ממוצע ציונים

love to learn

New member
ממוצע ציונים

ברצוני לדעת מהי חשיבות של הממוצע? מאיזה ממוצע צריך להתחיל לדאוג? האים זה נכון מה שאומרים שאחרי שנה א' הממוצע לא זז כל כך? אשמח לקבל תגובות :)

vinney

Well-known member
לא צריך להדגיש את כל ההודעה../images/Emo13.gif

חשיבות הממוצע היא בעיקר עבור מי שאין לו נסיון, וכדאי שממוצע ציונים לתואר לא ירד מ70-75 (סיכוי סביר שתמצא עבודה סבירה), אבל עדיף שתהיה מעל 85-90 (סיכוי טוב שתמצא עבודה טובה). אם אתה בלי נסיון ועם ממוצע 60 - שכח מראיונות עבודה. זה כמובן אם אתה לומד באוניברסיטה, מבוגרי מכללות מעסיקים רוצים בד"כ ציונים גבוהים יותר. לזה התכוונת?

מסכימה לגמריי עם קודמיי!

צריך לדעת איך לתמרן את הזמן שלך מתי את מרוכזת בלימודים להכיר את עצמך, זה לא קל !(
) אבל זה שווה את ההשקעה... הלימודים זה כמו אלגוריתים.. ככל שהזמן מתמעט היעילות גוברת.....

liorphh

New member
"אינטל" מזמנת לראיונות סטודנטים מאוניברסיטאות

בעלי ממוצע ציונים של למעלה מ- 75 (משיחה עם ראש פרוייקט בחברה).

vinney

Well-known member
יכול להיות, אבל זאת לא דוגמא מייצגת

אינטל גם דורשת גליון ציונים מאנשים עם 20 שנות נסיון, אז מה?

shirbi

New member
הממוצע בהחלט זז, כלפי מעלה.

בשנה הראשונה, עוד לא יודעים כיצד ללמוד נכון למבחנים, ולכן הציונים נמוכים. בנוסף, בשנים המתקדמות, לומדים להיזהר ממרצים בעיתיים מבחינת ציונים, ויש יותר בחירה. לדוגמה, אצלי, הממוצע של הסימסטר הראשון היה 72. של האחרון היה 96. סה"כ סיימתי עם 87.4.

love to learn

New member
איזה עידוד

יואאו ממש כיף לשמוע את זה כי עכשיו סיימתי סמסטר א עים ממוצע 75 וקצת ניכנסתי לדיכאון.....תודה גרמת לי לחייך:) אגב עוד שאלה חשבתי שהחומר הופך ונהיה לקשה יותר אז איך זה עונה על זה שהציונים משתפרים יותר ???

vinney

Well-known member
קשה זה מושג יחסי

אחרי שתדע את החומר הוא כבר לא יהיה קשה. חומר של סמסטרים מתקדמים מסתמך על הידע שצברת בסמסטרים ראשונים, זה הכל. אתה לעומת זאת לומד ללמוד, לתכנן את הזמן שלך, לזהות את המרצים הנכונים - כמו שאמרו לך, מיומנויות למידה תורמות רבות גם להצלחה שלך.

וואו..אז יש סיכוי לשיפור רציני..

זו הודעה משמחת..love to learn זה לא מאוחר מדי אם כך..כי למען האמת סמסטר ראשון באמת לא הלך משהו גם לי,במיוחד המבחן הראשון של הסמסטר הזה..שהוריד את הממוצע ברמות! וזה היה די מדכא.!

love to learn

New member
אכן כן

כן גם לי זה הרים את המורל על זה נאמר "כל ההתחלות קשות" ועכשיו להמשיך ללימודים בשיא המרץ

למעלה