המחיר ונוחות השימוש באריזה המקורית עדיפים על הוצאת שק מלח חינם מהמחסון בעבודה לכן אני קונה בסופראמנם זה לא לעשות משהו לבד אולם לדעתי יש כאן אנשים שמבינים.
מדיח הכלים ניזקק למלח לצורך ריכוך המים כמדומני. האם לדעתכם חובה\רצוי להשתמש במלח שנועד למדיח כלים, או שניתן לרכוש במחיר הרבה יותר זול מלח גס פשוט, שיעשה בדיוק את אותה "עבודה". אשמח לשמוע דעתכם. תודה.
אריזה מקורית של מה?המחיר ונוחות השימוש באריזה המקורית עדיפים על הוצאת שק מלח חינם מהמחסון בעבודה לכן אני קונה בסופר
המלח למדיח נמכר באריזת קרטון הכוללת פתח משולש נוח מאוד להזרמת המלח לתא במדיח,אריזה מקורית של מה?
אני קונה שקיות של 1 ק"ג של מלח בישול. לא שק של 10-25 ק"ג.המלח למדיח נמכר באריזת קרטון הכוללת פתח משולש נוח מאוד להזרמת המלח לתא במדיח,
גודל הקרטון נוח גם לאכסון מתחת לכיור או באחד הארונות במטבח - כן מלח מאוד זול אך הטרחה באכסון שק 10-25 ק"ג במקום יבש (שלא יהפוך לגוש),,, כל אחד לפי ראות עיניו ונפח ארנקו,
מלח למדיח שמים בתא המיוחד למלח. אצלי הוא בתחתית המדיח. לא בתא שמיועד לטבליית חומר הניקוי השגרתי. יש למלא מלח ברגע שניגמר. חשוב להשתמש בו כי הוא כאילו מרענן את מרכך המים. אין שום צורך בהפעלה מיוחדת. זו דעתי. ותודה למגיבים לשאלתי המקורית עד כה.או, בדיוק רציתי לשאול!
יש לנו אריזה כמעט מלאה של מלח למדיח (קיבלנו בירושה עם המדיח...) ותהיתי – עד כמה באמת חשוב להשתמש בו?
חשבתי שהכמוסות החדשות למדיח כבר מכילות מלח שינקה ויבריק את הכלים (וגם את המדיח על הדרך, לא?)
אבל על אריזת המלח כתוב כמה הוא נחוץ למדיח עצמו וכו' (כמובן, אני מתייחסת לזה בעירבון מוגבל, היצרן מעוניין לשווק את מרכולתו).
עד היום לא נגענו בו, אבל בשבוע שעבר היו כמה הפעלות שבהן המדיח עשה קצת בעיה והכלים לא יצאו נקיים ולא שינינו כלום.
בדקנו שהוא עובד והכול נראה תקין... ניסינו לנקות קצת מבפנים ואת המסננים וזה כנראה פתר את הבעיה, ועכשיו השאלה היא אם שימוש קבוע במלח ישפר במשהו או שזה לא ממש נחוץ. ואם משתמשים, האם בהפעלה רגילה של המדיח או להפעיל על ריק או משהו אחר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.