ממה שיגורתי, אכן בא

motisisr

New member
ממה שיגורתי, אכן בא

בטח שמתם לב כמוני אבל בכניסה לישוב בהתחברות עם הכביש לרמת אמיר לא תהיה כיכר כמובטח אלא צומת T רגיל צומת T משמעו שכל התנועה מהכביש העוקף פשוט תתפרץ בבוקר לנתיב הנסיעה של אלו שיוצאים מהישוב, ובכלל אני לא רוצה לחשוב על הפניה שמאלה..... צריך למצוא את הדרך לבטל את הצומת ולהחליפה בכיכר יכול להיות שכיכר דוקא תאט את התנועה ותגרום ללחץ (כמו שקורה בבוקר בכיכר של קדימה) אבל בעניי זה עדיף מתאונות השאלה אם יש מה לעשות,האם אפשר להטיל צו עצירה להמשך העבודות עד לביהור העניין ?

Master Stav

New member
כול אחד צריך מצידו לנסות לבדוק ....

אני אבדוק עם עו"ד באם ניתן להתנגד לעניין .... ומעניין לאן הלך הכסף שיועד לכיכר שם !!!

motisisr

New member
אתם לא מאמינים

כנראה שגולברי קורא פה ורוצה לסיים את מעשה העברינות לפני שנספיק להגיב בקיצור, השניה חזרתי מחוג הבית המתוקשר של מנדי (עליו אני אפרט בהודעה נפרדת) ומה אני רואה בכניסה לישוב צוות של כ- 10 פועלים טרקטור בובקט ושאר מכונות עומלים כאילו אין מחר להשלים את המחדל הערב שחזרתי הביתה בסביבות 5, לא היה נפש חיה בצומת ופתאום עובדים לתוך הלילה שאלתי אותם למה הם חזרו לעבוד ...לא היתה להם תשובה אטלגנטית שרק אלוהים ישמור אותנו מה שהולך להיות שם ביום א'

Master Stav

New member
חמור מאד העניי ..........

צריך לבדוק א הנושא חוקית ומה גדר האחריות של ראש המועצה המכהן ...

shavitmass

New member
כביש עוקף צורן (כביש רמת אמיר- צורן).

שנה טובה לכולם, השבוע עברתי מספר פעמים בכניסה המערבית לצורן (מכביש תל-מונד) והבחנתי שמתבצעות עבודות בצומת ה- T שבחיבור הכניסה המערבית והכביש העוקף את צורן ממערב (לכיוון פרדסיה ורמת אמיר). החזקתי אצבעות שתבנה כיכר בצומת ה- T (בהתאם לידע שלי המוקדם על הצומת ובהתאם להגיון) ביציאה מהכביש לכיוון צורן, אולם הבוקר הבחנתי שלא בונים בצומת כיכר! אלא בונים צומת T. לאחר ששוחחתי עם מספר חברי מועצה שאישררו שאכן תוכננה ותוקצבה שם כיכר , אני דורש מחברי המועצה ומכל אחד מהתושבים שאכפת לו/לה, לעשות הכל על מנת להפסיק את העבודות בצומת לאלתר!! ולהתחיל בבנית ככר בצומת לפני שתהיה שם תאונה (חו"ח)!! בברכת שנה טובה, שביט מס (לשם השקיפות אתמודד ברשימת אבי קולמן למועצה)

motisisr

New member
כבר אתמול בצהרים כתבתי על כך

תסתכל כמה שירשורים למטה..... גם אני יודע שבתוכניות יש כיכר אחרי כמה בדיקות שהתחלנו לבצע אתמול כנראה שמישהו פעל על מנת להקדים את הביצוע ולקבוע עובדות בשטח אתמול בסביבות שעה 23:00 הגיע למקום כוח משימה גדול (כול בוקר אני רואה של בין 4-5 עובדים ואתמול לספרתי מעל 10 כולל טרקטורים ומכונות) שהשלים בין לילה את תוואי הצומת וגם היום עובדים שם בשצף קצף פועלים רבים ולדעתי עד אחר הצהרים תהיה לנו צומת לפרצוף אז מה עושים, בחיי שאני לא יודע חשבתי בהתחלה לפעול לצו להפסקת העבודה... לדעתי אם במקום תוכננה כיכר ומישהו במחטף גנב אותה והקים שם צומת צריך התושבים צרכים לתבוע אותו אישית כולל העליות של פירוק הצומת והקמת כיכר תחתיה

shavitmass

New member
צומת

בוקר טוב (צ'תער לא ראיתי ) יש 10 חברי מועצה!(ללא הראש מועצה) הם צריכים באופן מיידי לטפל בנושא! ביום ראשון יש ישיבת מועצה שיעלו את זה בהסכמה כוללת! וישדרשו תשובות, ושיפעלו לשינוי לפני שישהיה מאוחר מידי! אנו כתושבים חייבים ללחוץ עליהם לפתרון מיידי של הסיפור העצוב הזה! (כשל ניהולי כבר אמרנו?) שבת שלום

haabira

New member
כמעט תאונה

בכניסה ליישוב צורן, בשעת ערב ממש מאוחרת רכב פנה לתוך הכביש החדש ועצר בצומת החדשה שנפרצה. לדעתי צריך דחוף לתבוע את ראש המועצה לפני שהוא ימשיך את הבחירות שלו, אם ככה הוא מסוגל לסכן חיים אחרי שבכל היישוב הוא תלה שלטים של זהירות בדרכים צריך גם לפנות לאור ירוק, העמותה לזהירות בדרכים ולאיכות השלטון, העמותה שדואגת שדברים כאלו לא יקרו בין לילה. מה הוא חושב לעצמו? עד כמה הוא יכול לסכן תושבים בשביל הכסא שלו, ושאחר כך לא יספור אותם ממטר, חיים או מתים.

motisisr

New member
כמעט תאונה 2

הבוקר בסביבות רבע לשבע אני נוסע אחרי רכב, מתקרבים לצומת המסוכן, אני מאט מראש ובלי סיבה, לפתע מגיח רכב מסחרי (קיה קוביה) מהכביש הסגור בולט החוצה כדי לפנות ימינה הרכב לפני בורח שמאלה ואני נתתי לו להשתלב הבוקר שמתי לב שהעברינות היא כפולה אי התנועה שתקעו באמצע הכביש שגם ככה צר, לא מאפשר לנהגים לברוח במידה ומישהו בולט לתוך הכביש כדי לראות משהו מבעד לשורת העצים

למעלה