מלח.............

שקדי

New member
מלח.............

הלואי שהייתי המלח שדבק טעמו בשפתיך הלואי שהייתי הקרח המפשיר לאיטו בעורקיך הלואי שהייתי תלתל בידך מסתלסלת לנצח או לחישה מערבבת ומעבר לבושה כמו האשה בגבר והגבר שבאשה שדבק טעמי בשפתיך בנשיכת התענוג רחל שפירא תודה לכל המברכים והמברכות לרגל חגינו דו´´ח קצר (אם יבקשו)יגיע בהמשך ושתהיה שבת נהדרת לכווווווווווווולנו...........

בוקר טוב של שבת שלום ../images/Emo42.gif

שקדי, שמחה שהחגיגה צלחה. מחכה לדו"ח מפורט, עם פסיקים ונקודות.. וגם תמונות- אם אפשר. כפר יחזקאל - הסמוך אליכם גם הוא בסימן חגיגות.... שרק נחגוג
נסעתי.. אבל עוד אחזור - איך לא ?

שקדי

New member
דיווח קצר מהחגיגות............./images/Emo65.gif

היום לו חיכינו 80 שנה נפתח בארוחת בקר חגיגית בסגנון של הגשה עצמית עם מיטב המאכלים המון זיתים תוצרת בית של החבירים ולחמים שונים מאפה ביתי ועוד המון המון דברים טובים תקצר היריעה כשברקע כמובן משירי הלהקה המקומית בארבע אחה´´צ היתה עליה לבית הקברות לקברי המייסדים פלוס...... בחמש וחצי מיהרתי לחדר האוכל להכינו לקבלת החג והסעודה כי בתפקיד מגיש ומפנה הייתי.....וגם צילום האירוע באותה הזדמנות סעודת ערב ברוב עם כולל אורחינו וחבירים ובנים שעזבו במשך השנים לאחר מכן פינוי מזורז של חדר האוכל ריצה הביתה להתקלח ולהחליף בגדים וכבר אני באולם כי הערב החגיגי מתחיל וזוגתי ואני בין המופיעים ועבדכם הנאמן בין לבין גם מצלם את הערב בוידאו יחד עם עוד שנים האולם נערך בסגנון של אוהל קרקס כשהקהל יושב מסביב וההופעות באמצע על הרצפה. הערב נקרא ´´גבע המחזמר´´ והתבסס על שירים שנכתבו לגבעטרון לפני המוני שנים ועובדו בסגנון ימינו אלה הכל בשירה וריקודים כולל תלבושות מרהיבות עין ובהשתתפות כ200 מחברינו נשותינו וילדינו מגיל שנתיים עד שמונים(כמעט) כשבאמצע משובצים סרטוני וידאו אותם ערך עבדכם הנאמן ובסיומו ושיאו של הערב ביצוע שיר ה80 (סבא שלי) שנכתב במיוחד לחג ע´´י בן המקום דידי מנוסי אם לצטט את אבא שלי:´´כמעט קיבלתי התקף לב מרוב התרגשות´´ חזרנו הביתה עייפים אך הרוסים לשינה חטופה ובארבע בבקר כבר הייתי בדרך לדיר הכבשים לחליבה כן.....לפעמים החגיגה נגמרת......בעצם לא...... כי הערב יש לנו סיבוב שני של ההופעה כי האולם לא יכל להכיל את שפעת האורחים ..............

magy

New member
ע???????

כ=20 ל=30 מ=40 נ=50 ס=60 ע=70 פ=80 צ=90 ק=100 סתם , בגלל הטעות.....כתבת ....ע ....לגבע....שהם שמונים. צריך להיות ....פ.......80 ובעוד עשר שנים....יימלאו לה......צ.....שנים. למען הסדר הטוב
))))

שקדי, לתומי חשבתי

שאזכה לראות איזה סיקור צנוע של הטלויזיה לא צילמו לכם? איך היה?

שקדי

New member
העוזר לעצמו....לעצמו הוא עוזר(חז´´ל

צילמנו בעצמנו בשלוש מצלמות ונערוך ויהיה יופי אגב הערב עושים ערב נוסף לטובת אלה שלא יכלו אתמול והזמננו גם נציגי התקשורת יבואו או לא אין לי מושג........... ובכלל..........היה ענק...............

למעלה