מלטונין וזה

SelmaFingers

New member
מלטונין וזה

אחרי שלוש שנים של מלטונין 5 מיליגרם הרופאה החליטה שאני לא צריכה את זה יותר כי אני לא הולכת לבית הספר יותר ויכולה לקום מתי שבא לי. אז נכון שאין לי שעות שינה מסודרות, אבל גם אם אני הולכת לישון ב2,3,4 בלילה, אני עדיין לא מצליחה להרדם בלי המלטונין. בטח לא להתעורר. בקיצור, אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות מלטונין טבעי, לא כמו שאני קונה בבית מרקחת כי אין לי מרשם בשביל זה. והאם זה עולה יותר? אשמח לתשובה.

תראי

אני לא מומחה אבל גם אני הייתי על מלטונין במשך כ שנתיים עד הנקודה שנמאס לי מזה שאני לוקח כדורים שסתם עשו אותי עייף אבל הם לא ממש עזרו לי להרדם אכשיו הבעיה היחידה עם מה שאת מבקשת זה שמלטונין זה חומר שהמוח מפריש ואני לא שמעתי שהוא נמצא בצורה טבעית איפשהו חוץ מבמוח לכן המלצה שלי זה הרבה חומרים אחרים שעוזרים להירדם (טבעים כמובן) או שבבוקר בשעה קבוע כל יום שתהיה מולך מנורת שמש (זה משהו שנתנו לי פעם) שגורם לפעולה ההפוכה למלטונין אבל גם באותה קביעות כמו שהמלטונין מופרש במוח ועד כמה שהבנתי הם קשורים אז תבררי קצת יותר אבל זה הפתרון שלי יש בשבילך

shaiush4

New member
אני לא מכירה

ההמלצה שלי היא לנסות דרך אחרת, שאינה כדורים. למשל שיטות התנהגותיות. היתרון בשיטה ההתנהגותית היא שזה פשוט משנה את ההרגלים שלך, ואת לא צריכה להיות תלויה במשהו חיצוני כמו כדורים.

למעלה