ממולאים

נופר 30

New member
ממולאים

ניסיתי לעשות ממולאים של עגבניות קישואים ובצל הירקות יצאו נהדר ולא התפרקו לי אבל המילוי לא היה מי יודע מה מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה

קושוש

New member
נופר 30, לא ברור לי למה התכוונת

כשאמרת שהמילוי לא יצא משהו. האם הכוונה שהוא התפרק או משהו כזה או שלא היה טעים ? אם את רוצה,יש לי מתכון נהדר לממולאים בסגנון מרוקאי. רוצה ?

נופר 30

New member
קודם כל

לעולם לא לשאול אותי אם אני רוצה מרשם אני תמיד מעוניינת וכן המילוי לא היה משהו משהו אולי התיבול או העירוב וגם הרוטב לא יצא טעים למרות שאוחתי וגיסי טענו שהיה בסדר ושוב תודה נופר

קושוש

New member
חצאי קישואים ממולאים

מצרכים ל-8-6 מנות: 10-8 קישואים בינוניים 1/2 ק``ג בשר טחון ממתכון בסיסי (ראי מתכון להלן!!!) 1 בצל גדול קצוץ 3-2 ביצים 1/2 כוס מים 1 כוס קמח 2-1 עגבניות בשלות שמן לטיגון 1/4 כפית כורכום 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח אופן ההכנה: מגרדים מעט את קליפת הקישואים, שוטפים וחוצים אותם לאורך. מרוקנים את הפנים וכך נוצרת מעין סירה קטנה. ממלאים את השקע בתערובת הבשר. טובלים את הקישואים משני צידם בקמח ובביצה ומטגנים. עורכים על מגש אפיה, מרסקים את העגבניות והבצל הקצוץ, מוסיפים את התבלינים והמים. אופים בתנור כשעה. להגיש חם תערובת בשר - מתכון בסיסי: זוהי תערובת בשר בסיסית בסגנון מרוקאי שמשתמשים בה בכל מתכון לקציצות וממולאים. מצרכים: 1 ק``ג בשר 1 תפ``א 1 בצל 1/2 כוס עלי פטרוזיליה 1 ביצה 4-3 כפות שמן 3-2 כפות מים 1/2 1 (אחד וחצי) כפיות תערובת תבלינים (ראי הכנה לתערובת בהמשך) 1/4 כפית מלח אופן ההכנה: טוחנים במטחנת בשר את הבשר, תפ``א, בצל ופטרוזיליה. מוסיפים את התבלינים, השמן, המים והביצה. רצוי להשאיר את התערובת בצד ל-20-15 דקות לפני השימוש. תערובת תבלינים: 2 כפות משיה (קושת) 1 כף פלפל שחור 1 כפית זנגביל 1/2 כפית קינמון (אופציונלי) 1 כף פלפל אנגלי 1 כף כורכום 1 אגוז מוסקט מגורר או כמות שוות ערך באבקה לערבב הכל יחד. אולי זה נראה ארוך ומסובך, אבל זה בכלל לא.

מאפין

New member
קושוש - עוד בבקשה H-)

הכוונה לממולאים, בעיקר אם יש לך מתכון טוב לבצלים ממולאים ופיקנטיים תודה, מאפין

רובנס

New member
מספר דרכים למילוי ירקות-פירות

מלית 1 (עדיף לקנות נתח בשר ובדרך כלל לקצוץ אותו דק דק וכך הוא אינו מאבד ממרקמו ואיכותו.בנוסף את תמיד יודעת ממה עשוי הבשר הטחון שלך) בשר, פטרוזיליה קצוצה,בצל מגורר בפומפיה דקה וסחוט מנוזליו,מעט אורז שטוף וזה במקרה של מילוי פלפלים. מלית 2 בשר ,בצל קצוץ דק,2 שיני שום פרוסות דק או קצוצות,פטרוזיליה קצוצה חלבון,פירורי לחם.וההכנה:מטגנים בצל מוסיפים בשר ובעזרת מזלג מפוררים אותו כל הזמן לאחר השחמהת הבשר להסיר לשים בקערה להוסיף תבלינים חלבון כף או יותר, תלוי בכמות הבשר, של פירורי לחם ופטרוזיליה לערבב היטב ולמלא שזיפים ממולאים 30 יחידות שזיפים שחורים יבשים 300 גר` בשר טחון בצל מגורר דק פלפל שחור גרוס טרי מלח לרוטב 2 רסק עגבניות קטנים 2 שיני שום קצוצות דק מלח גס פלפל שחור טרי 1/4 כפית פפריקה מתוקה 1/4 כפית פפריקה חריפה כף סוכר מיץ מחצי לימון 1/2 -3/4 כוס מים ההכנה:מערבבים את חומרי המלית,מגלעינים את השזיפים ומרחיבים את הפנים בעזרת האגודל,ממלאים במלית הבשר מסדרים בכלי חסין חום הכנת הרוטב: מאדים שום מוסיפים רסק מטגנים 2 דקות מוסיפים תבלינים ומיץ לימון מבשלים דקה מוסיפים מים מבשלים מספר דקות מורידים יוצקים על השזיפים 30 דקות לפני ההגשה אופים בתנור עד שמוכן לא ליבש לגמרי את הרוטב ניתן להגשה עם אורז לבן ניתן למלא משמשים,תאנים. תמרים,מיובשים או טריים כמו כן אגסים טריים פרחי קישואים ושאר ירקות ניתן להוסיף לבשר אגוזים טחונים,דובדבנים טחונים לשלב ברוטב פירות או חלב קוקוס רוטב סויה וכו והכל בהתאם למצב הרוח ולא להצמד למתכונים אם אין מרכיב מסוים להחליף באחר בהצלחה

למעלה