מלתחות בבריכה-

אני חושבת בהתאם לקישור שצירפת

שהעניין הוא בהחלט גבולי. אפשר לפתור את הבעיה בלהתקלח בבית או לחילופין לדאוג שיהיה נער צעיר או בן משפחה אחר שילווה את התאומים עצמם למקלחות של הבנים. אם ביקשו ממנה- היא צריכה להתחשב ברגשות הכלל ותמיד הכי כייף זה להתקלח בבית. לובשים חלוק ותוך כמה דקות כבר בבית.

הילהל

New member
בעיה ידועה

אני חושבת שמקומות חכמים היו עושים גם מלתחות המיועדות להורים לילדים וכך אב היה יכול ללוות את ביתו ואם את בנה, ללא חשש למזלי, יונתן הולך לבריכה עם סבא, אז אין בעיה

אני חושבת שבגיל צעיר צריך להרגיל

את הילדים שיש מתלחות לנשים ולגברים ורק אם בעייתי, לקחת אותו למלתחות נשים. לדעתי בגיל 7-8 הם יכולים להסתדר לבד ופשוט לחכות להם ליד המלתחות.

smagi

New member
נושא באמת בעייתי! בגילאים

האלה אני חושבת שזה מתחיל להיות בעייתי! ונשים או ילדות בנות 10-11 לא צריכות שישב ילד ויבהה בהן עירומות. תמיד מדברים על להכניס את הילדים למלתחות של הנשים, למה אף אמא לא מסתכלת על זה הפוך ומכניסה ילדה בת 6 למלתחות של הגברים??????? כמו שילדה במלתחות של גברים זה נראה "מזוויע" כנ"ל ההפך!

prtywomen

New member
אני חושבת שמלכתחילה

בכלל צריך להרגיל להפרדה במלתחות סקרנותם של ילדים מתחילה בגיל צעיר מאוד

SIKU

New member
בשרשור המקורי יש 2 אבות שמכניסים

את בנותיהם למלתחות של הבנים. והסיבה היחידה שה היה מלחיץ אותי היא שמישהו היה יכול לפגוע באחת הילדות כאשר האב מפנה את ראשו. אהי לא חוששת שאחת הנשים במלתחה תפגע בילד. לגופו של הענין, הבן שלי נכה ולכן נכנס איתי למלתחות של הבנות עד שנעשה עצמאי בגיל 7-8. נכון שהמלתחות בברכה בחורף היו ריקות אבל גם כשהיו שם נשים, זה תמיד התקבל בהבנה. ולא היתה אפשרות להוציא אותו רטוב בחורף לאוטו ומשם הביתה, כגם ככה הוא היה יוצא כחול ורועד ממי הבריכה המחוממת. אצלנו בישוב יש בריכת קיץ ובה יש מקלחות חמות פתוחות ככה שאת המקלחת אפשר לעשות עם בגד יםולהחליף בגדים במגבת אחרכך וזה פותר את בעית הכניסה של ילדים למלתחות הגדר השני.

למעלה