מלח למדיח כלים

מלח למדיח כלים

שלום רב פורום מקסים יש לי שאלה לגבי מלח למדיח הכלים האם אתן ממלאות מלח באופן קבוע במדיח כלים ? תודה רבה ושבוע טוב

רוני1955

Active member
מלח למדיח

זה חיוני. אבל, יש משהו שהיצרנים לא מספרים לנו. אפשר לשים מלח בישול. לא חייבים מלח מיוחד למדיח. ההפרש במחיר הוא גדול.

ויקי65

New member
אלוףףףףף רוני אתה אלוףףףףףף

כמה אני שמחה שאתה בפורום שלנו. איש עם כל כך הרבה ידע מקצועי. תודה רבה לך. שבוע טוב ומלא פרנסה טובה

חומץ במדיח כלים

תודה רבה לכם על הייעוץ השאלה לגבי חומץ במדיח האם את שמה אותו ביחד עם הכלים ואיך את שמה את החומץ הכוונה איפה במדיח תודה שבת שלום

alra

New member
מלח מדיח

אני לא שמה חומץ, אבל כל פעם שנדלקת מנורת התראה בנוגע למלח אני כן מוסיפה מלח. מלח שולחן גס עושה את אותה העבודה. למרות ששמתי לב שהוא נגמר מהר יותר ממלח המיועד למדיח כלים. פעם בחודש בערך אני מפעילה מדיח ריק לגמרי בטמפרטורה מקסימלית עם בקבוק של חומץ סינטטי לניקוי המדיח.

מלח גס במתקן המלח, חומץ במקום נוזל הברקה

אנחנו עושים את זה כבר כמה שנים. חסכוני, פחות רעיל, עובד מצוין.

אילי 13

New member
מיקהמיק, חומץ בלבד במקום של מבריק הכלים?

וואו לפי מה שאת אומרת זה חיסכון משמעותי, יש תחליף גם לטבלית הסבון או שכבר נסחפתי?? תודה

כן, חומץ בלבד

כבר שנים לא קנינו מלח מיוחד או נוזל הברקה. בקשר לחומר הניקוי - אנחנו משתמשים באבקה, ושמים מעט, בערך כף למדיח מלא. הרבה פחות מהסימון בתא האבקה. זה לא שהכלים יוצאים מושלמים - אבל גם עם טונות חומר יש מדי פעם פספוסים. חיסכון נוסף זה שאת רוב ההדחות עושים ב-50 מעלות במקום 65 או 70. בהחלט יש הבדל, אבל התוצאות מספיק טובות לרוב הכלים וחבל על החשמל. אני מציעה לנסות - כדאי לשנות רק פרמטר אחד בכל פעם ולראות איך יוצא. יש הבדלים בהרגלי הבישול בכל בית, וכל סוג לכלוך מגיב אחרת.

למעלה