ממחר-הטורניר באי אמליה (עם אנה)

hillly377

New member
ממחר-הטורניר באי אמליה (עם אנה)

אז ככה, מחר מתחיל הטורניר באי אמליה יחד עם הרבה שחקניות טובות וידועות. אנה תתמודד נגד מישהי שתעלה מן המקודמות, עוד לא ידוע מי. 10 השחקניות המדורגות ראשונות בטורניר: 1. ונוס ויליאמס 2. ג´וסטין הנין 3. יילנה דוקיץ´ 4. אמילי מוארסמו (והיא ההימור שלי לטורניר הזה) 5. סנדרין טסטוד 6. סילביה פרינה אליה 7. מייגן שונסי 8. ארנצ´ה סנצז ויקריו 9. דניאלה הנטוצובה 10. אלנה דמנטייבה *אם אנה תנצח את המתמודדת הראשונה שתגיע מהמוקדמות היא תשחק בסיבוב השני נגד ליסה ריימונד או ג´יל קרייבס (מארה"ב, נכנסה לטורניר עם Wild Card), אם תנצח מולם היא עשויה לפגוש את אנה קורניקובה, פאולה סוארז או מייגן שונסי בשמינית הגמר, ברבע הגמר היא יכולה לפגוש (סביר להניח) את ונוס ויליאמס, אלכסנדרה סטיבנסון או אנסטסיה מיסקינה (נראה לי בעלות הפוטנציאל הגבוה ביותר להגיע לרבע הגמר).

oren987

New member
כמה פרטים נוספים- אמליה!! ../images/Emo47.gif

קודם כל - ההימור שלך הילי על אמילי מורזמו - הוא בעצם על הזוכה של הטורניר בשנה שעברה!!, שם בגמר היא ניצחה דווקא את אמנדה קוצר!! השנה ככל הנראה, הולכים להיות לה ממש חיים קשים (וזאת למרות שאני מאוד מעריך את מורזמו, וחושב שהיא שחקנית מעולה - שאמורה להיות מדורגת בחמישיה הראשונה!!). בכל מקרה אני מעריך שבחצי גמר הראשון תפגוש מורזמו את ונוס - וזהו ממש מפגש גורלי עבורה, שאם היא תעבור אותו, היא תיקח את הטורניר!!. ואילו בחצי גמר השני אני ממש צופה הפתעה - (שכאילו אמורה להפגיש בין הנין ודוקיץ), אבל אני בטוח שלפחות אחת מהן הולכת ליפול בדרך!! ההימור שלי לטורניר הוא ונוס, אלא עם היא תפסיד בחצי למורזמו - אז כמובן מורזמו תזכה!! - בכל מקרה אני נשאר עם ונוס לטורניר!! אני מאוד מקווה שאנה לא תיפול נגד המתמודדת מהמוקדמות - ושתצליח גם לנצח בסופו של דבר את ריימונד - כאשר מהלך כזה - יכול וצריך לקדם אותה לפחות שלב או שניים בדירוג - ולקבוע עבורה דירוג שיא ראשון בקרירה!!! הלוואי!!! - והמון בהצלחה לאנה שלנו!!! נ.ב. - כל הכבוד הילי - על הפרטים - והפער ביננו הצטמצם ל-2-1 בהימורים!!

oren987

New member
דוקיץ פורשת מאמליה???? ../images/Emo47.gif

שמועה שהגיעה לאוזני מהפורום של הטניס הנשי - מדברת על כך שדוקיץ אחרי הגמר שלה - הרגישה פציעה ברגל - ופרשה בעקבות זה מהגמר בזוגות בסרסוטה - וכנ"ל גם מאמליה!! מישהו יודע עם זה באמת נכון???

אורן!! אני מאוד מודאג,,, ולכן,,,,,

התחלתי לחפש משהו על פציעה של יילנה, אבל לא מצאתי כלום. בטורניר של bausch היא עדיין נמצאת, אם אתה יודע משהו אז עדכננו(ראיתם איזה יופי?)

hillly377

New member
אורן

ציטוט שלך: "קודם כל - ההימור שלך הילי על אמילי מורזמו - הוא בעצם על הזוכה של הטורניר בשנה שעברה!!", אז זה כאילו לא חוכמה להמר על מישהי שזכתה בטורניר שנה שעברה? אני בעיקרון אף פעם לא מתכוונת להמר לא על סרינה ולא על ונוס כי אני פשוט לא אוהבת אותם ולא רוצה שהם ינצחו, גם כשאני חושבת שיש להם סיכויים גבוהים. פה ספיציפית אני חושבת שלאמילי יש אחלה סיכויים, אל תשכחו שמדובר במשטח החימר שונוס אף פעם לא ממש הוכיחה את עצמה עליו ואילו מוארסמו די טובה עליו. בקיצור, Allez Amelie!

oren987

New member
בסדר בסדר!! ../images/Emo47.gif

בלי שום קשר לזה שהיא זכתה בשנה שעברה - בסך הכל ציינתי עובדה!! אני חושב שלמורזמו יש סיכוי טוב לקחת את הטורניר, כשזה בעיקר תלוי במפגש שלה מול ונוס בחצי גמר (והלוואי, הלוואי הלוואי, שזה יהיה מול אנה שלנו במקום!!) :)

אלון222

New member
אנה לא תעבור את רימונד

עם זה שאני אוהד את סמשנובה וכולכם יודעים כמה,שחקנית רשת כמו ליסה ריימונד היא לא תעבור.אולי גיל קרייבס שהעיפה את אנה בסיבוב הראשון במיאמי בשנה שעברה תפתיע ואז אנה תגמול לה. אבל קודם נעבור סיבוב ראשון.אגב אנה תעלה לדעתי למקום ה-35 כבר מחר אבל אולי אני טועה.

hillly377

New member
אנה נמצאת במקום ה-36

אנה סמשנובה עלתה היום למקום ה-36, בו היא הייתה פעם אחת בקריירה שלה וזהו דירוג השיא שלה, זאת אומרת שאם פה היא מצליחה לא רע יש לה סיכויים גדולים מאוד לשבור את השיא הזה בתחילת השבוע הבא כשיתפרסם הדירוג החדש. אלון222, באמת זה נראה כאילו אנה לא יכולה לעבור את ליסה ריימונד, אבל אחרי הניצחון שלה על ג´וסטין הנין אני מאמינה שכל דבר יכול לקרות.

oren987

New member
אלון - אני מסכים עם הילי!! ../images/Emo47.gif

זו השנה של אנה - היא כבר מדורגת 36 (דירוג השיא שלה), ולכן אני מאמין שהיא יכולה ומסוגלת לעבור (בעזרת השם) גם את ריימונד - למרות שאני יודע שזה הולך להיות ממש קשה.

למעלה