מלצרית של פעם.

אשור

New member
מלצרית של פעם.

שן זהב,שפם קטן, חלוק תכלת, נעלים אורטופדיות עם גרבים לבנות מגולגלים וורידים ברגלים, מבטא רומני ויחס אימהי.למה אדון לא גומר מלחת? זה לא טעים?תגמור ,תגמור ואני אביא לך קומפוט משהו יוצא מהכלל.

magy

New member
חדרנית של פעם

שן זהב, שפם גדול, (לפחות ביוגוסלביה לפני 13 שנים), חלוק כחול כהה, וכל היתר........מבטא רומני ויחס חם....למה אדון לא גומר????????? זה לא טעים.??????? תגמור , תגמור, את הלקרדה.....ואני אביא לך קומפוט.......... קטע מצוין שמת.........עורר בי.......רצון לכתוב משהו דומה.....וכמו בסיפור הסופגניה............ראיתי משהו אחר.......... ראש כחול...........נהייה לי בזמן האחרון........

חה - חכי חכי תראי מה אטיוד יגיד....

התודה לשולחת הגיע מהר
יאללה הולכת להתכונן לראות את "נעליין אדומות" לילה טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אטיוד5

Active member
you asked for it

now you´re gonna get it נו, בטח שאלוהים אישה. תראי איזה עולם דפוק יש לנו. חחחחחחחחחחחחחח. וכבר אמרתי לך לא פעם, את פשוט לא מקשיבה - אין אלוהים.

זה לא אלוהים...

שמציצים לו בין הרגליים, לבדוק את מינו. זהו תרנגול ההודו שהנשיא בוש חנן בחג ההודיה. מזכיר לי סיפור מתקופת הצנע. מושבניק אחד הביא העירה תרנגול הודו, במטרה למכור אותו. פקחים מן המחלקה נגד ספסרות, בשוק השחור. פתחו אחריו במרדף. האיש , מבוהל, הצליח לחמוק לבית קולנוע.מסתיר את התרנגול במכנסיו. התיישב, ליד אשה אשר פיצחה גרעינים להנאתה. התרנגול שלף את ראשו והחל במלאכה, לעזור לה לפצח את יתרת השקית. האשה פרצה בצריחת בהלה. נמלטה מהקולנוע. לסדרן, ששאל אותה לפשר הבהלה, הסבירה, שהיא יצאנית. ראתה כל מיני איברים מציצים מהרוכסן הפתוח. אבל אחד כזה, שגם מפצח גרעינים ...טרם ראתה. מעניין, איזה זרעונים גילה תרנגול ההודו השובב אצל הנשיא בוש. בוש והכלם .

magy

New member
למה לוקח לתמונה , חצי

שעה לעלות????? איך עובדת מערכת הדבקת התמונות????????

אולי אפרים קישון יודע ?

אפרים קישון אמר פעם . יש אנשים, ששוכחים לסגור את הרוכסן אחרי השימוש. הוא שוכח לפתוח את הרוכסן בזמן השימוש.

magy

New member
הי איששששששששששששששש

היה פעם ספר כזה......שדיבר על הרוכסן...... של .....אריקה ג´ונג....... "זיון מרוכסן"....שהיה אבן פינה לשחרור האישה..... הספר התיר לנשים לז....ן גברים........ נתן להן לגיטימציה לרצות, ליזום, ולפעול בנדון......... עד אז......... הן פשוט חיכו שיחזרו אחריהם.........

מירה.

New member
אבל למרות שחרור האשה

. יש עדיין קסם רב בגבר שיודע לחזר אחרי אשה. אבל בינתיים (הודות ל"שחרור האשה" מרבית הגברים התפנקו, וגם הם רוצים שיחזרו אחריהם, שיצלצלו אליהם לטלפון וכו´. המצב כיום הוא "תיקו". כולם מחזרים אחרי כולם, אז לפעמים אני "מתגעגעת" לימים ההם ... הרחוקים... שלפי סיפוריה של אמי, גברים היו פותחים את הדלת לפניה, שהיו מזמינים לארוחה, היה ברור ש"הוא" משלם. היה סדר, וחלוקת תפקידים ברורה, ובחדר השינה היה צריך לחשוב על המלכה ויקטוריה ואנגליה
אבל...בעצם... אני לא מוותרת, על זכותי לבחור, על זכותי לשגות בבחירה ולהתחרט, על היכולת שלי להיות אסרטיבית בלי לאבד ולו שמץ מנשיותי. סתאאאאאאאאאם הרהור מירה.

magy

New member
עד המילה .....ואנגליה.........

אני איתך..... מהמילה......אבל....בעצם........ אני כבר לא איתך , מירה........ אבל.....בשלב הבא של חיי........אאמץ את את שני המשפטים שרשמת....... יש שלבים באבולוציה......את יודעת..... לא אל כולם הגעתי.........
)))))))

זו לא אותה תמונה ,מגי../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif

אבל אני בטוח שהתרנגולת, בתמונה שלך, מטילה את הביצים ששולקים אותן ארבעים דקות. ועוד בענייני צנע. תרנגולת אחת שואלת את חברתה התרנגולת מדוע היא לא מטילה ביצים יותר גדולות. קצת תוספת מאמץ לאומי. עבור תוספת של כפית תערובת היא לא מוכנה לקרוע את הטוסיק. ענתה לה החברה.

magy

New member
גם התרנגולת של מרדכי

לא עשתה מאמץ לאומי.........

עיניים

New member
אם בכל זאת

לכאלה התכוונת - קוראים אותן בעיברית- ח מ י נ ד ו ס.
בוקר לכולם עם שמש בסגול.

ויש ששוכחים בשביל מה יש רוכסן?

פעם הם ידעו. הייתה לו סיבה טובה. אבל בגילם? רק פותחים חריץ בפסים של הפיג´מה ומשתינים. ובמקרה הקריטי יותר-לא פותחים את החריץ. שמושים אחרים-נשכחו מהם מזמן. מקווה לא להגיע באופן אישי לשלב הפיג´מה הנצחית.

magy

New member
במקורה , היא הייתה שחורה

אנחנו פה, מלבינים אותה............ "הוא שהבטיח לי חורף חם לא יקיים לעולם" גליה עטרי סתו ישראלי.

למעלה