מלכות תשומת הלב

מלכות תשומת הלב

שלוש מלכות כאלה יש עכשיו בתוכנית רייצ'ל וטס וקארן. רייצל כנראה תסיים בקרוב מאוד בשעה טובה ומוצלחת לא נשמע יותר את הקול הבכייני והמתלונן שלה טס בחורה שרגילה שמסובבים את הראש כשהיא עוברת ברחוב חסרת יכולת לפרגן למישהי אחרת וקארן שבחרה את המוצא האחרון הִכַּנסות לתוך עצמה ותסמיני דיכאון ברורים מסלול ההתנגשות בין רייצ'ל וטס היה צפוי, אבל כיוון שרייצ'ל כנראה מתחפפת בקרוב אז לא יהיה מזה משהו רציני במיוחד. שמתי לב שהתעלמתם מהגברת חולת הסרטן, שלדעתי השיחה שלה עם האשה שעברה כריתת שד היתה הכי מעניינת ואמיתית. בתאני מעצבנת. אני מקווה שגם היא תלך בקרוב. את הפלונטר בראש הם לא יפתרו לה, כל השאר היא כבר קיבלה כולל שלושה דייטים עם שלושה "מוצלחים".

Y. Welis

New member
השיחה היתה אכן מרתקת - לדעתי היא היתה

המשמעותית ביותר עבור אליסון עד כה, בנוסף לזו על התמכרותה לסבל. בעניין בתאני - אני חושב שהיא התבגרה לא מעט, וכדאי להעריך אותה. כל כמה שיש לה בעיות, היא הרבה יותר 'לוח חלק' מאשר בנות אחרות בבית: היא פשוט לא יודעת להעמיד פנים בצורה מקצועית כמוהן.

פיפיטה

New member
בתאני פשוט אמיתית

בלי הצגות יודעת מתי לדבר (כנראה חינוך קפדני ודתי) לא מעליבה היא השתנתה מקבלת את עצמה והפסיקה לשנוא את עצמה . ובהמשך למה שכתבו למדה לא לזלזל בגופה ולומר כמה היא שמנה ואיזה בטן יש לה. ודבר נוסף בקשר לקארן ואם מקומה בבית, בעונה הראשונה לורי הגיעה לבית שבורה עצובה אומללה בקושי דיברה עם הבנות תמיד היה לה פרצוף חמוץ בכתה בלי סוף ישבה לבד בחצר (בגלל מות בעלה זמן קצר אחרי החתונה) וזה היה ממש מעורר רחמים וגרם לאנשים בפורום (אז קומונה) לבכות , והבחורה פרחה השתנתה רק בעזרת בנות הבית והמאמנות אז לדעתי יש תקוה לקארן רק שזה יקח זמן . יכול להיות שלא היה לה איפה לבכות ולהוציא את כל הכינים כדברי איאנלה ועכשיו הכל מתפרץ.

טלטוש

New member
בתאני פשוט עדיין ילדה

היא הילדה של הבית לפי הגיל ולכן היא גם מתנהגת בצורה כזאת בתמימות של ילדה, ועם ערכים טובים של הדרום זאת אומרת הגוף שלי הוא שלי ולא של החברה היא בסדר בעיני

למעלה