ממזמן...

ממזמן...

עברה מעל חצי שנה , מאז ביקרנו את בי"ח נהריה, לצערי, אנחנו עוד פעם בדרך לשם, מיום שישי התחילו בעיות אבל זה היה כמו שהילדים אומרים "בקטנה" מהיום בבוקר הסוכרת קפצה לשחקים, בבוקר היה מעל 350, ואחה"צ הגיע ל423, הרופאה נכנסה ללחץ ושלחה לי הפניה למיון, שתבינו כבר מעל שנה שהסכרת נעלמה, היה לו 110 בבדיקה בבית ובבדיקת דם במעבדה היה בסביבות 80, לפני שלושה שבועות. מקווה שנחזור הביתה במהרה, תחזיקו לנו אצבעות, ניצה.

טילי66

New member
מחזיקה לך אצבעות

ניצה הי מה קרה מאתמול להיום רק אתמול בערב דיברנו וכבר כאלה שינויים קיצוניים.מה קרה? אני אנסה להשיג אותך בנייד בשורות טובות שיהיו במהרה.גם אני חטפטי היום פרטים בהמשך תמי

ענתי44

New member
גם אני מחזיקה אצבעות

סוכרת זו מחלה נוראית. וגם אם חושבים שמתגברים עליה והופ היא חוזרת בגדול. ניצה יקירה, בבית חולים יאזנו את אישך ואולי ישנו את הטיפול, כמו שעשו לאמא שלי עכשיו. מחזיקה אצבעות שתחזרו מהר הביתה הרבה פחות מתוקים.

חדשות אחרונות "מהמתוק" שלי...

הוא כבר לא, בבי"ח בדקו דבר ראשון סוכרת , וכמובן , שאין כמו אצל רופא שיניים, הכאב עובר כשמגיעים אליו, הסוכרת היית 135 במיון ובמחלקה 97, היו רגעים שחשבתי אולי המכשיר הביתי מזייף, אבל האצטון בשתן היה, ומסתבר , זה נודע לי היום, שיש גם קשר להקאה ביום שישי, בקיצור זה מתחיל להראות כמו הסיפור עם החום, שבא והלך , ועוד פעם בא ולא חזר... רק מקווה שהסוכרת לא תקפוץ ותשתולל כמו החום, כי זה "קצת" יותר מסוכן. מקווה שיש בבי"ח איזה רופא שמבין בסוכרת וידע לתת לי תשובה טובה, כי הרופאה של קופ"ח ממש לא ידעה כלום, ההפך היית מאוד היסטרית, לא נעים להגיד אבל יותר ממני היית לחוצה, אני רק ממנה נלחצתי. נקווה שהלילה יהייה שקט , ואמשיך לספר לכם את גילגוליה של הסוכרת מחר. לילה טוב, ניצה.

hregev10

New member
ניצה חביבה

רק שלשום בערב דיברנו וכבר את עם הפתעות מרעישות, הסוכר זה הדבר הראשון שאת חייבת להתייחס אליו ואני מקוה שבבית-החולים יאתרו את הסיבה שבגללה הסוכר קפץ והתחיל להשתולל, לדעתי הרופאה לא צריכה להיות היסטרית כי בשביל זה היא רופאה ואסור לה להראות שהיא מתרגשת יותר מידי. אני מקוה שכל הצרות שנפלו על טובי ובעקבותיו עליך - יעלמו במהרה והחיים שלכם יהפכו חזרה לשוקולד (למדתי מיענקלה) ונשמע רק בשורות טובות. להתראות חני

המשך סגאת הסוכרת...

כמו שבאה ככה נעלמה, כלא הייתה, אנחנו בבית, בבי"ח לא יודעים להסביר, וגם לא רוצים, עדיף שיהייה בבית ולא ידבק שם ממשהוא.. ויש ממה להדבק, הבאתי את מכשיר המדדיה שלנו לבי"ח כבר חששתי שהוא גרם לכל הטיול הזה, אבל לא, הוא מדויק כמו זה של בי"ח, גם הוא הראה ערכים נמוכים במשך היום, כך שאין מה לעשות בבי"ח ואנחנו בבית. זה סיפור דומה לסיפור של החום שהיה בחורף שעבר, נקווה שהסוכרת נעלמה לעוד תקופה ארוכה. בערב אדבר עם הרופא שלנו, הנוירולוג, אולי לו יהיו הסברים, הספקתי כבר לדבר עם רופאה שלו, גם היא לא מבינה את התופעה הזאת, בקיצור הם יכולים ללמוד הרבה מהחולה שלי. אז, שנהייה כולנו בריאים, ונמשיך לשאת את העול , כי ברירה אחרת אין. המשך יום נהדר לכולם! ניצה.

ענתי44

New member
לא צריך בית חולים לאיזון סכרת

יקירה, בחיפה יש מרפאה לסכרת. לפי זכרוני הצוות שם מעולה. אני מציעה לך לקבוע תור לשם ( תשאלי אם אפשר בשלב הראשון לבוא בלי בעלך ) תספרי את הסיפור, ממה שהיה לפני כמה חודשים ועכשיו. תראי מה הם אומרים שם. אולי באמת לא צריך מעקב והמשך בירור ואולי צריך.

המרפאה שייכת למכבי?

עוד מעט ארים כמה טלפונים לברור, נראה מה תהיי התוצאה. תודה לכל המתענינים והדורשים בשלומנו. ניצה.

מצאתי רשימת רופאי סכרת בחיפה

רופאים המתמחים בסכרת בחיפה,רשימת רופאי סוכרת בחיפה, כאן תמצאו מידע לגבי מומחי סכרת בחיפה -טלפון ומיקום. * דוקטור אלתר מגדל אראלה-שדרות מוריה בחיפה- 04-8242246 04-8242246 *דוקטור זלוצובר משה-רחוב חנה בחיפה-04-8104124 *דוקטור קנטר יורם-רחוב ורדיה בחיפה-04-8266333 *דוקטור גוטמן הדסה-רחוב מרגלית בחיפה-04-8252263 *דוקטור ברדיצ'ב אורית- רחוב ורדיה בחיפה-04-8256316 *דוקטור שפינדל אוגוסטינה-רחוב גבעון בחיפה-04-8252963 *דוקטור שכטנר כרמלה-שדרות מוריה בחיפה-04-8255483 *דוקטור שינפלד מקסים-רחוב זמנהוף בחיפה-04-8252460

ענתי44

New member
עבדתי עם כל קופות החולים

ניהלתי בתחילת שנות ה-90 עסק משפחתי ששיווק מכשירי מדידת סוכר, נהגתי להדריך את הצוות הרפואי. מהרשימה של יענקלה אני אכתוב לך במסר אישי שם של רופא שאני זוכרת לטובה. אבל יש לכל קופות החולים מרפאה בה מחלקת סוכרת. שווה להתייעץ. מתפלאה שהרופאה ההיסטרית שלכם לא היפנתה אתכם.

zs1957

New member
ניצה כמו שאמרה ענתי

תקבעי תור למרפאת סוכרת שיבדוק רופא מומחה לסוכרת מדוע קפץ הסוכר לרמה כה גבוהה וירד פתאום? חשוב שיהיה במעקב אצל רופא מומחה לסוכרת. בשורות טובות, זהבה

תודה על שיתוף הפעולה....

דיברתי עם הגורו שלי על טובי, והוא לא מכיר תופעות כאלה, ביקש שאתקשר אליו עוד יומיים, הוא בנתיים יתייעץ עם הרופאים אצלו בבי"ח, ויחפש לי פתרון ותשובה. גם דעתו היא שאין כרגע מה לעשות, ואין טעם לדבר עם רופא סוכרתיים, כי לפי התוצאות לא היה שום דבר חרגי, רק אצלי בגלוטומר, מכשיר המדידה. ולמתענינים, דיברתי איתו גם על המירחונה הרפואית, אותה נותנים רק לאלה שסובלים מכאבים, לצערו לא לבני המשפחה שסובלים מכאבי ראש מהחולים. אמשיך לדווח לכם כשיהייה לי תשובות ברורות יותר. בנתיים ערב טוב לכולם, ועוד פעם תודה לכולם, בכוונה לא מזכירה שמות בכדי לא לפגוע באף אחד. ניצה.

../images/Emo24.gifניצה'לה נוסף לאלצהיימר גם סוכר?

יש לך בן זוג מתוק
מי זה הגורו שלך? בשורות טובות

למעלה