מלכות 2-פרק 5

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי גיא משתלט על כל הענינים .
דורי מפסיקה את החוזה עם הג'ובראנים , מה שמערער את חמודי ..
אביבית בר זהר בתור רבנית קרע אותי מצחוק " האישה הופכת את החיטה לאוכל , ואת הפשתן לבגד"
מ ואם כבר , דורון בן דוד הופך לאט לאט לעומר חזן של בנות ה30-40 .. כ מה זה?? בתור אבא של מבורך הוא כובש את לירון ויסמן , בתור המורה בשעת אאפס , יש לו מתח מיני עם כרמל בין , ועכשיו הוא עם מלי לוי?

YossihNew

Well-known member
רגע, סליחה, אני... רק משהו...
כרמל זאת החברה של ג'וי שגם דומה לג'וי, יא אדם מוזר! זאת מיה לנדסמן!!!!!!!!!!!!!!!! בן אדם, תתחיל להבין מי השחקנים האלה!!!!!!!!!! שלא עוד פעם יקרה לך תקרית "לוטוס אתרוג החברה של יונתן גוטליב"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, הוצאנו את מה שאני חושב על אבא של מבורך שמככב לו עם כולן.

אביבית באמת הייתה ענקית.

ובנוסף, עוד מישהו שמככב, יעקב זדה דניאל. גם עושה קטעים אצל ארנסטו, גם חותר תחת גיא, מה? ועוד עם נילי...

אפרופו, לא דיברנו על זה שבפרק האחרון בעצם היה התפקיד האחרון של אלון דהן ז"ל. הספיק להצטלם לפני מותו.

וכמובן, השחקן שאין בלעדיו שום סדרה- יואב לוי. אני באמת בשוק שאין לו ערוץ משל עצמו. הבן אדם משום מה בכל הסדרות.

Roei152

Well-known member
מנהל
רמל זאת החברה של ג'וי שגם דומה לג'וי, יא אדם מוזר! זאת מיה לנדסמן!!!!!!!!!!!!!!!! בן אדם, תתחיל להבין מי השחקנים האלה!!!!!!!!!!
בגלל ששתיהן פרצ ו במ]קדת של אלונה סער הנהדרת שאני יודע מי היא , ר לעית[ים אני מתבלבל בינהם ...
ומתי חשבתי שלוטס היא החברה של יונתן?

YossihNew

Well-known member
בפתיחה של ספיידרז. לא ידעת מי היא...

איך אפשר להתבלבל ביניהן?! מיה גם הרבה יותר מספיר, היא עכשיו שחקנית מאוד עסוקה.

למעלה