ממיר מתחמם וכבה

שמודל

New member
ממיר מתחמם וכבה

מחפשת כתובת אמינה באזור חיפה והסביבה כדי שאוכל לתת את הממיר לתיקון מאחר והוא מתחמת ואז כבה, אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע היכן הבעייה אשמח מאוד לשמוע....ואם לא אז אולי ממיר יד שנייה....

geostant

New member
אולי המיקום שלו לא טוב ?

פתחי האיוורור חסומים ? נמצא בחדר חם מאוד ? לחות גובהה מידי ?

שמודל

New member
לגבי ממיר מתחמם....

תודה על תגובתך הממיר נמצא באותו מיקום שנה וחודשיים והמיקום מאווורר והכול סביר, פתחי איוור נקיים מאבק ...נשאלת השאלה מה יכול כן להיות....

nahe

New member
אולי ....

אולי חלחמות רופפות בספק הממותג, או קבלים יבשים

geostant

New member
כנראה תקלה באלקטרוניקה

אני לא מבין גדול באלקטרוניקה והדבר היחיד שאת יכולה לעשות זה לקחת אותו למעבדה לתיקון טלוויזיות / מכשירי חשמל בעיקרון אין יבואן / נציג לזנדר שאני מכיר, ככה שהסיכוי שאפשר לתקן אותו נמוך מאוד.

קיו1

New member
כמדומני ש- בי סאט ואינטרמיל (אם הם

עדיין קיימים) נציגי זנדר בישראל. ניר צבי טל 08-9229988

שמודל

New member
נחמד מאוד היה לשוחח איתם

אישה נחמדה בשם בילה ענתה לי ובאמת יחס מיוחד וחם מאוד, השתדלה לעזור אך לצערה הם לא מייבאים את המכשירים האלה יותר מזה שנים. מה שלא יהיה הניסיון היה שווה, נתקלים באנשים טובים שרוצים לעזור, כן יירבו!!!! ולך תודה על המאמץ

arie8004

New member
ממיר מתחמם וכבה---תשובה לשמודל

שלום שמודל! כפי שענו חברי הפורום התקלה היא בספק הממותג של הממיר זו תופעה נפוצה במכשירים ישנים בעיקר בקיץ בעיה של הלחמות קרות---יש לתת לממיר מכות כאשר הוא דלוק ובמידה והוא כבה יש סיכוי גדול מאוד שזו הבעיה אפשרות נוספת --- קבלים יבשים בספק הכח בעיקר בחלק הראשוני שלו כל מעבדה לתיקוני מכשירי אלקטרוניקה מסוגלת לתקן תקלה מהסוג הזה התיקון יעלה כ:180 שח בהצלחה!

למעלה