משכנתא

א. 3 הצעות למשכנתא מה אין יותר בנקים למשכנתאות במקום מגורך. ב.. הבטחות בעל פה = דיבורים , במידה שתתקשה בהחזר הפקיד מזמן שכח אותך ג.רוצים ללמוד באופן מקצועי איך מבצעים סקר משכנתא אמיתי ובאיזה מסלול משכנתא כדאי לך לקחת תקופת החזר ולחסוך כסף . לקבלת פרטיים. יצחק פיירשטיין -- [email protected] או להתקשר אפיקי משכנתא טל 03/6884999 בהצלחה

יעל11כהן

New member
א-ד

א. כתבתי "3 הצעות ראליות" - בריבית דומה. שאר הבנקים הציעו ריבית גבוהה יותר. ב. עם זה אני מסכימה - לכן אני שואלת איזה מבין הבנקים נראה לכם יותר (אני אישית נוטה לכיוון הבינלאומי) ג. עשיתי סקר משכנתאות אמיתי. תאמין לי שאני יכולה גם לכתוב על זה ספר. ודווקא הוצעה לי ריבית לא רעה בכלל. ד. מה זה בכלל "אפיקי משכנתא"?!

רואי32

New member
לפני שאת סוגרת משכנתא

קחי מספר טלפון של חברה שעושה בשבילך את סקר הריביות שאת עושה- ואפילו יכולה להשיג לך פחות ריבית מהבנקים הגדולים:"קבוצת מקורות שליטה" 03-5258777 והשרות הזה לא עולה לך כסף. אם הם באמת טובים, אז תני להם פה קצת קרדיט, תודה רואי

isaacf

New member
יעל11כהן

חברת אפיקי משכנתא היא החברה המובילה בשוק שבין שרותיה היא נותת. מידע ללוקח משכנתא את כל המידע שהוא זקוק לשם לקיחת משכנתא באופן בלתי תלוי בבנקים למשכנתאות. לאחר שקיבלת את המידע מחברת אפיקי משכנתא יתכנו בדרך כלל שלוש מצבים.

ממי לקחת משכנתא

אני מעריך שלא נעשה עדיין סקר מדעי ביחס לשאלה ששאלת . יחד עם זאת אני מפנה אותך למאמר שכתבה יפה נקר , הכנסת , ספריה - שירותי מידע וממנו ניתן לשאוב מידע על התנהגות הבנקים כלפי לקוחות בעת משבר . חלק מהבנקים נוהגים במתינות אחרים קצת פחות ויש שם מידע נוסף ביחס לסוגיה . פורמלית חייבת להיות האחדה בהתנהגות של כל הבנקים בשל חוקים תקנות ונהלים שמחייבים אןתם - אם תואילי לקרוא את המאמר של פרופ' סיני דויטש שהתפרסמה בביטאון הפרקליט 11/02 תלמדי כי בתחום האזרחי חלות על יחסי בנק לקוח חמש מערכות דינים , החופפות והמשלימות אלה את אלה : 1. דיני החיובים הכלליים .2. חוקי החוזים המיוחדים . 3. חוק החוזים האחידים . 4. חוקי הבנקאות . 5 . חוקים מיוחדים להגנת הלקוח כגון : חוק הריבית , חוק כרטיסי חיוב ועוד . אפיקי משכנתא לשאלתך - הנו מרכז מומחים לבדיקת חשבונות משכנתא וניהולם התקין . בנוסף מרכז זה מספק את כל שאר שירותי המשכנתא תחת קורת גג אחת . לרבות מתן מידע ללווים חדשים בבחירת המשכנתא המתאימה להם . ראי גם אתר היפר משכנתא .

ממי לקחת משכנתא

אני מעריך שלא נעשה עדיין סקר מדעי ביחס לשאלה ששאלת . יחד עם זאת אני מפנה אותך למאמר שכתבה יפה נקר , הכנסת , ספריה - שירותי מידע וממנו ניתן לשאוב מידע על התנהגות הבנקים כלפי לקוחות בעת משבר . חלק מהבנקים נוהגים במתינות אחרים קצת פחות ויש שם מידע נוסף ביחס לסוגיה . פורמלית חייבת להיות האחדה בהתנהגות של כל הבנקים בשל חוקים תקנות ונהלים שמחייבים אןתם - אם תואילי לקרוא את המאמר של פרופ' סיני דויטש שהתפרסמה בביטאון הפרקליט 11/02 תלמדי כי בתחום האזרחי חלות על יחסי בנק לקוח חמש מערכות דינים , החופפות והמשלימות אלה את אלה : 1. דיני החיובים הכלליים .2. חוקי החוזים המיוחדים . 3. חוק החוזים האחידים . 4. חוקי הבנקאות . 5 . חוקים מיוחדים להגנת הלקוח כגון : חוק הריבית , חוק כרטיסי חיוב ועוד . אפיקי משכנתא לשאלתך - הנו מרכז מומחים לבדיקת חשבונות משכנתא וניהולם התקין . בנוסף מרכז זה מספק את כל שאר שירותי המשכנתא תחת קורת גג אחת . לרבות מתן מידע ללווים חדשים בבחירת המשכנתא המתאימה להם . ראי גם אתר היפר משכנתא .

למעלה