ממורמר על הראל

nadavy

New member
ממורמר על הראל

שלום לכל חברי הפורום, מזה זמן רב אני עוקב אחריכם והחלטתי להצטרף. לפני מספר שבועות רכשתי דרך netaction פאלם vx עם תמיכה בעברית של הראל (piloc) , לאחר כשבועיים בעודי גולש באינטרנט נוכחתי לגלות כי את תמיכת העברית שקיבלתי ניתן להוריד בצורה חופשית מהאינטרנט, הדבר המרגיז בכל זה הוא כי קיבלתי גרסה מצומצמת אשר איננה תומכת בעברית בצורה מלאה. כמובן שקיימת גרסה מלאה אך היא כרוכה בתשלום. בתור לקוח התאכזבתי מחוסר הרצינות בה מתייחסת חברת הראל ללקוחותיה. חוץ מזה ניסיתי למחוק את תוכנת piloc אך לא הצלחתי, מה ניתן לעשות??

kenderkin

New member
אני ממש לא מומחה בעניין הראל אבל

יכול היות שהעברית שקיבלת יושבת בזיכרון ROMשל המכשיר. ROM=READ ONLY MEMORY כלומר חא ניתן באמצעים רגילים למחו אותו. אפשר לבדוק זאת בקלות ע"י שימוש בתוכנות כגון Filez או ZarfCatalog. לגבי עברית מלאה, לצערי אין ברירה אלא לקנותה במחיר מלא-מה לעשות... לנחם אותך אומר שעברית מלאה כוללת כמה בונוסים כמו לוחשנה בעברית, מילון וכולי. עצתי לך גם לנסות וליצור קשר עם הראל ולהתייעץ איתם אולי תגיעו להסדר שיתאים לך? בכל אופן, בהצלחה
רואי.

idobi

New member
לא כל כך מדוייק...

שלום וברוך הבא, גם אני קניתי פאלם בנטאקשן עם התמיכה העברית של הראל, וכמוך, גם אני התאכזבתי כשגיליתי שאין בו עברית מלאה - אז התקשרתי להראל ושם הסבירו לי שהם לא נותנים את העברית המלאה מפני שקיבלתי מילון במתנה ואותו מילון לא עובד עם העברית המלאה. הם גם אמרו לי שאין בעיה לשלוח לי את העברית המלאה אם רק ארצה אך לא אוכל להמשיך להשתמש במילון. החלטתי להישאר עם העברית "החלקית" ועם המילון (שהוא פשוט מעולה!) והורדתי תוכנת Launcher שנותנת לשנות שמות של אייקונים וקטגוריות לשמות עבריים - כך קיבלתי כמעט "עברית מלאה". מקווה שעזרתי ואשמח לעזור בכל שאלה! idobi

qwertyx

New member
התקנתי על האמולטור עברית מלאה

של הראל, ואת המילון, וזה עובד טוב מאוד. יתרה מכך, המילון של הראל עובד אפילו עם העברית של כלנית... בקש שישלחו לך את העברית המלאה

gt-master

New member
באג בעיברית של הראל

כשאני עושה בגרפיטי קיצור דרך לאופצית העריכה(קו אלכסוני משמאל למטה לימין מעלה)לא מופיע לי סרגל הכלים עם האיקונים של העריכה. לכן וויתרתי על עיברית זו ולקחתי את הכלנית מהפאלם השני שלי. האם זה רק אצלי(פאלם 3C )?

qwertyx

New member
לא נתקלתי בבעיה זו

על האמולטור עם רום של 505 אין בעיה של קיצור לעריכה עם עברית של הראל

למעלה