ממחר...........

carby for ever

New member
ממחר...........

ביום ראשון בשעה 12 בלילה בערוץ 3 מתחילים שידורים חוזרים של אי אר -העונה השביעית איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

~*~gaL

New member
נכון,

למרות שחבל שזה לא מההתחלה
מה כ"כ כואב להם לשדר את הכל מהתחלה? מה רע בזה כ"כ? אגב, ראיתי היום את "Thy Will Be Done" ואת "Sailing Away" ונהנתי מכל רגע :) קרטר ואבי פשוט חמודדדדדדדים ביחד :))

המממ

New member
הפרקים בחצות וחמישה...

מצד אחד זה טוב, כי אלו שידורים חוזרים וגם סופסוף יהיה מה לראות עד "תהרוג אותי וזהו". אבל מצד שני... שוב העונה העונה השביעית? כבר ראינו אותה במוצ"שים. וגם זה יהיה יומי, מה שאומר שעוד מעט אני שוב לא אוכל לראות, כי בעוד שבוע אני כבר לא אהיה בבית במשך השבוע. אולי אני אצליח למצוא מקום עם כבלים? מה הסיכוי שזה יקרה...? אבל בעצם עוד מעט החגים... אז אולי בסוכות אני אוכל לראות...? איזה בעסה. *מנסה לעודד את עצמי*
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
בהצלחה!

אני מקווה בשבילך שתוכלי לראות איכשהו. אגב, 00:05 זה עדיין מאוחר. הם *תמיד* משדרים את אי. אר. מאוחר. אלוהים, מה כבר יש שם שכ"כ מזעזע? דם מלאכותי. זהו. אז----מה! אוף.

זהו...

מה ו"דוק" זה לא סידרת רפואה? (כמובן שברמה הרבה יותר נמוכה) ורפואה שלמה? ועדיין ערוץ 3 שמו את זה בצהריים!

bono 126

New member
../images/Emo127.gifנכון!

והם לא יכולים להוריד פרק אחד של טרה נוסטרה בצוהרי יום שישי זה במילא שידורים חוזרים... או חברים פעמים ביום שידורים חוזרים הם לא שמים לב שהם קצת הגזימו... ובמקום הכול לשים את אי אר מהתחלה ?????
אני מדליקה נר לזכר מארק גרין...

למעלה