מלטונין

אריק5558

New member
מלטונין

לאישה מרציפן שלום
קראתי את הכתבה שלך בנוגע לבעיות שינה שיש לך , לנו יש פתרון מצוין עבורך , מלטונין במינון שאת צריכה
אספקה מיידית , 24 שעות 7 ימים בשבוע
אנא תתקשרי אלינו , ותקבלי את מה שאת זקוקה באמת , מלטונין טבעי , ייבוא מארה"ב מהחברה המובילה ובעלת הידע בנושא
יש לנו נסיון רב שנים ואנחנו יודעים להתאים לך את המלטונין הרצוי עבורך
בברכה
אריק 054-3568884

yoelnd

New member
הצהרה שיווקית

גם הצהרה על עברה על החוק לשיווק חומר שמצריך מרשם רופא בישראל (ועברה פלילית) וגם שיווק שאסור בפורום.....

yoelnd

New member
התאמה

אגב איך עושים התאמה אישית? יש מכשיר שבודק כמה חסר בגוף?

בתזמון משעשע נכנסתי לפורום לגמרי במקרה ונתקלתי בהודעה שלך.

אממ... לקח לכם קצת זמן להגיב, הייתי אומרת, בהתחשב בכך שכתבתי את ההודעה בנושא לפני שנתיים (יוני 2012, אפילו מעט יותר משנתיים), התגובה שלכם קצת מיותרת... את הפיתרון שלי מצאתי ממזמן.

אבל מודה ששעשעתם אותי.

אריק5558

New member
מלטונין

ישנם אצלנו הרבה " חוכמולוגים " שיודעים רק להעביר ביקורות שליליות ולהתפלסף על כלום , וישנם הרבה מאד מאד מאד אנשים חכמים ששמעו בעצתי , והיום הם רק מודים לי ,
אתם תמשיכו להשאר חוכמולוגים שיודעים רק להעביר ביקורות שליליות, ואני אמשיך להביא בדרכי להביא מזור לאלפי אנשים בארץ
בברכה
אריק - 054-3568884

טאוֹ

New member
זה לא עניין של חוכמולוגים

שלום אריק,

נכנסת זה עתה לפורום, ובהודעה הראשונה שלך אתה ממליץ על מוצר שאתה מוכר - בתגובה להודעה שנכתבה כאן לפני שנתיים.
לו היית מכיר מעט יותר את הפורום וכללי הכתיבה הנהוגים בו שנים רבות, היית יודע שפרסום מסוג כזה אסור בפורום.
אני אישית מבקש מדי שבוע לא לפרסם כאן מטפלים ומוצרים, וחבל שלא טרחת להכיר מעט יותר את המקום שאליו הגעת, ובמקום זאת להגיב בשלילה.
רבים כאן המטפלים שכותבים, כולם בטוחים בצדקת דרכם ושואפים להביא מזור, כולם רוצים להתפרנס וזה טבעי וגם לגיטימי.
הכללים שנקבעו כאן לאורך הזמן, נקבעו לטובת כולנו. אנו רוצים שזה יהיה מקום של למידה, ולא בזאר לממכר מוצרים ושרותים.
לאור כל זאת אתה מוזמן להשתלב בכתיבה בפורום, ולהימנע להבא מפרסום.

תודה והמשך יום נעים.

למעלה