מלכת המדבר - מישהי מכירה?

מלכת המדבר - מישהי מכירה?

טרחתי להיכנס עם הניק שלי כדי שלא יחשדו בי בהרמה להנחתת פרסומת.

מישהי השתתפה או מכירה באופן אישי מישהי שהשתתפה?
אשמח לשמוע חוות דעת: על איך זה באופן כללי, על הארגון, על הקונספט, על החומר האנושי של המשתתפות ועל כמה כל הסיפור ממוסחר.

מכל מיני סיבות, הרעיון קפץ לי לראש לפני כמה ימים ואשמח לשמוע דעה ממקור ראשון.
שלא יהיה ספק, ברור לי שעם כל האידיאולוגיה היפה שהם מפרסמים (העצמה נשית וכו') בסופו של דבר מדובר כאן במשהו מסחרי, שעולה לא מעט כסף, והוא למעשה סוג של טיול מאורגן.

אמאyyy

New member
מכירה מישהי שהיתה, מאוד נהנתה

אם תרצי אוכל לחבר ביניכן

אשרז4

New member
מכירה שתיים שנסעו (כל אחת לחוד)

נהנו מאוד
אצל אחת אני יודעת שממש עשה לה שינוי, יצאה מאוד מועצמת
משהו בחברת נשים בלי פוזה המון תמיכה ואתגרים
השניה.. חברת פייסבוק, רואה שמאז כנרה הצטרפה לצוות המאמנות/ מדריכות ומהכרותי איתה משנים קודמות מאוד מתאים לה

kmiki

New member
חברה היתה במסע האחרון

חזרה עמוסת חוויות ואמרה שהיתה עושה את זה שוב
אני מאד רציתי רק שזה נורא יקר

batno1402

New member
גם חברה שלי היתה.נדמה לי שבמסע האחרון

אם זה היה לפיליפינים. אבל צריך אופי מיוחד. אנחנו קבוצת חברות, היא קצת יותר צעירה מאיתנו. אף אחת מהחברות-לא בנויה למסע כזה. היא חזרה מלאת חוויות.

תודה רבה לעונות!
וכמובן שאשמח לשמוע עוד תגובות, אם יש

אמאyyy - תודה רבה!
כרגע אני רק בשלבי גישוש ראשונים, והיעדים הקרובים לא מאוד אטרקטיביים בעיניי בכל מקרה (גואטמלה ופיליפינים. גואטמלה בכל מקרה בכלל לא אופציה בגלל הזיקה, למרות שעכשיו אני רואה שגם בפיליפינים תועדו מקרים. לא בסדר גודל של גואטמלה כמובן, אבל בכל זאת... בקיצור, לא).
אבל אם זה יעבור לשלב הבא וזה יהיה קצת יותר מגישושים ורעיון כללי, בהחלט אשמח!
תודה!

לא מכירה מישהי שנסעה, רק מישהי שהיתה במיונים והתקבלה

ופרשה מסיבות כלכליות.

מה שכן, אני בהחלט רוצה להשתתף במסע כזה. מתישהו. למרות שאני לאו דווקא בקטע של העצמה נשית וסיסמאות. אבל חברה נשית מרתקת אותי, לפעמים

כן, זו בדיוק הסיבה שפתאום נורא מושכת אותי לעניין

אני לא מרגישה שאני צריכה שיעצימו אותי, אבל זה כן נראה לי מעניין להיות בחברה שהיא נטו נשית למשך תקופה מסויימת (ודי קצרה, במקרה הזה).

adif11

New member
גם לי נשמע ממש כיף

כל ענין האחדות הנשית הזו. העצמה או לא, נראה לי סבבה להכיר קבוצת חברות חדשה ולהיות איתן 24/7 .
מה שמרתיע אותי (לא לצחוק עלי בבקשה !) זה דוקא הקטע של האתגרים הפיזיים
ג'יפ שנתקע וכו'. אם היה כזה מיזם עם נניח מסלולי הליכה רגליים הייתי מצטרפת בכיף בהנחה שהמחיר סביר .

a wild rose

New member
לא רוצה להלחיץ ולבאס

אבל לפני כמה שנים מישהי נהרגה במלכת המדבר, הייתה סערה גדולה אחרי זה כי בין היתר היה עיכוב משמעותי בהעברה שלה לבית חולים.
&nbsp
אני בעצמי שקלתי להצטרף למסע דומה של חברה אחרת, ויתרתי על זה כי זה המון המון כסף - בסכום שהם דורשים אפשר לטייל כמעט חצי שנה במזרח.

תודה רבה. בהחלט חשוב לשמוע גם על הצדדים השליליים

לא הכרתי את הסיפור, אז חיפשתי אותו עכשיו.

תוכלי לציין איזה מסע אחר של חברה אחרת שקלת?
וכן, אין ספק שזה לא סיפור זול...

a wild rose

New member
מצאת את הסיפור?

הילדים שלה פתחו דף פייסבוק ששמו "מלכת המדבר, אם תחזרי (בחיים) תביני". שמה היה שושנה מייזל, סיפור מאוד עצוב.
&nbsp
שקלתי להצטרף למסע דומה של חברה בשם מאגמה צ'אלנג'. זה נשמע כמו חוויה של ממש, אבל אחרי מחשבות החלטתי שזה לא שווה מבחינת העלות. אולי מתישהו אני אתארגן עם כמה חברות ונארגן לנו לבד טיול כזה, זה בטוח יעלה הרבה פחות.

כן, בטח שמצאתי

גוגל נתן שפע של כתבות על המקרה.
מה שכן, אני מופתעת שעדיין קיים כזה דף פייסבוק (אם הוא באמת עדיין קיים, לא בדקתי), כי כשחיפשתי ראיתי גם שהייתה תביעה של המשפחה נגד החברה, שלא מזמן יחסית הסתיימה בהסדר פשרה מחוץ לבית המשפט.
בדר"כ פשרות כאלו כרוכות גם בהסכמי סודיות, ובדרישה להפסיק את הקמפיין הציבורי (כולל להוריד עמודי פייסבוק כאלה ואחרים).

למעלה