ממחר בבוקר

ממחר בבוקר ../images/Emo88.gif

רק דברים טובים. נא למצות את כל הקיטורים והביכיונים והרחמים העצמיים הלילה, כי החל ממר אנחנו מתחילות לתרגל הסתכלות חיובית על החיים. נמאס לי להיות פאתטית.

צימעס

New member
מותר להגניב קיטור על

זה שהבן שלי שומע אותו דיסק 700 פעם היום?
הוא ממש מרוצה

צימעס

New member
ותגידו לי - מה זו השטות הזו

"כל הילדים אוהבים אותי כל הילדים משחקים אתי כי לאבא שלי יש חנות צעצועים" ??? והפאנץ' ליין - "אם רק אגע במדף בחנות אחטוף סטירה הגונה" זוועה.

איפה מצאת את זה?

ואני בתור ילדה רציתי שלסבא שלי תהיה חנות צעצועים (הית לו חנות של משהו אחר)

סיכום שבועי:

קבעתי עם התרנגול איפשהוא וכל אחד הגיע למקום אחר. חיכיתי לו כמעט שעה בשמש. עם תינוקת.
נפלו לי המפתחות של הבית לפיר של המעלית.
לא הצלחתי לרשום את הבת שלי לרופא ילדים מכל מיני סיבות טכניות (בסוף הצלחתי, אחרי כמה ימים)
הבת שלי נפלה וקיבלה מכה כזאת חזקה בחניכיים, שעד עכשיו לא התאוששתי
עדיין לא נסגרה הבעיה השערורייתית הכספית שהתעוררה לפני כשבועיים
נפלה לי צנצנת של מלפפונים חמוצים במטבח והתנפצה

איזה כיף, קיטורים

יש לי שקית של בגדים מלוכלכים בפנימיה, ומחר אני אצטרך לעשות כביסה, שזה מבאס. אני מקווה שבכלל יהיה לי מה ללבוש בבוקר כדי להגיע לשם. אני צריכה לעשות עכשיו מתכונת בהיסטוריה ואין לי כח. עדיין כואבת הבטן. לא עשיתי תור לרופאה, ואין סיכוי שיהיה לה מתי שאני צריכה, ואז אני אצטרך (שוב) לשלם הרבה כסף על המרשם כי הוא כבר לא יהיה תקף. אבל זה לא באמת כזה נורא. אני רוצה לברוח מהכל עם איזה ספר. אולי לאילת.

De-Panther

New member
אני והבלונדה הגענו למסקנה שהפעם הבאה שיצא לנו

להפגש תיהיה בעוד שנה בכנס משתחררים אנשים ממש איכזבו אותי אתמול... ברמות מטורפות... חשבתי שלאותם אנשים אין את הצביעות הזו... ואת היחס המגעיל הזה לאחרים... וזה אנשים שאני יודע שהם גם נפגעו מדברים כאלה - אבל כנראה שהם שכחו את זה... מזל שזה לא היה לי... אחרת זה היה מבאס אותי אפילו יותר... אבל כנראה הייתי צריך לראות אותם מתנהגים ככה כדי לסגור איזשהו מעגל ופגעו בחבר קרוב בצורה נוראית... נקווה שיטפלו באותם אנשים כמו שצריך ונראה שאני לא אתחיל את השבוע הזה בטוב... נקווה אבל שההמשך שלו יהיה טוב

למעלה