שאלה
בוקר טוב. בעצם שתי שאלות. 1. בזמנו קראתי כאן בפורום על טיפול אלטרנטיבי תומך לנשים בטיפול. האם מישהי יכולה להפנות אותי לקישורים הרלבנטיים. 2. אני עומדת לבצע החזרת מוקפאים. ממה שאני זוכרת, זה מתבצע שבועיים בערך מיום המחזור. קיבלתי היום, ואני אמורה להתחיל פרוגינובה ביום שני. השאלה שלי היא האם ניתן למשוך את זמן ההחזרה, ועד כמה. כי זה נופל לי על נסיעה. אני חוזרת רק ב-22.11. האם האפקטיביות של הטיפול לא נפגעת אם דוחים זאת כל כך הרבה?
שאלהמלח שלח אותי לכאן ...
אולי מישהי יודעת ויכולה לחוות את דעתה... התחלתי לקחת פרוגינובה לקראת החזרת עוברים ומשום מה ההחזרה התעקבה בכמה שבועות, האם יש הגבלה על מס' השבועות שניתן לקחת פרוגינובה עד ההחזרה? מה קורה לאורך זמן עם הרירית? האם יש פחד שיגיע המחזור על אף התמיכה בפרוגינובה? ההחזרה היתה אמורה להיות לאחר 2-3 שבועות של פרוגינובה. אבל בסוף הודיעו לי שאין ביציות בשבילי הפעם (תרומת ביצית) ואני אקבל רק בסבב הבא ואמרו להמשיך בפרוגינובה. אני שואלת כי נוצר קצת חוסר אמון עם בית החולים שבו אני אמורה לעבור את ההחזרה. עד שאקבל ביצית (אם יהיה באמת כמו שהבטיחו) אני כבר אהיה על פרוגינובה 5 שבועות !!! תודה.
בוקר טוב. בעצם שתי שאלות. 1. בזמנו קראתי כאן בפורום על טיפול אלטרנטיבי תומך לנשים בטיפול. האם מישהי יכולה להפנות אותי לקישורים הרלבנטיים. 2. אני עומדת לבצע החזרת מוקפאים. ממה שאני זוכרת, זה מתבצע שבועיים בערך מיום המחזור. קיבלתי היום, ואני אמורה להתחיל פרוגינובה ביום שני. השאלה שלי היא האם ניתן למשוך את זמן ההחזרה, ועד כמה. כי זה נופל לי על נסיעה. אני חוזרת רק ב-22.11. האם האפקטיביות של הטיפול לא נפגעת אם דוחים זאת כל כך הרבה?