ממיוזיק נטו!

avivs

New member
ממיוזיק נטו!

אלניס מוריסט תוציא את אלבומה החדש, So-Called Chaos, בסוף פברואר 2004. הזמרת מסיימת כרגע את הקלטת אלבום האולפן הרביעי שלה עם שותפיה הוותיקים טים טורני וג'ון שנקס (שעבד עם מישל בראנץ') באולפן בסנטה מוניקה השייך לזמר ג'קסון בראון. האלבום, שיוצא כשנתיים לאחר הוצאת Under Rug Swept, נועז יותר מן הקודמים ומשלב בתוכו סגנונות רבים. שיר הנושא הוא אחד השירים היותר הרפתקנים שהקליטה הזמרת מבחינת ההפקה, המשלבת אלקטרוניקה ודיסטורשן. ניתן לשמוע באלבום גם נגיעות של מוסיקה אינדיאנית בשיר Knees Of My Bees, השיר Eight Easy Steps מתחיל במקצב דאנס ואז מתפתח לכיוון רוקיסטי, Everything הוא שיר רוק בכיוון צ'יל אאוטי משהו ו-Out Is Through הוא יצירה מלודית מתפתחת. השירים שלה גם הפעם מאוד אישיים: אחד הקטעים הראשונים שנכתבו לאלבום הוא השיר Knees Of My Bees, שנכתב על חברה לחיים בשנה האחרונה והשיר This Grudge הוא בלדה מרגשת על הצורך להניח ולסלוח. על הגיוון שבאלבום החדש מסבירה אלאניס: "אני לא מחשיבה את עצמי לאמן פסנתר, או אמן דאנס, או אמן היפ הופ. אני לא יודעת מה אני, וניתן לראות את זה..."

avivs

New member
דרך אגב

אם כבר מדברים על אלבומים חדשים, אז האוסף של טורי היה אמור לצאת לפני כמה ימים, המחיר ממש מצחיק, 60 שקל, ועוד עשרים שירים ודיסק בונוס של וידאו. אני הלך מחר לחפש אותו.

BaBa LiVe

New member
למה Excuses לא מוזכר בשומקום!?

הוא דווקא מאוד חביב ויפה :) עם סיומת של נו פרשר אובר קאפוצ'ינו!

avivs

New member
דווקא

לא אהבתי את השיר הזה. זה נראה לי יהיה שיר הפופ של הדיסק.

avivs

New member
קניתי את טורי!!!

הדיסק, לא היא עצמה. זה פשוט דיסק חובה!!! העטיפה מושלמת, הכול שם כל כך מושקע. השירים עברו עריכה, ועכשיו היא נשמעת יותר טוב וגם שומעים יותר פסנתר. הדיסק די וי די גם מאוד מושקע, ממש חובה לכל המעריצים (ויש פה לא מעט). ורק 60 שקל!

avivs

New member
בערך

הם נשמעים שונה. חלק לא ממש שמים לב לשינוי, אבל חלק כן. בעקרון יש שם שני שירים ישנים שלא יצאו לעולם, ועוד שניים חדשים, אחד מהם, משהו על צרפת. הוא מדהים. וטורי נראית כל כך טוב בדיסק הזה! החוברת הכי טובה שראיתי אי פעם.

AlanisJunkie

New member
מעניין.

אני לא יודע אם לקנות או לא, כי יש לי כבר את כל הדיסקים שלה. מה אתם אומרים?

j u n k

New member
אם אתה עני ברמות

אז ממש לא הכרחי לקנות אותו... (אבל בימינו לאף אחד אין יותר מדי כסף בכיס...) ,למרות שיש 2 שירים חדשים,ויש גם כמה ביצועים מעניינים, אבל עדיין לא חרשתי.

Rוית

New member
ואם בדיסקים עסקיננו

היום תהיתי רבות אם לקנות את הדיסק של קייס צ'ויס - ALMOST HAPPY בסוף לא קניתי.. מה אתם אומרים, שווה ת'כסף?

j u n k

New member
אחלה דיסק

למרות שקוקון קראש יותר טוף לדעתי. אבל, בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי בחנויות דיסקים ויש כ"כ הרבה דברים שאני רוצה לקנות...זה ממש מרגיז כ"כ קשה לי לבחור! (רק בזמן האחרון קניתי את שילה פרבר, טורי איימוס, סקאנק אנאנסי, את בליצ' של נירוונה- *גאה להגיד שאוסף הנירוונה שלי הושלם במזל טוף*,המכשפות מתכסות*גם אוסף מכשפות הושלם במזל טוף* אבללללללללל יצא לא מזמן הדיסק עם העריכות שלא הוצאו מעולם של הביטלס, סיימון וגרפונקל, ואני פשוט חייבת, חייבת חייבת את ווליום שני של האוסף של בוב דילן, אה גם קניתי ב-30 שקל את הדורז איזה מציאה!! ) קיצר הדילמות אופפות אותי, וכל החסכונות המזויינים שלי יוצאים על הדיסקים שעולים הרבה יותר מדי כסף, חבל שאני אדם עם עקרונות כי אחרת כבר היו לי את כל הדיסקים שאני רוצה, ב-5 שקל גג (אבל צריבות זה רע רע רע!) אגב רוית, יצא דיסק חדש לקייס צ'וייס , אוסף לכבוד 10 שנים ללהקה, ואין ספק שהאוסף הזה שווה!

Mr Freeze

New member
קיי'ס צ'וייס

האם Almost Happy שווה את הכסף? אני לא בטוח. אם את מחפשת עוד Cocoon Crash - אז אני משוכנע שלא. הוא רך יותר, ופונה יותר לאקוסטיקה ולמלודיית קלידים מאשר לדיסטורשן. Cocoon Crash הוא שיאה האמנותי והמסחרי של הלהקה, ו-AH מחוויר לידו. הביצועים של הלהקה, שמעולם לא היו מושלמים - מינימליסטיים מתמיד, והכתיבה באלבום הזה היא נושא שלם... האחים באטנס רצו לבטא את הבגרות שעברה עליהם מאז הציניות והזעם של השנים הקודמות. שרה התקרבה אז משמעותית לעשור השלישי של חייה (ומאז הספיקה להכנס אליו), ומרבית שירי האלבום דשים סביב הנושא. בחלק מהשירים הלהקה ממחזרת נושאים וסגנונות כתיבה, מה שמוביל למסקנה עצובה: לקיי'ס צ'וייס אין עוד מה לומר. להקה שממחזרת תוכן של עצמה הגיעה לסוף הדרך. אם תשמעו מהחומרים החדשים של שרה באטנס, תופתעו לגלות עד כמה זה נכון. כותבת שירים מבריקה, כנה וישירה כשרה באטנס כותבת היום בקלישאות וממחזרת רעיונות שהגתה בשנים עברו, אז גם עשתה זאת טוב יותר. בקיצור - האלבום שמסמן את הסוף. המלצה שלי? קני את Paradise In Me. הוא משתלם הרבה יותר.

אני ממש לא אהבתי את הדיסק הזה רוית

עדיף לך לקנות כמו שבר אמר את Paradise In Me הוא יותר "מזכיר" את קאקון

Rוית

New member
יש לי את Paradise In Me

דיסק מעולה גם כן... תודה על ההמלצה, טוב שלא קניתי.. שמעתי אותו באמת, וחיכיתי לגיטרות אבל שמתי לב שהוא יותר רגוע שכזה.. לא שיש לי משהו נגד רגוע, להפך, אבל ציפיתי למשהו אחר.. את דיסק העשור ראיתי, אני עכשיו באמת אנסה לשקול לקנות אותו, תודה!

Rוית

New member
נחמד מצידם

לקחת את הכתבה שהרולינג סטון כתבו, ולתרגם רבע ממנה
אביב!

למעלה