מלח למדיח - חובה ?

• פותח הנושא pizy
  • פורסם בתאריך

pizy

New member
מלח למדיח - חובה ?

בשעה טובה קנינו מדיח. השאלה היא - חובה להשתמש במלח מיוחד למדיח ? הבנתי: 1. הטבליות של היום מכילות כל מה שצריך, כלומר חומר ניקוי, הברקה ומלח. 2. מלח בישול עושה את אותה עבודה כמו המלח המיוחד (נדמה לי שהיה ב 'אודטה'). אשמח לקבל המלצות. תודה.

גם אני שמעתי שמלח גס רגיל

עושה את העבודה. לצערי אין לי מדיח כלים אז אני לא יכולה לייעץ לך. אם קנית מדיח מפירמה טובה בוודאי יש להם שירות לקוחות שיכולים לייעץ לך. בנוגע לטבליות שמכילות את הכל - נדמה לי שזה מצויין ע"ג האריזה ושוב - שרות לקוחות תמיד יש והרבה פעמים בחינם (מספר 1-800) תתחדשי!

maybesure

New member
יש לי!

כן! מלח גס עושה אותה עבודה בדיוק שעושה מלח הנמכר במחיר פי 5 ויותר כ"מיוחד למדיח". יודעת על ממקור מוסמך שעובד ב...מפעל המלח שמייצר מלח גם למדיחים וגם לבישול. את המלח ה"מיוחד" אורזים באריזות יפות, לפעמים מוסיפים לו צבע כחול, מגבשים אותו לגבישים גדולים יותר, מתיחת פנים כזו שנראית מהודרת ומיוחדת. אבל בתכל'ס זה אותו מלח בדיוק. אני משתמשת רק בזה, אחרי שהוא שכנע אותי שלא שווה להשקיע במלח המיוחד. המדיח חי וקיים, שמור היטב ומנקה מעולה. תפקיד המלח הוא לרכך את המים, ז"א לנטרל חלק מהמינרלים. לגבי הטבליות - לא יודעת לייעץ. אני משתמשת רק באבקה. תתחדשו!

maybesure

New member
וכן, שכחתי:

מלח חובה, לפחות כשמשתמשים באבקה, אני מקפידה לשים אבל זה בערך אחת ל 3-4 חודשים.

למעלה