מלרלרות תכנית מס' 16 - שידור חי מכיכר דיזינגוף..

aשרון

New member
מלרלרות תכנית מס' 16 - שידור חי מכיכר דיזינגוף..

מלרלרות - הלייט נייט הגאה הראשון בישראל, המועבר בשידור חי מעל דפי המרשתת בפייסבוק. התוכנית עוסקת במגוון נושאים קהילתיים מכל הספקטרום הגאה, לרבות פוליטיקה, מסיבות, אהבה, קהילה וכל נושא אחר השווה לירלור. התכנית משודרת לרוב ממקומות ציבוריים ופתוחים, כאשר לוקיישן הצילום מתחלף משבוע לשבוע, על פי אירועים העומדים על סדר היום הגאה. הצופים בתכנתית מוזנים להגיב לדברים הנאמרים בשידור חי, כאשר תגובות נבחרות יזכו להתייחסות בזמן אמת.
[URL]https://www.facebook.com/Melarlerot/[/URL]

Acoustic 3

New member
לא שזה אי פעם היה מעניין, אבל גם כשכן נתקלתי בזה - הבחור הקר

הבחור הקרח כזה בלבלן שכל, קופצני, מעצבן ומלא באהבה עצמית לא ברורה - שפשוט כיביתי אותו.
לעומתו, הבחור השני דווקא חמוד לאללה. מדבר לעניין ברוב הזמן.
&nbsp
אבל זה ממש כמו שזה. לרלורים חסרי טעם על כלום ושומדבר.
הסיבה היחידה שציפיתי בזה פים היא כי לא היה לי כוח להזיז עוד את העכבר והייתי עם רגליים על השולחן.

aשרון

New member
לדעתי שניהם עושים עבודה מעולה..

הם אנרגטיים, עם מצב רוח טוב, מריצים בדיחות, מעלים נושאים מעניינים, מתקשרים עם המגיבים בפייסבוק בזמן השידור החי, והכי חשוב - ידידותיים לקהל. אני מאוד נהנה מהתכנית שלהם.

למשל, אחד הנושאים שהם דיברו עליהם הערב בתכנית היה עניין תשלום הטיפים במסעדות ובהזמנת משלוחים, היתה ביניהם שיחה מאוד מעניינת בנושא.

נ.ב: רגליים על השולחן זה כזה אייטיז

מסכים איתך לחלוטין, גם לגבי הלרלורים חסרי הטעם וגם לגבי

הבחורים עצמם, ראיתי את זה פעם אחת לפני חודשיים בערך, וגם אני פחות אהבתי לשמוע את הבחור הקירח.
הבחור השני גם לדעתי היה חמוד, אני גם רואה אותו באפליקציות למיניהן הרבה (הוא כנראה גר קרוב יחסית).
ראיתי את זה כי עברתי מעל פרסום של זה כשזה היה לייב בפייסבוק, החלטתי לתת צ'אנס לראות, מאז לא קרה שוב.
&nbsp

אני נהנה מהתוכניות שלהם...

יש להם וייב טוב, חוש הומור נחמד, הרבה קטעים משעשעים.
הם מביאים אנשים מעניינים ומעלים נושאים חשובים כשצריך.
הנה תוכנית מצויינת שלהם מלפני שבוע וחצי על דברי ד"ר עדה בקר במאמר ב ynet על לדכא ביטויי מגדר שונה אצל ילדים https://www.facebook.com/Melarlerot/videos/277372622655828/

למעלה