מלכת הבורג?? מתה??

riku

New member
מלכת הבורג?? מתה??

ראיתי עכשיו את מסע בין כוכבים 8, ומזתומרת המלכה מתה? קודם כל זה דיי אכזבה שהיא מתה כ"כ בקלות... תמיד חשבתי שהבורג כאילו נעלים ויש להם טכנולוגיות הרבה יותר משוכללות... בסרט נראה כאילו היא בן אדם רגיל ופשוט רק סנובית שחושבת שהבורג נעלים ושאר הגזעים חושבים בקטן... דאטה, היצירה ה"לא מושלמת" שנוצר על ידי יצורים "לא מושלמים" בתקיפה שהוא תקף נראה לי הרג איזה 3 drones רק בכמה מכות והעיף אותם... גם בוויאג'ר.. היא(הספינה) אם אני לא טועה חיסלה איזה קוביה, אם לא יותר... וגם Scout בדרך שלא נראית כ"כ מתקדמת טוב אבל לפי הכותרת השאלה העיקרית זה -- האם היא באמת מתה? כי זה ממש לא נראה ל הגיוני -- 1.איך הבורג יתקיים בלעדיה? 2.הסרט יצא ב1996 כאשר בפרק הסיום של וויאג'ר ששודר ב 2001 הראו אותה. 3.אם באמת הצליחו לשחזר אותה או משו כזה למה היא נראית בול אותו דבר? מכל "אלפי הגזעים" שהם הטמיעו ציפיתי שהם ישתמשו בטכנולוגיה באמת לא מוכרת לבני האדם (ובלי קשר לטכנולוגית זמן כי זה סתם מוזר ומעלה הרבה שאלות) למשל שיהיו מקוריים :) הסרט לא היה גרוע אבל לדעתי השביעי היה הרבה יותר טוב. -riku

עד כמה שהצלחתי להבין...

מלכת הבורג מתחלפת, ממש כמו מלכת הנמלים. הבורג טוענים שהם מושלמים, אבל זה לא אומר שהם באמת מושלמים. הבורג גם טוענים שלהיות droan זו דרך החיים הכי טובה, אבל אני באופן אישי לא מתכנן כרגע לקפוץ על הסטאר שיפ הקרובה ביותר, לנסוע לדלתא קוודרנט ולקוות שיטמיעו אותי.

python 4

New member
אבל הם צודקים.

מאז שהם הטמיעו אותי חיי השתפרו להפליא.
סורנדר נאוו. רזיסטאנס איז פיוטייל.

טעות,

לישון בעמידה, לא לאכול יותר שווארמה, להרים ציוד כבד שהופך לחלק ממך, ומי יודע מה יעשו לי באיברים האהובים עלי
נורא ואיום, אני בורג לא יהיה... למעשה החלטתי לפתוח כת חדשה ה"אומים". מי רוצה ליהיות אום?
אנו נשלב בתוכנו צמחים, מהיום גם לכם יוכלו ליהיות "ציפורניי חתול"... פרטים להטמעה יש לפנות בסב-ספייס ל555-אום

riku

New member
עדיין זה לא מסביר את זה

שזו אותה שחקנית בויאג'ר אחרי 5 שנים... סביר להניח שהסרט השמיני כנראה מתרחש אחרי שויאג'ר חזרה למרות שמבחינת הזמן זה לא נכון... פרטים קטנים לא נורא =] -riku

אודו

New member
למה לא?

אם כל הבורגים הם כעיקרון דומים בתכנון הכללי (או לפחות אמורים), למה שהמלכה שלהם (או התוכנית לפיה היא בנוייה) לא תהייה זהה?

S h a y 9 9 9

New member
יש כשל בהגיון שלך! (../images/Emo58.gif למפגש)

קודם כל שיהיה ברור, הפרקים עם מלכת הבורג שודרו והתרחשו בעולם הטרק אחרי הארועים שהתרחשו ב"מפגש". (יש הוכחה לכך באחד הפרקים ששבע מספרת להארי שהבורג היו נוכחים בארוע המפגש של הוולקנים עם ד"ר קוקרן) ודבר נוסף זה שאליס קרייג משחקת את מלכת הבורג בשני הארועים האלו לא אומר שהיא לא באמת מתה בסרט. אם תשים לב בתחילת הסרט פיקארד נזכר שהיא גם הייתה על סיפון ספינת הבורג שהתפוצצה בסוף הפרק The Best of Both Worlds, כשהוא נראה מבולבל בנושא היא יורדת עליו ואומרת שהוא נהפך ליצור קטן שחושב בשלושה מימדים. לכן ניתן להסיק שיש יותר ממלכה אחת או שזו אותה מלכה שמסוגלת לשכפל עצמה ולהיות בכמה מקומות בו זמנית או שהיא מסוגלת לחיות במספר מוקדים שונים בזמן או משהו ממש ממש מגניב בכל מקרה. ועוד משהו... כשמלכת הבורג מתה בסוף רואים את שאר הבורגים על האנטרפרייז מתים יחד איתה ,יש סדרה של פיצוצים בתאי התחדשות שלהם והם כולם נופלים ארצה.

ועוד משהו (../images/Emo58.gif לסוף וויאג'ר)

בפרק האחרון היא (שוב) מתה, אבל במין הרעלה כזאת. ונשאלת השאלה מה בדיוק הורעל. רק ה"קבוצה" הזאת של הבורג שהיתה שם בכוורת טראנסוורפ הזאת (או מה שזה לא יהיה)? כל הבורג? מה הלך שם בדיוק??

טים ג

New member
../images/Emo32.gif הבורג

אני אוהב את בורג. ויש אפילו תוכנית שאני המצאתי ע"מ להשתלט על הפדרציה. היא איפה-שהו בשירשורי הפורום. אבל לא זה העיקר. זה כן : איך זה שהם לא באו ודפקו את כל הפדרציה
אפשר לבוא עם כל הקוביות של הבורג ולפוצץ את הפדרציה לחתיכות. אני הצלחתי לעשות את זה ב-STarmada. היה ממש קל.

למעלה