מלכה בהזמנה

yame1212

New member
מלכה בהזמנה

מניחה כאן את הסיפור הזה שנשלח אלי
................................

מלכה בהזמנה

שנים שאני ונינה מפלרטטים, מדברים, מתנים אהבה, חולקים פנטזיות וחלומות, מספרים האחד לשניה סודות. נינה יודעת על כל מי שאני חושק בה, מפנטז עליה. יודעת עלי הכל. היא יודעת היטב שאני כל כך רוצה להישלט על ידי אישה חזקה, ואינני מוצא את האישה הזו. והיא - לא, היא אינה רוצה, או אינה יכולה. היא לא בנוייה לשלוט בי, גם לא בכאילו. דיברנו על זה המון, ספרתי לה סיפורים על מצבים שבהם היא שולטת בי. זה מגרה אותה, היא יודעת שזה מגרה אותי, אבל היא לא יכולה להיכנס לזה בעצמה. זה פשוט לא היא.

בשבוע שעבר, ישבנו בקפה ולפתע היא אמרה לי: "יש לי מישהי בשבילך. לקוחה שלי, נפתחה אלי וסיפרה לי שהיא שולטת טבעית ושהיא אוהבת לשלוט בגברים מבוגרים. מה דעתך שאחבר ביניכם?"

המחשבה על האפשרות שלקוחה שלה תישלוט בי, הטריפה אותי מיידית. בלי שידעתי מי היא ואיך היא נראית ואיך היא בכלל, הרעיון הדליק אותי תוך שנייה.

היא הביטה אל תוך עיני ושלחה את ידה מתחת לשולחן אל בין רגלי וליטפה את הזיקפה שכבר נוצרה שם.

"אני רואה שאתה אוהב את הרעיון" אמרה וחייכה אלי את החיוך המקסים שלה.

"שום דבר אינו נסתר מפנייך" אמרתי בחיוך

"טוב, הערב היא מגיעה אלי לטיפול - אדבר איתה" אמרה ושוב חייכה את החיוך הנפלא שכל כך שובה את ליבי.

למחרת בבוקר קיבלתי ממנה אימייל מוקדם בבוקר.

"תשמע, דיברתי איתה והצעתי לה שהיא תקבל אותך לערב אחד לשליטה מוחלטת שלה, ממש כמו שרצית, והיא ממש התלהבה, היה לה רק תנאי אחד"

מיהרתי לענות: "ומה התנאי?"

"היא רוצה שאני אהיה יחד איתכם בזמן שהיא שולטת בך" התשובה הגיעה תוך דקות

"ברור", עניתי בלי שהיות. - "זה רק יהיה יותר טוב"

כל השבוע חיכיתי למפגש ובסוף השבוע שעבר, זה קרה. בשבת בבוקר.

קבענו במלון על שפת הים, מקום נאה ומכובד. במכוון לא שאלתי שום פרט על השולטת. לא גיל, לא שם, לא כיצד היא נראית, סמכתי על ידידתי ב 100%. הכל היה בידיה וידעתי היטב שידיה אמונות.

אני כבר הייתי בחדר כחצי שעה לפני המועד שקבענו. הכנתי בקבוק קאווה מקוררת על השולחן וכמה כוסיות וישבתי על הספה בציפייה דרוכה.



בזמן המיועד, נשמעה דפיקה בדלת. פתחתי את הדלת. הן נכנסו. נינה, מחייכת במבוכה כלשהי, ולידה, אישה גבוהה מאוד, גדולה, לא רזה, צעירה, בערך בת 35, בלונדינית, עם שיער חלק די קצר, גזור בצורת קארה, שדיים גדולים וישבן בולט.

"שלום", הושטתי את ידי

שלום, היא הושיטה את ידה הארוכה. "אני טניה" אמרה. "ואני המלכה שלך להיום" אמרה בלי שמץ של חיוך. הביטה סביב, העיפה מבט קצר על הנוף שנשקף מן החלון ואמרה: "יפה, אני מרוצה. בחירה טובה, חכה לי בשירותים עד שאני מתלבשת"

נכנסתי לשירותים ממתין בדריכות בדריכות.

חלפו כ 10 דקות, ושמעתי את קולה של טניה: "אתה יכול להיכנס"

 

yame1212

New member
המשך

טניה עמדה שם, נועלת מגפי עור שחורים עם עקבים של 12 ס"מ או יותר, לובשת מחוך שחור והדוק שלוחץ ומבליט את שדיה הגדולים שכמעט נשפכים כלפי מעלה, כמו זוג בלונים שעומדים להתפרץ. שיערה אסוף, ובידה שוט שחור וארוך.

רגליה הארוכות והשריריות וקומתה הגבוהה, שיוו לה מראה של אמאזונה.

לידה עמדה נינה, מחייכת במבוכה. גזרתה הנערית משווה לה תמימות ילדותית כמעט. לובשת חצאית קפלים וחולצת טריקו הדוקה, ללא חזיה. עמדה והביטה במתרחש.

"שבי" טניה החוותה תנועה כלפי הספה ונינה התיישבה.

טניה הביטה בי ולא אמרה דבר. היא בימנה באצבעה שאתקרב.

התקרבתי.

"עוד" היא סימנה באצבעה.

התקרבתי עד שכמעט ונגעתי בה.

היא קירבה את זוג השדיים הגדולים שלה ממש אל מול פני. אני לא זזתי.

"רוצה" היא שאלה.

"בטח שרוצה" - עניתי

"כולם רוצים, שכח מזה" ענתה בקשיחות.

"תתפשט" אמרה בקול שקט אך צלול וברור.

הבטתי הצידה, לעבר נינה, מהסס כמע

"תסתכל עלי ותמלא כל הוראה שלי, ברור?" אמרה כשהיא מסיטה את פני אליה כשהיא אוחזת בסנטרי.

"ברור" עניתי והתחלתי להתפשט

הסרתי את החולצה ובעיקבותיה שילשלתי את מכנסי למטה, הורדתי נעלים והנחתי הכל בצד. נותרתי בתחתונים בלבד לגופי.

היססת לרגע קט.

טניה לא היססה אפילו לשניה. היא הניפה את השוט ובמהירות של הכשת נחש, היא שלחה הצלפה על חזי העירום. הצלפה צורבת וכואבת ומשפילה.

חשתי כיצד ההצלפה גורמת לי לזיקפה בעוצמה שלא חוויתי קודם לכן. הזדקפתי ומיהרתי להסיר את התחתונים. טניה לא אמרה מילה. הכל היה ברור. היא הצביעה באצבעה על נקודה ווירטואלית על הריצפה ממש לרגליה. הצביעה ולא אמרה מילה.

גם זה היה ברור, כרעתי על ברכי.

טניה הניחה את ידה החזקה על ראשי ולחצה אותו כלפי מטה.

כרעתי לרגליה ונישקתי את קצה מגפה.

"עבד טוב" היא אמרה תוך שהיא מלטפת את ראשי ואני מלקק את מגפיה.

"תתישר",היא אמרה,

ואני הזדקפתי תוך שאני נשאר על ברכי.

"אתה רואה את זה" היא אמרה, מצביעה על רצועות עור מהודקות על חלציה, אוחזות בישבנה הגדול ומשולש עור שחור עם חור וטבעת בקידמת גופה, ממש מעל נקודת החיבור שבין רגליה הארוכות.

"כן, רואה" אמרתי

"אז תסתובב אחורנית, ותיראה מה מונח על המיזנו מאחוריך"

הסתובבתי, תוך שאני מעיף מבט אל נינה שישבה מרותקת למתרחש

על המזנון היו מונחים 5 דילדואים, שחורים וחומים, מסודרים האחד ליד השני, לפי הגודל.

"לך ותביא אחד לכאן, ותרכיב אותו על הריתמה" אמרה טניה

קמתי והסתובבתי, ניגשתי אל המזנון ובחרתי את הדילדו הקטן ביותר מבין החמישה שהיו מסודרים על המזנון.

הסתובבתי והתחלתי לצעוד לעבר טניה!

"חחח" היא צחקה. "נראה לך? תסתובב בחזרה ותביא את הגדול ביותר, ברור?"

הפחד חילחל בכל גופי, אבל לא העזתי להמרות את פיה. הסתובבתי והבאתי את הדילדו הגדול. יכולתי לחוש כיצד הפחד מזקיר את הזין שלי בעוצמה שלא ידעתי בעבר.

ניגשתי אל טניה וכרעתי על ברכי והתחלתי להרכיב את הדילדו על הריתמה המהודקת אל גופה הארוך והגדול

טניה, ליטפה את ראשי ואמרה:

"אתה מפחד?"
 

yame1212

New member
סוף

"כן, מעולם לא נחדרתי מאחור, אני בתול"

"נהדר" אמרה טניה "אני אוהבת לפתוח! אחרי שאגמור איתך, אתה תאהב את זה כל כך שלא תוכל בלי זה. אתה תשתוקק אל הזין הענק שלי, אתה תתחנן שאזיין אותך, אתה תעשה כל דבר שאומר לך רק כדי לקבל את הזין שלי בתוכך. אתה תהיה העבד שלי לעולם, ברור?"

"כן, ברור" עניתי

"לא ככה, מעכשו אתה תקרא לי גבירתי או המלכה, ברור?"

"ברור גבירתי" עניתי והעפתי מבט לעבר נינה. נינה המתוקה ישבה מרותקת והביטה בנעשה

ההצלפה, הגיעה בלי התראה. זו היתה הצלפה חזקה מקודמתה והיא הכתה בגבי העירום וגרמה לי לפלוט צעקה מפי.

"שכחת מה שאמרתי? אתה תסתכל רק עלי, ברור?"

"ברור המלכה" עניתי, וחשתי בהזדקרות נוספת של הזין שלי.

"טוב, עכשו תשלים את ההתקנה"

התקנתי את הדילדו הענק שהיה גדול פי שנים מן הזין שלי. הבטתי בטניה. עם הזין הענק שמותקן על חלציה, קומתה הגבוהה, מגפי העקב, והשוט, היא נראתה כמו מלכה שאיש לא יוכל להמרות את פיה. פחדתי ממנה ורציתי בה בעת ובעונה אחת.

טניה אחזה בראש שלי וקירבה אותו אל הדילדו. בקול שקט, היא אמרה: "תמצוץ, עבד, תמצוץ." אמרה והחלה לדחוף את הדילדו הגדול אל בין שפתי.

ניסיתי להתנגד, אבל ידיה של טניה היו חזקות ממני, וגם השוט שלה, הסביר לי אצל מי הכוח. התחלתי למצוץ את הדילדו כשלאט לאט טניה דוחקת אותו עמוק יותר לתוך פי, מכניסה ומוציאה אותו.

העפתי מבט הצידה, ראיתי את נינה מתבוננת כולה השתאות, רוכנת קדימה כדי להיות קרובה אל מקום ההתרחשות.

לא, לא היה מצב שטניה לא תחוש במבט ששלחתי.

"אתה לא לומד, אה?" אמרה ודחפה את הסטראפ און לתוך פי בעוצמה שגרמה לי להיחנק וכמעט ליפול אחורנית.

"עכשו אני אפתח אותך בכל הכוח! תסתובב וכרע על הברכיים עם התחת למעלה מופנה אלי. ברור?"

צייתתי. וכי היתה לי ברירה? הרי השוט היה בידיה. הסתובבתי ונעמדתי על ארבע, מפנה את ישבני אל עברה של טנה. טניה טפחה על ישבני ואחזה בביצים שלי שרעדו מרוב גירוי. היא העבירה יד על הזין הזקור שלי ואמרה:

"הדגדגן שלך קשה כמו אבן, אתה רוצה אותי עד כלות, נכון?"

"כן המלכה", אמרתי "אני רוצה אתך"

"ומה אתה רוצה שאעשה בך?"

"מה שנראה לך, המלכה" אמרתי

"אני עומדת לזיין אותך כמו הכלבה המיוחמת שלי, אתה תיפתח אל הזין הענק שלי ותתחנן לעוד, ברור?"

"ברור המלכה" עניתי.

הבחנתי בנינה המביטה בנעשה, מרותקת.

טניה החלה ללכת מסביבי, כאילו חוככת בדעתה מה הצעד הבא שלה. הביטה בי כמו חתול בטרפו.

"קומי נינה" שמעתי אותה אומרת. יכולתי להבחין בה מתרוממת וניגשת אל טניה.

טניה אחזה במותניה הצרות, שלחה יד אחת אל מתחת לחצאית שלה ואמרה: "יפה". ואז פשוט הניפה אותה באויר, כאילו היתה ילד קטן (האמת היא שלעומת טניה, נינה נראתה כמוילדה בת 14) ופשוט השחילה אותה על הדילדו הענק שבלט מגופה כמו טיל. נינה חיבקה בשתי רגליה הגמישות את גופה של טניה וטניה פשוט העלתה והורידה את נינה כמו בוכנה חמש או שש פעמים, ושמעתי את הנהמות המוכרות של נינה כשהיא עומדת לגמור. עוד הנפה או שתיי ונינה גמרה בקור רעש גדול. טניה הניחה אותה על הספה בלי לומר מילה, וניגשה אלי כשהיא אוחזת בבסיס הדילדו הענק, הקיפה אותי ואחזה בישבן שלי שמופנה כלפי מעלה. חשתי בידיה החזקות כשהן מפרידות את שני פילחי הישבן שלי לצדדים, מפנות מקום לדילדו הרטוב. הדילדו נתקע ישר בפתח פי הטבעת שלי ונעצר. אבל לא אישה כמו טניה, תעצור בפתי, היא החלה להלום בפתח שלי עם הדילדו הרטוב ואכן עד מהרה הפתח נכמה ויכולתי לחוש כיצד היא נכנסת לתוכי עוד ועוד. הכאב שפילח את ישבני היה עצום, אבל גם הגירוי. וכמה שהיא הכאיבה לי, ככה רציתי אותה יותר בתוכי.

כעת, כשהפתח כבר היה שלה, וידיה פנויות, היא אחזה בגופי ושלחה את אצבעותיה הארוכות אל חזי, חופנת את החזה בכוח בעודה הולמת ללא הפסקה. העפתי מבט לעבר נינה. היא רבצה על הספה מחוסרת כוחות, נראית חצי מעולפת, מביטה\ לא מביטה בנעשה.

טניה לא הפסיקה את ההתקדמות שלה לרגע, ידיה אחזו כעת בפיטמות שלי ומוללות אותן בעוז

"נו אז מה את אומר? שאפסיק?" אמרה לי כשאיננה חדלה לשנייה

הדילדו שהיה בתוכי כבר די עמוק, המהלומות שהנחיתה טניה על פי הטבעת הפעור שלי ואחיזתה בפיטמות שלי, הסבו לי כאב אבל גם תענות בלתי רגיל. לא רציתי שהיא תפסיק. רציתי אותה בתוכי עוד ועוד ועוד.

"לא המלכה, אל תפסיקי"

"בקול רם" היא פקדה

"לא, המלכה, בבקשה זייני אותי עוד" ביקשתי

"לא שמעתי" אמרה טניה שכל אותו זמן לא חדלה מלהלום בישבני והידקה את אחיזתה בפיטמותי הדואבות.

"בבקשה, בבקשה, המלכה. זייני אותי עוד" התחננתי בקול רם יותר

"יפה," אמרה טניה וכעת פנתה לעבר נינה:

"נו, מה את אומרת על החבר שלך? ראית איך הפכתי אותו להיות הכלבה הזנזונת שלי?"

נינה הביטה ולא ענתה.

רוצה להתחלף? רוצה שאלביש לך את הדילדו?

נינה לא ענתה

טניה המשיכה לחדור אל תוכי ואני כל כך רציתי בה. היא הלמה והלמה והכאב החודר והגירוי העצום גרם לי לזיקפה שלא נחלשה לרגע אלא רק התגברה, וכעת יכולתי גם לחוש בטיפטוף של קדם פליטה שביצבץ לו מן הזין הזקור שלי. השפלתי את מבטי ואכן ראיתי את הטיפות המשתחררות לאיטן מן הזין שפעם בקצב הלמות הדילדו המבקע אותי מאחור. שלחתי יד ונגעתי בעצמי כשאני חש ברטיבות, בנוזל הצמיג והחם.

תגובתה של טניה לא איחרה להגיע.

"מישהו הירשה לך לגעת בדגדגן שלי?" אמרה כשהיא לוחצת את הפיטמות שלי לכדי כאב עצום, מה שגרם לי לפלוט צווחת כאב ולהרפות מיד מן הזין החם והזקור.

"לא, המלכה, סליחה" עניתי

"אתה רוצה שנפסיק את זה כאן ועכשו?" אמרה בשקט

"לא בבקשה אל תפסיקי, אני מבקש סליחה" עניתי

"עוד פעם אחת שאתה מנסה משהו שלא פקדתי או הרשיתי לך חעשות ואני מפסיקה, ברור?"

"כן המלכה" עניתי

יכולתי להבחין בזווית העין שנינה התאוששה וחזרה להתבונן בנעשה בעניין

טניה חזרה להלום בתוכי אבל בקצב ובעוצמה חלשים יותר.

הכאב נחלש וכעת הגירוי היה התחושה השלטת. חשתי שהגמירה היא במרחק של שנייה או שתיים, אבל טניה לא איפשרה לי לגמור. גם היא חשה במצב ושלטה בו ללא עוררין.

"נינה,תתקרבי לכאן" טניה פנתה שוב לנינה

נינה התרוממה ונעמדה ליד טניה שכל אותו זמן המשיכה לזין אותי בעדינות ולא הירפתה לרגע מאחיזתה בפיטמות שלי.

"נינה, אני עשיתי כל מה שביקשת,שיחררתי אותו מן הבתולים שלו, הכנעתי אותו והפכתי אותו לכלבה שלי. ההמשך תלוי רק בך. הדילדו שלי יושב לו על הפרוסטטה - מילה אחת שלי או תנועה והוא גומר. אם ארצה, אקח אותו ממך - הוא לא יוכל לסרב לי, תמיד יש לי מקום לעוד עבד אחד או שניים שישרתו אותי.

אבל, בגלל שאת הזמנת את המפגש הזה, אני מותירה את הבחירה בידייך.

את יכולה לקבל את הדילדו ואת השליטה מכאן, או שאגרום לו לגמור ככה וזהו, או שאני יכולה להורות לו לגשת אלייך ולמצוץ את הדגדגן שלך בלי לגמור.

ההחלטה שלך, נינה, מה את מחליטה?"
 

הילי 122

New member
אני לא מזהה את הכותב אבל

הכותב מוכשר בעיני .
הייתי מרותקת להמשך .
ראיתי הכל דרך כתיבתו וקצת נחרדתי.
קשה לי לקבל שגבר מושפל כך למטרת הנאה .

בכל מקרה ,תודה לכותב שחושף את הנאתו
על גבי הנייר .
מבחינתי like .
 
הוא אוהב את זה ככה

וצריך לחכות הרבה בין פרק לפרק
זה הקטע שלו , הוא אוהב משחקי שליטה וכותב עליהם , הוא כותב טוב
 
למעלה