מלי דאוי

מלי דאוי

שלום לכל כותבי הפורום זו אני מלי דאוי המושמצת בתכנית האחרונה של רפי גינת עד עכשיו הגבתי במעט לכל חברי הפורום ועכשיו אני כותבת ואומרת ראו איזה פלא, מכל הכותבים בפורום אלו שהיו אצלי אף אחד לא התרשם מתכנית כלבוטק, כי יודע מי אני מי שהשמיץ אותי אפילו לא מכיר אותי, מילא שישמיץ אבל אחרי שיכיר בכל מצב אני פועלת חזק מאד להשמיע גם אד דברי ולהוכיח גם את האמת לכולם כל טוב

Big 7

New member
מלי גם אני יכול להשיג

את הפרטים שאת השגת יש המון אתרים,יש המון תוכנות,כמו שאנחנו רואים יש לך אינטרנט ודרך אינטרנט אפשר לימצוא כל מידע שרוצים אז תפסיקי לבלבל את הבייצים,מה פתחת ספר תורה?!נו איך את מגלה פרטים?עכשיו תגידי לנו שאת מדברת עם פילים?.את צריכה להיכלא בכלא.

תגובה לביג

שלום לך ביג לפני כשבוע ביום ד מסרתי את שתי המחשבים שיש לי בבית מרצוני הטוב והחופשי למשטרת ישראל למחלקת פשעי המחשב בחיפה לידי צחי סגל במשטרה סרקו ובדקו את המחשבים מכל הכוונים מהרגע שהופעלו וכפי שאתה יודע ניתן לשחזר ולבדוק את הדיסק הקשיח וכל חומר שעובר דרכו לא נעלם כולל דיסקים המשטרה מצאה את המחשבים נקיים מכל רבב, והחזירה לי אותם, ואם היו מוצאים משהו מפליל לא היו מחזירים לי אותם, אז יש לי אישור שהם נקיים ומעולם לא עברו דרכם מאגרי מידע כלשהם שוב תאוריה אינפנטילית ללא כל ביסוס ויסוד כמו רפי גינת עכשיו תציג תאוריה חדשה, אולי בלשים אולי אנשים במשרדים ממשלתיים אולי אנטנה ללויין לא יודעת רק תזכור שצריך להוכיח תאוריה ואשמה מסויימת וגם רפי גינת לא הוכיח כלום הכל תאוריה, עכשיו אני מכינה תביעה ורפי גינת יצטרך לנמק או להוכיח לבית המשפט לא לי על סמך מה טען כי אין לו שום הוכחה ואתה יודע למה אין לו כי ידיי נקיות אין לו ולא יהיה לו שום דבר עלי כי זה לא קיים - הכל תאוריות עכשיו תגיב מחכה לתגובה כל טוב מלי

למעלה