"מלח הארץ"

beatman

Member
אין בי ובבית היהודי שום דבר קיצוני

לא אסכים לעיוות הזה שדעה ימנית היא אוטומטית קיצונית.

Astroo

New member
התכוונתי לקצה הימני ביותר של הקשת הפוליטית

המיינסטרימית בישראל

beatman

Member
יש יותר ימניים

יחד שהשתתפו בבחירות האחרונות.
אמנם קיצון בסה"כ מבטא קצה של קשת פוליטית מסויימת, אבל בשיח הציבורי בארץ הכינוי "קיצוני" הפך לכינוי גנאי לאדם שעובר את הגבול.

PorFavor1

New member
בעיניי- זה חשוב לדעת על גזענות

אמירה כמו "תפסיק להתלונן ולהתבכיין כל הזמן..." וכו' וכו', הן אמירות שאני לא יכול לסבול.
כולנו חיים בחברה גזענית וחשוכה. חברה שהגזענות אכן שוררת בה, בין אם זה גלוי או סמוי.
חברה שנשלטת בידי נשים שמושכות בחוטים ומתמרנות את המערכת כך שזו תתאים לצרכיהן האישיים בלבד.

מילים כמו אהבת הארץ, "תרמתי למדינה" אהבת אדם, אהבת עם ישראל, וכיוב' ביטויים של יום העצמאות, מעוררים גועל ושאט נפש עמוקים.
אלו האחרונים אינם מקדמים שום עניין אישי שלי, גם לא בעקיפין.

PorFavor1

New member
בגלל זה חיבבתי את הודעותיו של אלי צפון

הודעותיו בעניין גזענות של החברה הלא רוסית, בעניין דוברי הרוסית.
הגזענות הזאת אכן קיימת.
הדיבור הזה על "הדם היהודי", על "זרע ישראל".... הכל כדי לתרץ את הגזענות שממילא שוררת...
האם גזענות זה רע? לא יודע.... פשוט לא יודע....
אני רק יודע שהיא קיימת.
העיקר לא לדבר על גזענות, על דת ולאום, על תפקידו של הגבר כ"גבר", ועל תפקידיה של האישה, כ"אישה".
וככה סותמים את הפה לכוווולם.

dori78

New member
מדינת ישראל הוקמה על עיקרון גזעני.

זה ביתו של העם היהודי, כי אין לנו בית אחר ברחבי העולם.
אם לא טוב לך - אתה יכול לקום וללכת.

beatman

Member
מה גזעני בזה ?

אסור שלעם תהיה מדינה ?
&nbsp
הוא לא יקום ולא ילך.

Marvel3

New member
לקום ולעזוב? זה מה שהמדינה מציעה לאזרחיה במקום לשנות את

תנאי העסקה, להוריד את מחירי הדיור, להוריד מע"מ על מוצרי מזון בסיסיים ובכלל להוריד מחיר לפחות על מוצרים בסיסיים, ליעל את הביוקרטיה המייגעת, לעשות לימודים חינמיים לפחות בבתי הספר היסודיים והעל-יסודיים, להעלות משכורת לא על סמך שעות נוספות אלא על סמך העבודה הקשה שחלק מהאנשים עושים במדינה. זה מה שאת מציעה? לקום וללכת?

אל תטעי את עצמך, לאחרונה התחלתי את הליכי ההגירה לקנדה ולא היה מפתיע במיוחד לגלות שתור שלם מחכה ליום ההגירה שלו. ומי הם את חושבת? לרוב מהנדסים, רופאים, אחים ואחיות, אנשי מחשבים כמה כלכלנים בקיצור צעירים משכילים שהתעייפו מהמציאות הלא מציאותית בישראל. המספרים הללו מפחידים. הרי אנחנו נעזוב, אולי חלק יחזור אבל סביר להניח שהרוב דווקא לא לפחות לפי הנתונים של השנים האחרונות, אבל אם מי תשארי את? מי יטפל בך בבתי החולים שגם ככה אין לו מספיק כוח אדם? המדינה צמאה לרופאים ולאחים מוסמכים - אבל אנשים היום לא מפגרים ומבינים שלא כדאי להם ללמוד מקצועות אלו בישראל. לא כדאי להם לקרוע את התחת בשביל לעבוד 13 שעות כולל משמרות בלילה. ומה הפתרון של מדינת ישראל? לא נורא נייבא אחים ורופאים הודים. ומה עם אנשי מחשבים? נכון מצבם יותר טוב, אבל מדוע להם לעבוד 9-10 שעות לחכות ל- 130+ משכורות עד שיוכלו לרכוש דירה?

אנחנו נעזוב, אבל רק המדינה תסבול מזה. אני מציע לכל הצעירים המוכשרים בישראל לא ללכת עם ראש בקיר במיוחד אם אתם אנשי רפואה. בקנדה התנאים הרבה יותר סבירים והמשכורות מצוינות. כשהמדינה תזכר בנו יהיה מאוחר מדי.

dori78

New member
דיברתי על העניין הגזעני.

כן, ישראל היא מדינה שנוסדה על עיקרון גזעני, שמפלה לטובה את הגזע היהודי.
אין לנו בית אחר בעולם ואין מי שידאג לנו, לכן אני בעד המדינה הזו על אף היותה גזענית.

שים לב - זה לא אומר שהמדינה מושתתת על עיקרון שקורא להרוג את מי שלא שייך אליה, או שמי שלא יהודי הוא נחות.
רק שהזכאים להיות אזרחים בה - לפחות על פי העיקרון הבסיסי - הם יהודים.

PorFavor1

New member
זאת המילה שחיפשתי

"עייף מן המציאות". כ"כ מדויק, כ"כ קולע....
&nbsp
מפני שאני לא חדור שנאה כלפי אף אחד, לא כלפי המדינה, לא כלפי צה"ל, לא כלפי השכנים שלי, ולא כלפי אף אחד.
עייף. מותש, רוצה לגור בבטחה באיזה מקום שייקרא "שלי". לחיות בסביבה שקטה בלי מטוסים מעל הראש, בלי רקטות, בלי טילי סקאד, בלי פיגועים, לשלם חשבונות ולחיות בשקט בלי כל מיני הפתעות ומטרדים מאת השכנים שלי שרוצים לי לבנות מעל הגג שלי בעודי גר כאן בזכות.
אבל איפה...?

PorFavor1

New member
אם הייתי יכול....

הייתי בוחר להיוולד במדינת המוצא של הוריי, שהיא כאמור מדינה איסלאמית.
עם כל הכבוד לאנטישמיות, אמא שלי לא ראתה ולא שמעה שום גילויים של אנטישמיות במדינת המוצא שלה.
היא עלתה לכאן בגלל מצוקה אישית שלה, לאחר שאנשי הסוכנות פנו אליה מיוזמתם והציעו לה לעלות ארצה חינם לגמרי על חשבון הסוכנות היהודית. הם פיתו אותה.. והיא נפלה בפח.
עד היום היא מקללת את היום שעלתה לארץ... לא מקללת את המדינה, אלא את היום ההוא שבו עלתה לארץ.
וזה לא מעניין אף אחד בעולם. גם לא את האחים האמריקנים שלה. אף אחד בעולם לא סופר בכלל את התלונות שלה, בגלל שמדינת המוצא שלה, נחשבת ל"חשוכה'' ואמא שלי חייבת לאמר "תודה רבה" שהיא עלתה לכאן.
ובכן... אמא שלי מקללת את היום שבו עלתה לכאן.
&nbsp
אור לגויים... מלח הארץ.
אי אפשר לחזור לשם.

PorFavor1

New member
אני מוקף בנכים וסכיזופרנים...

אני גר בדרום תל אביב.
כל פעם שאני מציין את זה, אז יש מישהו ששואל אותי שאלות -
למה אתה לא עוזב? למה אתה לא עובר?
לאן ?
&nbsp
סכיזופרנים, נכים על כסא גלגלים, משפחה של מפגרים, עוד סכיזופרנים, עוד חד הוריות, עוד גרושות, ועוד אלמנות, ועוד זוג הומואים, ועוד זוג ב"זוגיות".
איפה מלח הארץ?
בקיבוצים.
רק להם מותר להיות גזענים ולשמור את כל יתר היהודים מחוץ לגדר.
&nbsp
עכשיו גם השכנים שלי, רוצים לבנות לכולנו מעל הגג של הבניין המשותף.
אמא שלי בת 70, בדירה בבעלותה, ואמורה להסכים לגור באתר בנייה בגילה...
רק בישראל...
חיים שהם קללה.
החיים כאן הם קללה.

PorFavor1

New member
מתקפת הרקטות בקיץ

זה לא היה כ"כ מזמן... ואני זוכר היטב את הבהלה הכללית ששררה כאן, פתאום כולם היו כ"כ בסדר...
כ"כ מפוחדים, כ"כ שקטים... לא עוד קריוקי מזרחית.. לא עוד שערוריות... לא עוד מטוסים באמצע הלילה ששורקים לי באוזן כל 10 דקות.
&nbsp
אמרתי לעצמי- האם יתכן שזו התרופה האמתית?
מתקפת טילים ורקטות?
האם זה מה שעם ישראל באמת צריך?

Marvel3

New member
משתתף בצערך. הייתי במקומך תובע אותם על כך

המדינה היא האשמה היחידה במצבה - השלטונות, החברה המשוסעת שבין היתר סובלת מחוסר תרבות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

beatman

Member
תובע את מי ?

את ארגוני הטרור בעזה ?
או שהם לא אשמים ?

Astroo

New member
מה מפריעים לך הנכים על כסאות הגלגלים

נניח הסכיזופרנים עלולים יכולים מסוכנים, אבל איך אתה בכלל יכול לדעת שמאן דהוא הוא סכיזופרן?
&nbsp

PorFavor1

New member
הסכיזופרנים לא מסוכנים בכלל

לגבי שכן אחד, אני יודע בוודאות שהוא סכיזופרן. ויש עוד כמה שלא עובדים קבוע, ואני חושד שהם סכיזופרנים.

שמע- אני כל החיים שלי, מוקף רק באנשים נכים.
כל אחד בעל נכות אחרת.
עד שכבר יוצא פעם ביובל, שיש לידי אדם לא נכה, אחד "חזק", אז הוא לא מוצא עניין להיות ידיד שלי בכלל.

זו מן קללה.
כל החיים להיות מוקף רק בנכים. גם במשפחה הקרובה, גם בסביבת המגורים, גם במשפחה המורחבת. להיות מוקף בנכים חיים שלמים.
אי אפשר לפצות פה.
אי אפשר להתלונן.
אפשר להתפלל, אבל זה לא יעיל.

Astroo

New member
מה כל כך רע בלהיות מוקף בנכים?

למה אתה רואה בזה קללה? האם הם עושים לך משהו רע?
&nbsp

PorFavor1

New member
לא, הם לא מפריעים לי

ולא עושים לי שום דבר רע בכלל.
&nbsp
&nbsp

PorFavor1

New member
מחנה ריכוז מודרני

זוהי מדינת ישראל האמתית... מחנה ריכוז.
עדיין לא מחנה השמדה.
מחנה ריכוז.
&nbsp
ואני אמור לשבח אותו, ולאחל לו אריכות ימים, לשלם לו מסים, ולאחל רק טוב למוסדותיו ולעומדים בראש מוסדותיו.
להניף דגלים, ולשמוח בשמחתו...
&nbsp
לא.

למעלה