מלמסטיין........ ):

THE FATRIX

New member
מלמסטיין........ ):

אתמול הייתי בדיסק סנטר בדיזינגוב וחיפשתי שם דיסקים, ראיתי שיש המון של מלמסטיין הגיטרסט אז התלבתתי (אני בקושי מכיר שירים שלו) ולבסוף קניתי את yngwie... rising force odyssey (בגלל המחיר...). בסוף זה היה דיסק של איזה להקה שהייתה לו או משהו כזה, לא? אוף, רציתי דיסק עם שירים ששומעים רק את הגיטרה שלו בשירים ושום מילים \: אז מישהו מוכן להסביר לי לפעם הבאה שאני קונה דיסק שלו מה זה הלהקה הזאת? איך אני יודע מה שלו ומה של הלקה ואיזה דיסק הכי מומלץ שלו?

ganooov

New member
אוייי... ../images/Emo13.gif

היית יכול לשאול לפני כן בפורום, יש כאן כמה מעריצים שלו (גרימבל, הלז בלז, אולי גם קאטרזיס). כבר נתנו כאן מספר המלצות, תבדוק בטורניר הגיטריסטים (בשלב שבו הוא הובס
).

electricGirl

New member
אני לא מעריצה גדולה שלו

אבל מעריכה את הנגינה שלו ובהחלט הייתי ממליצה לך על האלבומים הבאים: trial by fire rising force והאלבום שבו הוא מנגן עם התזמורת(לא זוכרת תשם) מומלץ ביותר.

Grimble Grumble

New member
Rising Force

רייזינג פורס זאת הלהקה של אינגווי (שם הלהקה המלא הוא Yngwie J Malmsteen´s Rising Force) כל האלבומים של אינגווי (החל מהראשון שנקרא בשם "רייזינג פורס) הם עם הלהקה הזאת ולכן לא תמצא דיסק שלו שהוא לא של המאלמסטין רייזינג פורס... אודיסי אחד האלבומים שאני אישית יותר אוהב בכל זאת, לדעתי האלבומים הכי טובים שלו הם Rising Force וTrilogy (אם לא כוללים את ה Double Live שלו שזה חוויה בפני עצמה...)

למעלה