מלקקים את האצבעות ב-
אנשים

Aקראי

New member
../images/Emo184.gif באישור מנהל הפורום ../images/Emo101.gif

קומונה חדשה כאן ב'תפוז': אם "התמזל מזלכם" וגם אתם בעלי קיבה רגישה - הקומונה מיועדת לכם. הכוונה היא לסוגים שונים של רגישויות - רגישות למזון כזה או אחר, מחלת ים, רגישות שנובעת מלחץ, וכו'. זהו המקום להתייעץ, לייעץ מניסיונכם, להיעזר בניסיונם של אחרים, ואפילו סתם לשתף כשבא לכם. ותודה למנהל הפורום על האישור לפרסם כאן.

מלקקים את האצבעות ב-../images/Emo43.gif אנשים

בואו להתייעץ בנושאי התפתחות הילד ושמירה על העובר עם פרופ' אשר אור נוי, מנהל המחלקה להתפתחות הילד והמרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי במשרד הבריאות: יעוץ לנשים הרות על גורמים סביבתיים העלולים להזיק לעובר המתפתח, כגון תרופות. הקליקו כדי להכנס לאירוח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות: 21:00-22:30: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=126947917
תרצה קלמן, יועצת הלכה ומנהלת אתר "הלכה ובריאות האישה" של יועצות ההלכה של נשמת תתארח במהלך היום בפורום לקראת הריון. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=721&MessageId=126941795
מיקי שמו, אחד הקונדיטורים המפורסמים והמשפיעים בתחום האוכל בישראל, יתרום לגולשי תפוז ויחל להגיש פינה שבועית קבועה בפורום קינוחים ומנות אחרונות. הפינה של מיקי תופיע באופן קבוע בימי רביעי בצהריים בין השעות 13:00-14:00. והפעם נושא האירוח: עוגיות. כולכם מוזמנים לשאול, להתייעץ ולשתף ביצירות מעשה ידיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=126955174

gellerj

New member
../images/Emo207.gifשני דברים קטנים

1. הוספתי כמה תמונות מהופעות בחודשים האחרונים: קפה ביאליק בספטמבר, סינקופה בספטמבר, אלפנט בנובמבר וביט בנובמבר (ערב פיוט). התמונות תחת האלבום "ערן צור בהופעה" באלבומי הפורום. בודדות גם תחת האלבומים של שי ורם.
2. הייתי היום בתו השמיני בחיפה כדי לרכוש את החדש של פורטיס. על הדרך הם מציעים אלבומים ישראלים רבים במחירים מגוחכים (29 ש"ח) - בין היתר כרמלה גרוס ואגנר וגם "בציר טוב", וכמובן אלבומים רבים נוספים במחירים נוחים. אפילו הרבה מאוד בוב דילן ולד זפלין ב-29 ש"ח.

osn

New member
ואיך

החדש של פורטיס?? מזכיר לי שבאמת צריך לעשות גיחה לתו השמיני, שמעולם לא הייתי בו למרות שכבר שנה הוא עומד שם ומחכה.... וגם להופעה של פורטיס, אה, וגם לאחת של ערן....

gellerj

New member
עוד לא שמעתי

רק נכנסתי לחדרי והתחלתי מלכתוב את ההודעה בפורום. אני כרגע בשלבי העברת המוזיקה למחשב. על הדרך לא התפאקתי וקניתי גם את הקופסה המשולשת של "הקליק" וגם את Physical Graffiti המעולה של הזפלינים. ממה ששמעתי כבר מהמשו-לש של פורטיס (אוטוביאנקי, סוכריה, אומרים, משלחת אבודה לחלל) - נשמע מעולה!

osn

New member
לא פשוט יותר

להכניס את הדיסק לכונן?
אפילו יותר איכותי מבחינת גודל הקובץ. את הקופסה המשולשת של הקליק יש לי, כולל חתימה... ואת אוטוביאנקי של פורטיס אני זוכרת כשיר מעולה עוד מההופעה...שעבר יותר מדי זמן מאז קיומה. בהחלט סיבות טובות לבקר בתו השמיני, גם לי יש לא מעט כאלה. אם כבר מדברים על ותיקי שנות השמונים,אז יצא מחדש גם "אוספ אלפנט".

osn

New member
קראתי את הביקורת

בפורום של פורטיס איזה כיף לכולכם ואני מסרבת להאמין שהם קובעים הופעות לשלושה חודשים קדימה ואפילו לא אחת בחיפה!

gellerj

New member
כן, גם אני נחרדתי לגלות

יש שם מקומות זניחים הרבה יותר מחיפה.. בכל מקרה הייתי היום בהופעת ההשקה ל"חימושניגיגי", כתבתי על זה שם. ופורטיס חתם לי

osn

New member
בדיוק

את הביקורת שלך קראתי:) אוסף חתימות הא? פורטיס אחלה, מז"א מגעיל מכדי לצאת להופעה בת"א ביום שישי בצהריים....נמתין בסבלנות בתקוה שלא ישכחו אותנו. מי יודע, אולי יעשו לנו עוד הפתעה באגודה באוניברסיטה, כמו בתחילת הסמסטר הקודם, למרות שעכשיו אני כבר לא מגיעה לשם....

../images/Emo207.gif אדון מינהל,

מה עם מצעד השירים של ערן צור? מי זכה? מי עולה לשלב הגמר? אולי נוסיף גם את השירים החדשים, שטרם הוקלטו? ג'נטלמן (
) , אני חופשי, בעין הסערה, בחוץ (
) ... נווו, ואיך החדש של פורטיס? ואגב, הנה אחד השירים הכי יפים, הכי נפלאים: http://www.youtube.com/watch?v=OVayT1FNQBM (וכמה שההוא בחולצה הירוקה משדרג ועושה נעיםםםםםם :))) אני אוהבת להסתכל על האצבעות האלה ולחלום חלומות כחולים..... מ.מ..מממ.. לילה טוב, וחלומות נעימים)

gellerj

New member
כן, יש את המצעד

זה יקרה ממש בקרוב, יש איזו סיבה שעיכבה את זה. אולי אפילו מחר זה יעלה.
וחשבתי על השירים החדשים, אבל נראה לי לא הוגן לערוך תחרות ביניהם כשמעטים הם חברי הפורום שמכירים אותם. אין אפילו חבר פורום אחד שמכיר את כל השירים החדשים, בינתיים.

ואוו, תודה על התמונות

עושות חשק להופעה. כל כך. ודווקא אני, שמכורה לרשת ג' הפסדתי את השידור מיריד הספרים. (ויש לי תרוץ טוב, בחיי) מישהו שמע? מה ערן שר? יהיה שידור חוזר? הצילו? צריכה הופעה.

osn

New member
איזה שידור

מיריד הספרים? אפילו לא ידעתי שערן אמור להופיע שם... ולצערי כל ההופעות הקרובות באיזור המרכז...וגם אני צריכה הופעה.

כן, מיריד בספרים

כבר שמעתי ברשת ג' את השיר שרונה קינן שרה שם עם יוני רכטר שהלחין אבל אף מילה על ערן :((( (יום שלישי, 17.2, דוד גרוסמן אירח) מקווה שהמון ווליום קוראים כאן וידאגו שנוכל לחייך, לנשום צריך הופעה בצפון!

אפרופו (בלי גבינה) רשת ג'-

אתמול בערב, (קצת אחרי 21:00) בין שיר ששכחתי את שמו לאלון אולארצ'יק היה את השיר "מים גנובים" זה כל כך מחייך, לשמוע פתאום שיר אהוב ולא בדיסק שאני הכנסתי למערכת ,כלומר בלי לצפות לו. וזה הכייף ברשת ג', לשמוע פתאום שיר ישן ששכחתי ממנו, שיר אהוב שלא שמעתי מזמן כל מיני הפתעות כאלה, באמצע יום, עושים את החיים יפים אני מזמינה אתכם להתמכר יחד איתי :)

מופע המחווה לאלונה טוראל

ישודר בשידור חי בגלי צה"ל, יום ד' 25.2, 21:00. מלבד ערן ישתתפו שלום חנוך, משה לוי, אלון אולארצ'יק, רבקה זוהר, אריאל הורוביץ, איה כורם, מיקה קרני, מיקי שביב ועוד. מעניין אם הוא ישיר את נשל הנחש. ----------- "יש בי כח, יש בי כח, אל תחוס עלי אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי" כשחווה שרה את המילים האלה, אף פעם לא חשבתי על קונוטציה כזו כמו זו עליה אני חושבת עכשיו (מ.מ... וזה עושה נעים במקומות החשובים)

osn

New member
היה מופע מצוין

(לפחות ממה ששמעתי ברדיו...) ערן היה,כרגיל, מקסים ב"נשל הנחש" ואהבתי במיוחד את הביצוע ל"בשביל אל הבריכות" של שלום חנוך (אולי בגלל שאני פשוט מאוד אוהבת את השיר הזה). בכלל,אלונה טוראל מלחינה נהדרת.

למעלה