מלי

מלמלה26

New member
תגובה

שי אולי אתה לא מבין את הענין למלי יש ביד הוכחות שרפי גינת שיקר במצח נחושה בכתבה וסילף דברים ואילו רפי גינת בפועל לא הצליח להוכיח כלום כשמלי בזמן הקרוב תוכיח קבל עם ועדה שהוא שיקר ועוות היא תקבל פה את התנצלותך? ועוד דבר גם מפעל הפיס נותן לאנשים כל יום תקוה ואנו יודעים שהסיכוי לתקוה שם הוא אפסי, ובכל זאת אנשים קונים מדי יום ביומו מאות כרטיסים

תגובה לשי

שלום שי שי אתה יודע שחצי מהאמת זה השקר הכי נכון במקרה של רפי גינת גם החצי היה שקרי ויש לי הוכחות לכך אבל רפי לא היה מוכן לתת לי להתבטא כי לא יהיה לו רייטינג בידי הוכחה שאני מבקשת מרפי לפתוח באופן ספונטני לחלוטין והוא סרב בכתבה הוא השווה בין כביכול הלקוחה ובין התחקירנית רק שהוא שיקר ולא הציג את התחקירנית הנכונה לא רוצה לחשוף כרגע את שקריו כי בכוונותי לצאת לתקשורת עם הוכחות שהוא שיקר לעם ישראל והוא כלעומת זאת עדיין לא הצליח ולא יצליח להוכיח את התאוריה שלו שיהיה לך כל טוב

כשאדם במצוקה קשה

הוא מנסה הכל שיעזור . גם דברים שלא ניראים בדרך כלל . אבל הוא מנסה אולי .

Golan24

New member
בולשיט!!

רפי לא יסרב לשלוח לך אדם בהפתעה ללא מסירת הפרטים לפני זה. >תגיב על זה פה, גינת > את מרימה את הכפפה?? מוכנה שנשלח לך מישהו בהתפעה ללא מסירת הפרטים?? ואל תקשקשי לנו על העתיד שלו.. תגידי לנו בדיוק כמו שאמרת על ששת התחקירנם של גינת, את כל הפרטים. את שמות האחים.. את התאריכים, את הרי יודעת הכל!!

מלמלה26

New member
מלי

למערכת כלבוטק שלום אני מכירה את מלי, ומכירה הרבה מהלקוחות שהיו אצלה ואתמול דיברתי איתה והיא הציגה בפני הוכחות חותכות שתחקירכם מעוות ושקרי והיא כבד תצא עם השקר שלכם לתקשורת וזה בזמן הקרוב שנית אומרים שחלק מהאמת זה השקר הכי גדול שלישית, בעין אובייקטיבית לחלוטין מר רפי גינת לא הצליח להוכיח מאומה על שימוש במאגרי מידע והכל מבוסס על השערות והשערות בלבד אפילו סתם דבר קטן, בתוכנית הוא הציג שלושה תחקירנים, ובשיחה עימה אמר שהיו שש ופה בפורום דיברתם על חמש אולי תחליטו? אשמח לקבל תגובה

תגובה לקרמר

שלום הטכנאי קרמר למה רפי גינת לא יוצא בתחקיר נגד מפעל הפיס ואו החיש גד שהסיכוי שם לזכות שואף לאפס ובכל זאת כל יום ויום אנשים קונים ומבזבזים את כספם על הכרטיסים, וזאת רק בשביל התקווה שאולי יזכו בדקתם פעם כמה מרוויח מנכ"ל מפעל הפייס שיהיה לך כל טוב

Golan24

New member
ובכלל

מעצבן אותי להתווכח עם אדיוטית כמוך. האמת שרפי לא צריך להשקיע עוד פרומיל אחד של אנרגיה על שקרנית ושרלטנית כמוך. מי שצריך להשקיע אנרגיה זה המשטרה, לפתוח נגדך בחקירה באשמת "הונאה". סביר להניח שרפי תודה לאל הרס לך את רוב הלקוחות.. תמיד ישארו הנבערים והאדיוטים הבודדים שימשיכו לשלם לך - אפס שכמוך.

מה הקשר בין מיפעל הפיס .

ולעבודה בעניים . אדם שקונה לוטו יודעה שהסיכוי הו 1 ל15 מיליון . ומשקיע סכום מסויים . אבל מי שבא אליך זה כמו שבאים לרופה , ששם ההצלחה היא 100% . כי רופה מראפה !!. והקבלה זה הכול שטויות , אח של אישתי האמין בקבלה ולא ברופה אז אלוהים לקח אותו לשמיים . בגיל 45 והשאיר 3 יתומים כאן עים ילדה בת 4 ששואלת למה ?? ואת מקשקשת שטויות . אבל כל הכבוד לך שאת מצליחה בזה, כי לא כל אדם יש לו את הכישרון הזה לעשות כסף . מישטויות . אגב את עוסק מורשה מוציאה חשבוניות לאנשים .

תגובה לקרמר

שלום לפי מה שאתה אומר למה חמתי זכרונה לברכה השקיעה את מיטב כספה ועשתה ניתוח באופן פרטי אצל מנהל המחלקה ברמב"ם, ובסך הכל היתה לה תסיסתה ברחם, והניתוח הצליח אבל היא מתה. ומצד שני אני יכולה, להפנות אותך לחולת סרטן שהיתה אצלי, וללא רופאים היא יצאה מזה והיא בריאה, ואתה יודע למה כי היא האמינה ואם אתה לא אדם מאמין זו זכותך, אבל אתה לא יכול לכפות את דעתך על אחרים ובאופן כללי אדם ללא אמונה - לא מאושר

אמונה זה דבר מאוד מסוכן . !!!!

כי אים אדם מאמין במשהוא הוא הולך עד הסוף . תראי את המיתאבדים הערבים אנשי הדת שלהם אומרים להם שבשמיים מחכים להם 72 בתולות. והחרמנים הערבים שלא ראו בת ערומה בחיים שלהם רצים להיתאבד כל כך מהר על מנת לעלות לשמיים ולישכב עים כל הבנות . תראי הנייר (המסך) סובל הכל . את יוכלה ליכתוב שעזרת לזה ולזה וזה נהייה בארי . אני הרי לא אבדוק את אמיתות הדברים . את תמשיכי לעשות כסף כי כל אחד והאמונה שלו . ואנשים ישכחו את הכתבה . וימשיכו לבוא אלייך כל הכבוד על הכישרון לעשות מידבר כזה כסף רק אל תישכחי להוציא חשבונית ולהצהיר על זה , כי אים יבוא פקיד שומה יהייה יותר גרוע מאשר רפי . תצליחי אחותי מהרעיון ביי

למעלה