מלכת החתונות

קרן עם - מזל טוב

תאריך החתונה שלך אומנם באוקטובר, אני אומר לך כבר עכשו - מזל טוב. אבל כדאי לך לחכות בבחירת הריקוד לחתונה, עד אז לפי הערכתי ייצרו עוד 60 ריקודים חדשים, אולי חלק מהם יתאים לחתונה שלך . בפסטיבל כרמיאל תוכלי לראות מצג של כמה דוגמאות מחזיק לך אצבעות כל טוב יענקלה לוי.

KERENHAM

New member
המון תודה ../images/Emo9.gif

יענקל'ה, תודה לך על הברכה. אז מה אם עוד מוקדם לברך. זה כייף לקבל ברכה כזו. לגבי בחירה של שיר אחר לחתונה, "מלכת החתונות" הוא ה-שיר בהא הידיעה לחתונה. לגבי כל שאר השירים, אני בטוחה שאתה צודק וכך גם אעשה.

א י י ב י

New member
מתאים

לפני 23 שנים רקדנו אני ואשתי בלהקת הסטודנטים בחיפה. בחתונתנו הופיעה הלהקה (יחד איתנו) בשני ריקודים (עם תלבושות) כשהראשון היה ריקוד חסידי שהשתלב היטב בחתונה. לאחר ההופעה סחפה הלהקה את המוזמנים לריקודי עם: 4 עד 5 ריקודים פשוטים (כפי שציין ירון) והורה. עד היום כולם מזכירים את החתונה עם ההופעה כמשהו מיוחד.

dadon1

New member
רעיון גדול! וכי למה לא?!

כרעיון ביצועי הוא ניפלא, הכלה והחתן באמצע והחברים במעגל ?! מדהים אני מכירה זוג שבחתונתם עשו הפסקה ורקדו סולו את הריקוד בזוגות 'יתר' וזה היה פשוט מ- ה- מם!!! בהצלחה

No name for now

New member
בחתונה של דודה שלי

זה עבד מצוין. היא רוקדת הרבה שנים (כשהיא התחתנה כבר היה לה ותק של 15 שנים בריקודי עם), והיא הזמינה 20-30 חברים שגם רוקדים (ויש קרובים שרוקדים), היא לימדה את בעלה כמה ריקודים קלים ונחמדים, אחרי החופה רקדנו 3-4 ריקודים (הרועה הקטנה, ערב בא...) והרבה אורחים שלא רוקדים גם הצטרפו אלינו, זה היה מאוד נחמד והביצוע היה מוצלח. בהמשך הערב רקדנו קצת ריקודי שורות קלים, שוב, רק כיוון שהיתה היענות של שאר האורחים, אחרי שכולם הלכו נשארנו לרקוד עוד קצת.

למעלה