ממחר עיצומים לא כתוב עם זה כולל את משרד הרישוי אבל... תקראו
ס סנטה New member 28/9/03 #6 אני מקווה שזה יעזור לך ... בהודעה שיש ממש מתחתיך ... אמרה מישהי שהמורה נהיגה שלה אמר שיש עיצומים אבל יש טסטים , עד כמה זה נכון אין לי מושג אבל הנה הקישור בשבילך ... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=21027744
אני מקווה שזה יעזור לך ... בהודעה שיש ממש מתחתיך ... אמרה מישהי שהמורה נהיגה שלה אמר שיש עיצומים אבל יש טסטים , עד כמה זה נכון אין לי מושג אבל הנה הקישור בשבילך ... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=21027744
L lmstriX New member 28/9/03 #7 כן ראיתי את זה אבל המורה שלי אמר לי הפוך..... בעעעע..... טוב מחר אני יידע כבר.........
J Jell O ShOt New member 28/9/03 #4 ../images/Emo46.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! רק לא זה אני צריך להוציא את הרישיון... האם משרד הרישוי יהיה פתוח, ואני יוכל להוציא את הרישיון?? אם לא אני י@#$& את כל הממשלה המפגרת הזאת!!!!!
../images/Emo46.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! רק לא זה אני צריך להוציא את הרישיון... האם משרד הרישוי יהיה פתוח, ואני יוכל להוציא את הרישיון?? אם לא אני י@#$& את כל הממשלה המפגרת הזאת!!!!!
N N I R VA N A New member 28/9/03 #5 למה? למה? למהההההההההה?!?!?! למה דווקא השבוע!?!?!? למה!?!?!!?!? יש לי תיאוריה השבוע וחרשתי 3 ימים שלמים!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאא
למה? למה? למהההההההההה?!?!?! למה דווקא השבוע!?!?!? למה!?!?!!?!? יש לי תיאוריה השבוע וחרשתי 3 ימים שלמים!!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאא
L lmstriX New member 28/9/03 #8 טוב זה סופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש שביתה ממחר במשרד הרישוי, אין קבלת קהל וכנראה שאין גם טסטים וכנראה גם לא תאוריה.
טוב זה סופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש שביתה ממחר במשרד הרישוי, אין קבלת קהל וכנראה שאין גם טסטים וכנראה גם לא תאוריה.
M ML323F New member 29/9/03 #10 לי יש מחר בבוקר טסט... המורה שלי אמר שכנראה וטסטים כן יהיו... נקווה שכן...
ת תנחשו מי New member 29/9/03 #11 יהיו טסטים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ועוד שאלה..... טסט פנימי קשור לשביתות
יהיו טסטים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ועוד שאלה..... טסט פנימי קשור לשביתות
M ML323F New member 29/9/03 #12 טסטים פנימיים צריכים להיות.. כי טסטר פנימי הוא מורה לנהיגה, הוא עובד בארגון של מורי נהיגה ולא עובד מדינה...
טסטים פנימיים צריכים להיות.. כי טסטר פנימי הוא מורה לנהיגה, הוא עובד בארגון של מורי נהיגה ולא עובד מדינה...
ת תנחשו מי New member 29/9/03 #15 וואי מזל... כי תיכננתי לקשת לטסט פנימי וחיצוני או השבוע או שבוע הבא....