נתחיל מתבל ומתב. הישן ביותר הוא הסמסונג ולכן הוא האיטי ביותר. אחריו יש את הADB שהוא סבבה לגמרי יציב אומנם יש בו כמה פריזים. נמשיך עם הג´וניור ממיר קטן אך מאוד מהיר חסרונו בכך שאין לו קו חזור צריך לחבר לו מודם בשביל קו חזור.אחריו שיצא רק לאחרונה ממיר הדוקסיס שזו המילה האחרונה מבחינת הממירים הרגילים הכי מהיר הכי יציב.כמובן שישנם את המג´יק המקליט ואת הממיר שמשדר HDTV כרגע הם משווקים באופן מצומצם. בערוצי זהב כרגע משווקים 4 ממירים יש את הטומסון השחור והכסוף ממשק מאוד איטי וכבד אך ממירים אלה יציבים לעומת הסמסונג יש את הזאפ שאותו אני לא כל כך מכיר. כרגע יצא לשיווק גם באופן מצומצם ממירי דוקסיס של טומסון שלמיטב הבנתי מאוד מהירים לעומת הרגילים. מקוה שעזרתי. יום טוב!
יש לי סאמסונג ישן תחת עוד מימי מתב דיגיטל. וכלום לא עובד לי, כלום, VOD שלא נדבר.. אני רוצה להחליף ממיר והם נותנים לי רק חדשים שעולים 2000 שקל יש מצב שזה מגיע למחיר כזה??
מה שזה אומר שאם הם יחליפו לסמסונג אחר או ADB שעובדים טוב מכל הבחינות ולא חשוב באיזו מהירות. ללא תשלום. חוץ מזה שהם תצעק קצת תאיים או משו כזה יש סיכוי גבוה שהם יספקו לך את הדוקסיס כמובן שללא תוספת תשלום.
אני מכיר כאלו שאיימו על מעבר ליס ויש הביאו להם ממיר נורמלי. עכשיו הגיע לפה טכנאי ושיגע לנו ת'שכל למה הווד לא עובד וזה כל כך בולשיט. אחרי שהוא הלך עישנו מה שהוא אמר והקליטה נשארה אותה קליטה (נמוכה מאוד* וכלום לא עבד הדבר היחיד שהוא עשה מועיל הוא הפך לנו את כל המערכת לאדום..