מלך הנחש

parnar

New member
מלך הנחש ../images/Emo70.gif

חידון שיתפרסם כל יום ובכל סוף שבוע נכריז על המנצח של החידון. תשובות ניתן לשלוח אל עידו או אליי. מי שיפרסם את התשובה בשרשור יפסל אוטומטית לתחרות לשבוע. בסוף החודש יפורסם המנצח שענה להכי הרבה שאלות נכונה לחודש שלם ויזכה בקלטת של תל אביב, אם הייתי במקומכם הייתי ממהר לענות. והשאלה היום: מי מנגן סקסופון אלט ב'יציב'?

Gil shaDy

New member
למה לא לפרסם את התשובה כאן?

תפרסם את החידה בשעה הגיונית שיש הרבה אנשים, הראשון שרושם את התשובה הנכונה זוכה, פייר אינף לא?

Gil shaDy

New member
גם אני לא פה 10 פעמים ביום...

כרגע אני מתחבר רק בבקרים בבית ספר, אבל חידון חשאי לדעתי הורס את כל הכיף, אין בזה טעם(חוץ אולי מהרגשת צומי בתיבות המסרים של עידו וערן ואם זו הייתה מטרתכם אני מתנצל
) אם מנהלינו יואיל לתת שאלות מעניינות ומאתגרות שלא צריך לפתוח את הדיסק בשביל לדעת את התשובה אלא קצת יותר מזה, אני אשמח להשתתף...

FunkyGiraffe

New member
גיל ויואב

שימו לב. לא הקצבנו זמן מסויים לענות על התשובה, לא אמרנו שמי שעונה ראשון או שני או שלישי זוכה. כל תשובה נכונה תזכה אותכם בנקודה גם אם תענו על התשובה של שלשום בעוד שבועיים. הבנתם? ואם תעיין בשאר השאלות תבין שזה לא רק השאלה הזו..

כן

אבל זה מוריד מהערך כשיש פינה כל יום ואני נגיד נכנס פעם בשלושה ימים. 2 חידות בשבוע זה מצוין לדעתי, פינה כל יום לא טובה, ככה גם נפלה לדעתי פינת ניתוחי השירים. לא לכולם יש זמן לשבת ולנתח את זה ביחוד שעכשיו כאילו באה פינה כל יום, כאילו מלחיצים אותך לענות, לנתח, זאת טעות לדעתי. היופי הוא להביא את הדברים יותר ברוגע, אפילו שזה פורום מאוד עמוס, תמיד אפשר לשלוט בזה (למשל על ידי נעיצת הודעות) אני מקווה שהבנתם

parnar

New member
אוקי החלטתי דבר כזה

משבוע הבא, כל יום ראשון שלישי וחמישי יהיה חידה. ואני אצרף לינקים להודעות הקודמות על מנת שאנשים יוכלו לענות ישר לשאלה. מה דעתך על זה?

lioryifrah

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה טוב ככה
אולי פשוט תשים לינקים להודעות הקודמות ושזה יישאר כמו שזה... מי שבאמת רוצה ת'קלטת יהיה מוכן להשקיע כל יום 5 דקות בשביל לענות על החידה... וחוץ מזה לא חייבים לענות על החידה באותו היום שהיא פורסמה...

מצוין!

הסדר מעולה, מה הבעיה שלכם לחכות עוד יום בשביל כל האלה שלא פה כל החיים שלהם (דווקא היום הייתי 3 פעמים על המחשב...)

lioryifrah

New member
אני כל הזמן פה...

כשאני על המחשב אז אני נכנס לפה כל 10 דקות ומרענן את הדף...

lioryifrah

New member
ואני מזכיר שוב פעם ש...

לא חייבים לענות על השאלה ביום ששאלו אותה

parnar

New member
זה לא יעזור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גזר הדין נעשה

FunkyGiraffe

New member
אה ובנוגע למסרים

יכולים להעתיק וכאלה
שכל אחד יתן את התשובה שלו ויזכה בפרסים בדרך הוגנת

למעלה