ממזמן לא הייתי כאן
שמי גלית ואני אמא להדר בת 4 ולמור בן 5 חוד', אצל הדר אובחנה אפליפסיה קלה מאוד לפני שנתיים לאחר שפירכסה פעמיים תחת השפעת חום ולאחר שפרכסה ללא חום התחילו לתת לה טיפול של דפלאפט לאחר מכן קופ"ח העבירה אותה לוולפורל. בינואר אנחנו אמורים לחגוג שנתיים ללא פרכוסים
ולכבוד "חגיגות" השנתיים הניורולוג שלנו הפנה אותנו לבדיקת EEG ולאחר מכן אנחנו אמורים לשבת עם הניורולוג ולשקול את הפסקת הטיפול התרופתי. השבוע היינו בבדיקה והיום קיבלנו את התשובות, ומה אגיד פשוט חשכו עיניי, זהו ה-EEG הכי גרוע שהיה לנו עד עכשיו יש החמרה רצינית לעומת 4 הבדיקות ששעשינו בעבר. עד שנגיע לניורולוג אודה לכם אם תוכלו לענות על מספר שאלות מנסיונכם: 1. מה יכולה להיות הסיבה להחמרה? 2. האם יש סיכוי שהטיפול התרופתי גורם להחמרת המצב? 3. מישהו נתקל פעם בתופעה של שינוי לרעה ב- EEG תחת טיפול? מאוד הייתי רוצה לשמוע דברים מרגיעים אבל כל תשובה תתקבל באהבה
שמי גלית ואני אמא להדר בת 4 ולמור בן 5 חוד', אצל הדר אובחנה אפליפסיה קלה מאוד לפני שנתיים לאחר שפירכסה פעמיים תחת השפעת חום ולאחר שפרכסה ללא חום התחילו לתת לה טיפול של דפלאפט לאחר מכן קופ"ח העבירה אותה לוולפורל. בינואר אנחנו אמורים לחגוג שנתיים ללא פרכוסים