מלך הפופ הישראלי?

MaD-d0g

New member
מלך הפופ הישראלי?

היי.. בתגובה להודעתך בנושא התרגום בעברית של מוזיק ביקשתי ממך את התרגום של השיר La Isla Bonita. מקווה ששמת לב...

הילוש...

New member
לה איסלה בוניטה-תרגום לעברית

לה איסלה בוניטה /מדונה. בליל שעבר חלמתי על סאן פדרו, בדיוק כמו שלא נעלמתי, ידעתי את השיר, נערה צעירה עם עניים כמדבר, הכל נראה כאתמול לא רחוק מפה. פזמון: בריזה איסלנדית טרופית, כל הטבע פרוע וחופשי, זה בדיוק היכן שאני רוצה להיות, לה איסלה בוניטה, וכאשר הסמבה מתנגנת, השמש בוערת כ"כ גבוהה, בדיוק לכיוון אוזניי ומיד לעבר עניי, השיר ערש הספרדי שלך. התאהבתי בסאן פדרו, רוח חמה, סוחבת את הים,הוא קורא לי, (אני אוהב אותך) התפללתי שהימים יאריכו , הם עוברים כה מהר. פזמון.... אני רוצה להיות היכן שהשמש מחממת את השמים, כשהזמן לסיאסטה אפשר לראות אותם חולפים, פנים יפיפיות ללא כאב בעולם, כשנערה אוהבת בחור, ושבחור אוהב נערה.

MaD-d0g

New member
עכשיו התרגום שלי...

גם אני תרגמתי את זה בעבר: לה איסלה בוניטה / מדונה (Translated by MaD-d0g) הכיצד זה הגיוני? אתמול בלילה חלמתי על סן פדרו כמו שבחיים לא חשבתי, ידעתי את השיר הזה ילדה צעירה, עם עיניים כמדבר כל זה נראה כאתמול, כלא מזמן פזמון: טורפיקל דה אילנד בריז כל הטבע פרוע וחופשי זהו המקום בו אני אמורה להיות האי היפה וכשהסמבה נוגנה, וכשהשמש היתה עולה כ"כ גבוהה בשמיים היתה מצלצלת לי באוזניים ועוקצת את עיניי שיר הערס הספרדי שלך אני התאהבתי בסן פדרו רוח חמה נשאה אותי אל הים והוא אמר לי, "אני אוהב אותך" התפללתי שהימים לא יחלפו אך הם עברו מהר כל כך. פזמון אני רוצה להיות איפה שהשמש מחממת את השמיים כשיגע הזמן למנוחת צהריים תוכל לראות אותם עוברים פנים יפות, ללא דאגות בעולם זה איפה שבת אוהבת בן ובן אוהב בת אתמול בלילה חלמתי על סן פדרו כל זה נראה כאתמול, כלא מזמן פזמון פעמיים לה להל לה לה לה לה לה לה הוא אמר לך "אני אוהב אותך" לה לה לה לה לה הוא אמר לך שהוא אוהב אותך

עכשיו התרגום שלי * 7 יחידות אנגלית

אתמול בלילה חלמתי על סאן פדרו כשם שלעולם לא נעלמתי את השיר ידעתי נערה צעירה ועינייה מדבריות הכל נראה ממש כמו אתמול, לא הרחק מכאן רוח האי הטרופית כל פראי הטבע החופשי כאן אהבתנו אמורה להתקיים לה יסלה בוניטה וכשהסמבה מתנגנת השמש תזרח לה במעבי השמיים תצלול דרך אוזני ותעקוץ את עיני אתה שיר ערש ספרדי אני רוצה להיות היכן שהשמש מחממת השמים ובזמן הסיאסטה תוכל לצפות בהם הולכים עדיין פנים יפות מן העולם מתעלמות כשבחור אוהב בחורה, ובחורה אוהבת בחור

ענת פ.

New member
כי

אוי ואבוי אני שמעתי בשיר הזה מילים שונות ביותר מדי מקומות שיר ערש(לאלביי) שמעתי נערה חיה(גירל אלייב) סמבה שמעתי קיץ(סאמר) סאן פדרו שמעתי סנטייגו המדבר(דה דסרט) שמעתי פאדסרט i heard went as will(!) breez as brings sun would set as someone sat warms as wants וזהו בערך

MaD-d0g

New member
את בבעיה... ../images/Emo123.gif

חחח סתם אל תדאגי, קורה

למעלה